Цитрол 10/4 УЛВ препарат против комари и мухи

В наличност
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
279,50 лв.

Препарат за мухи и комари Цитрол 10/4 

SKU: 2397
Тегло: 5,000 кг.
Производител: PELGAR

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pelgar
Купи заедно на по-добра цена
+
Електрическо ULV
5%
Промо цена 720,00 лв. Редовна цена 850,00 лв.
+ +
=
Спестяваш 54,35 лв.
1022,65 лв.

Описание и начин на употреба

Препарат против комари и мухи Цитрол 10/4 УЛВ

Цитрол 10/4 ULV е професионален препарат за унищожаване на комари и мухи на открито. Препарата е течен, емулсионен концентрат, от който се приготвят водни разтвори. Препарата се предлага в оригинална опаковка от 5 литра.

Инсектицида съдържа два вида силни активни вещества циперметрин 100 г/л и пиперонил бутоксид 40 г/л известни с това, че унищожават много бързо и ефекасно мухи и комари.

Може да се нанася чрез генератори за студен аерозол (УЛВ) от автомобил или от въздуха, както и чрез генератори за топъл аерозол от автомобил или от ръка с моторни гръбни пръскачки. Инсектицида е подходящ за третиране на големи площи срещу комари и мухи, като осигурява максимална ефективност и ниска разходна норма.

Цитрол 10/4 УЛВ на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба:

Прилага се чрез генератори за студен аерозол (УЛВ) от автомобил или от въздуха, както и чрез генератори за топъл аерозол от автомобил или от ръка.

Разреждане и разходни норми:

Студен аерозол (УЛВ): - от автомобил: разреждане 1:12 с нафта/масло при разходна норма 0.5 л/Ха (3.85 г циперметрин + 1.54 г ПБО/ Ха); - от въздуха: разреждане 1:3 с нафта/масло при разходна норма 0.33 л/Ха (8.33 г циперметрин + 3.33 г ПБО/ Ха)

Топъл аерозол: - от автомобил: разреждане 1:125 с нафта/масло при разходна норма 5 л/Ха (3.97 г циперметрин + 1.59 г ПБО/ Ха); - от ръка: разреждане 1:50 с нафта или масло при разходна норма 2 л/Ха (3.92 г циперметрин + 1.57 г ПБО/ Ха).

Интервали от време, които трябва да се спазват между отделните приложения, както и между приложението и достъпа на хора: В зависимост от вида на насекомите, степента на нападение, климатичните условия, температурата, вида на обработваната повърхност и други фактори, обработките може да се повтарят през интервал от 10 дни – 1 месец. Достъпът на хора и животни в третираните зони не е ограничен. Пчеларите трябва да се уведомят да затворят кошерите си за периода на обработките (препоръчително е третиранията да са нощем).

Внимание!

Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

 

Технически характеристики

Документи:

Пълен текст на етикета
Информационен лист за безопастност
Разрешение от МЗ

МАРКА: Pelgar АДВ:: Ципермерин - 10 г/ 100 г; Пиперонил бутоксид - 4 г/ 100 г. Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Предупреждение за опасности: Да се пази от деца! Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата! Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Комари, мухи Количество: 5 л. Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Препоръчвам
  Оценка:
  100%
  Много добро!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Цитрол 10/4 УЛВ препарат против комари и мухи
Вашата оценка:
img
Цитрол 10/4 УЛВ препарат против комари и мухи Добави