Препарат против къртици, сляпо куче и видри гранула BIO LOVE

В наличност
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
10,90 лв.
Гранули за защита от къртици, сляпо куче и видри 250 гр.
SKU: 60021
Тегло: 0,250 кг.
Производител: Farmap Италия
EAN: 8058333000299

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bruer

Описание и начин на употреба

Ароматни гранили прогонващи къртици, сляпо куче и видри Bio  Love 250 гр.

Гранули против къртици, сляпо куче и видри, изцяло натурален продукт напълно безвреден за хора, растения и животни. Препарат против къртици Bio Love е създаден за защита на градини, ливади, овощни и зеленчукови насаждения.

Прогонващите съставки на препарата са предназначени изцяло, против подземни гризачи не се разграждат от вода благодарение на новата си формула, която има за основа натурални етерични масла от силно ароматни растения, които къртиците, сляпото куче и видрите не харесват и избягват. Гранулите създават мощна ароматна бариера, която прогонва вредителите от техните подземни тунели и обичайни места на обитаване.

Bio Love не може да замести основните средства за борба с къртици, сляпо куче и видри,като капани за къртици или някой химикали но е идеалното решение, когато искате да избегнете отровни вещества. Изцяло натурален продукт против подземни гризачи.

Ароматни гранули за прогонване на подземни гризачи>>топ цена>>магазин люлин

Как да използвам:

Препарат против къртици, сляпо куче и видри Bio Love се използва за защита на ливади, лехи и градини, нападнати или засегнати от къртици, сляпо куче или видри от февруари до ноември. Поръсете 15-20гр. на всеки квадратен метър от гранулите в тунелите, дупките или бърлогата на животното без да разваляте повърхността. За повърхностна обработка използвайте по 20 гр. на всеки квадратен метър. Обработките и третиранията се повтаря на всеки 3 седмици така ще държите ароматната бариера активна.

Кога да използвам:

От февруари до ноември.

Продължителност на ефекта:

Едно третиране трае 2-3 седмици.

Дъждове или напояване намаляват ефекта на препарата.

Ако е необходимо, повторете третирането при нужда.

Предупреждения при употреба:

Съхранявайте продукта плътно затворен на хладно и сухо място.

Дръжте далеч от деца и животни.

Не съхранявайте в близост до храна или напитки.

Препоръчва се, както за всички прахообразни вещества, продукта да не влиза в контакт с очи, ръце и дихателни пътища. В случай на контакт с очите или лигавиците, изплакнете обилно с прясна вода.Прочетете инструкциите преди употреба.
Състав: инертни гранули, етерично масло, принадлежащо към семейството на amaryllidaceae и euphorbiaceae

 

 

Технически характеристики

Документи:

Информационен лист за безопасност

МАРКА: Bruer Площ на покритие: Поръсете 15-20 грама на кв.м АДВ:: Натурални ароматни есенции Начин на прилагане: Поръсва се директно от опаковката Вид на препарата: Гранула Целеви Вредител: Къртици, сляпо куче, видри Количество: 250 гр Монтаж и приложение: Външен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. BIO LOVE препарат против къртици
    Добро

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Препарат против къртици, сляпо куче и видри гранула BIO LOVE
Вашата оценка:
img
Препарат против къртици, сляпо куче и видри гранула BIO LOVE Добави
Може да имате нужда и от това: