Капан за мишки и плъхове трамплин за монтаж на кофа Gardigo Maus-Sprung-Falle

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
29,00 лв.

Капан за улавяне на много гризачи 

SKU: 62349
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277267766

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo

Описание и начин на употреба

Хуманен капан за мишки и плъхове за монтаж на кофа Gardigo

Иновативен капан за мишки и плъхове базиран на класическа технология. Този капан е в състояние да улови много гризачи с едно зареждане, той представлява дървена конструкция, която се окачва на кофа или друг вид съд, който всеки има в дома си.

Просто закачете капана за гризачи трамплин за кофа и подпрете парче дърво или нещо друго, по което гризачите да се изкачат и стигнат до трамплина и вече разполагате със силно ефективен капан за мишки или плъхове, който може да улови много вредители един след друг.

Хуманен капан за гризачи трамплин, разполага с магнитен механизъм, който след като веднъж улови гризач се връща в първоначалната си позиция автоматично. По този начин капана е винаги готов за улавяне на още вредители.

Хуманен капан за мишки и плъхове

 

Как действа:

Хуманно улавящият капан за гризачи, действа на чисто гравитационен принцип. Улавя мишките и плъховете след, като те стъпят на падащият трамплин привлечени от предварително поставена примамка.

Начин на употреба:

За да използвате ефективно този улавящ гризачи механизъм Ви трябва само кофа или дълбок съд, които са лесно намираеми във всеки дом. Окачете капана на ръба на кофа така, че той да се закрепи стабилно на окачващите си уши.

Намерете подходящ предмет, който да опрете на кофата или съда така, че гризачите да могат да се покатерят и стигнат до капана. Това може да бъде просто парче дърво, кутия или какъвто и да е предмет с подходяща дължина. Това служи само за осигуряване на достъп на мишките и плъховете до капана.

Поставяте примамка в самото начало на падащата пластина, примамката е основното нещо заради, което мишките и плъховете ще се покатерят и стигната до капана. Ние препоръчваме да използвате паста от ядки, фъстъчено масло, тахан или други подобни пасти, които са силно лепливи и няма да паднат заедно с гризача в кофата.

За да не нараните гризачите, поставете малко сено или слама на дъното на кофата или съда. Не пълнете кофата с вода. След улавяне на мишки или плъхове в кофата ги освободете далеч от вашият дом или имот.

Забележка. Този капан е модул, към който трябва да се добави съд, например кофа за да може да улавя вредни гризачи. Към него е необходимо да добавите примамка, която да направи вашият капан по-ефективен при борбата с мишки и плъхове.

 

 

 

 

 

 

 

 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Gardigo Интервал на работа: : 24/7 Комплекта съдържа: : Модул капан за мишки плъхове Начин на прилагане: Окачва се върху кофа или друг съд Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Мишки, плъхове, полевки Размери: 21 x 7 см. Дължина на трамплина: 18 см Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Капан Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Капан за мишки и плъхове трамплин за монтаж на кофа Gardigo Maus-Sprung-Falle
Вашата оценка:
img
Капан за мишки и плъхове трамплин за монтаж на кофа Gardigo Maus-Sprung-Falle
Може да имате нужда и от това: