Цитрол 10/4 УЛВ препарат против комари и мухи

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
310,70 лв.

Препарат за мухи и комари Цитрол 10/4 

SKU: 2397
Тегло: 5,000 кг.
Производител: PELGAR

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pelgar
Купи заедно на по-добра цена
+
Електрическо ULV
5%
Промо цена 720,00 лв. Редовна цена 850,00 лв.
+ +
=
Спестяваш 55,91 лв.
1052,29 лв.

Описание и начин на употреба

Препарат против комари и мухи Цитрол 10/4 УЛВ

В борбата с комарите и мухите, Цитрол 10/4 УЛВ се изявява като мощен съюзник, който осигурява спокойствие и комфорт в дома и на открито. 

С какво се характеризира Цитрол 10/4 УЛВ?

 • мощна формула – която активно насочва и неутрализира комари и мухи;
 • състав – основен компонент в препарата е висококачественото активно вещество, циперметрин, което осигурява бързо и трайно действие срещу всички фази на развитие на тези насекоми вредители;
 • широк обхват на приложение – този препарат е идеален за употреба както в домашни условия, така и в по-големи открити пространства, като паркове, градини и туристически комплекси. Циперметрин е широко използван инсектицид в публичното здравеопазване и селското стопанство, благодарение на своята ефективност в борбата с различни видове насекоми вредители.

Цитрол притежава всички необходими одобрения от съответните институции, което гарантира не само неговата ефикасност, но и безопасност за човека и околната среда. Продуктът е 100% оригинален и се отличава с високо качество и надеждност.

Разреждане и разходни норми на Цитрол 10/4 УЛВ

Приложението се осъществява с помощта на УЛВ генератори за студен аерозол и от генератори за топъл аерозол, като е важно да се спазват указанията за разреждане и разходни норми, за да се осигури оптималната ефективност на продукта.

 • студен аерозол (УЛВ):
   • от автомобил – препоръчва се разреждане на препарата в съотношение 1:12 с нафта или масло. При тази методика разходната норма е 0.5 л/ха, което осигурява дозировка от 3.85 гр циперметрин и 1.54 гр ПБО/ха;
   • от въздуха – за аерозолно третиране от въздуха се препоръчва разреждане 1:3 с нафта или масло, при което разходната норма е 0.33 л/ха, осигуряваща 8.33 гр циперметрин и 3.33 гр ПБО/ха.
 • топъл аерозол:
  • от автомобил – разреждане на Цитрол в съотношение 1:125 с нафта или масло. Разходната норма е 5 л/ха, което доставя 3.97 г циперметрин и 1.59 гр ПБО/ха.

на ръка – при ръчно третиране се препоръчва разреждане 1:50 с нафта или масло, при което разходната норма е 2 л/ха, осигуряваща 3.92 гр циперметрин и 1.57 гр ПБО/ха.

Цитрол 10/4 УЛВ на ТОП ЦЕНА

Експертни съвети за оптимални резултати

За постигане на най-добри резултати, специалистите препоръчват:

 • редовно приложение на Цитрол, особено през активния сезон на комарите и мухите;
 • следването на инструкциите за разреждане и приложение значително увеличава ефективността на продукта.

Важно!

Бъдете отговорни при употребата на биоциди! Задължително се запознайте с инструкциите и информацията за продукта, посочени на етикета, преди да го използвате!

Защо точно Цитрол 10/4 УЛВ?

 • моментално решава съществуващи проблеми с комари и мухи;
 • предотвратява бъдещи нашествия;
 • препаратът е безопасен и при правилна употреба, не представлява риск за здравето.

Често задавани въпроси:

 • Каква е правилната дозировка на Цитрол 10/4 УЛВ?

Дозировката варира според обема и типа на обработваната зона. За точни инструкции, моля, консултирайте се с приложените указания или се свържете с наш специалист.

 • Може ли препаратът да се използва в присъствието на домашни любимци?

При правилна употреба и спазване на всички мерки за безопасност, препаратът е безопасен за използване в близост до домашни любимци.

 • Колко време отнема действието му?

Ефектът на му е бърз и дълготраен, като продължителността може да варира в зависимост от конкретните условия на приложение.

Внимание!

Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

 

Технически характеристики

Документи:

Пълен текст на етикета
Информационен лист за безопастност
Разрешение от МЗ

МАРКА: Pelgar АДВ:: Ципермерин - 10 г/ 100 г; Пиперонил бутоксид - 4 г/ 100 г. Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Предупреждение за опасности: Да се пази от деца! Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата! Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Комари, мухи Количество: 5 л. Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Препоръчвам
  Оценка:
  100%
  Много добро!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Цитрол 10/4 УЛВ препарат против комари и мухи
Вашата оценка:
img
Цитрол 10/4 УЛВ препарат против комари и мухи Добави
Може да имате нужда и от това: