Препарат против молци по дрехите Bros

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
6,70 лв.
Препарат за унищожаване на молци по дрехите
SKU: 600236
Тегло: 0,200 кг.
Производител: BROS Полша
EAN: 5904517302266

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bross

Описание и начин на употреба

Аерозолен спрей против молци по дрехите 

Аерозол против молци по дрехите BROS се използва за защита и унищожаване на молци във всички етапи на развитие на на вредителите. Елиминира яйца, ларви и възрастни индивиди на дрешните моци в гардероби, шкафове, чекмеджета, килери и др. BROS против молци

Спрей против молци по дрехите БРОС на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба на BROS против молци:

Препарата служи за третиране на гардероби, шкафове, чекмеджета без присъствие на дрехи. Преди да напръскате гардеробите или шкафовете, дрехите трябва да се махнат. Препарат против молци BROS, трябва да се разклати добре. Дръжте флакона на разстояние около 40 см и напръскайте в гардероба, чекмеджето или друго място.

Пръскат се места, които могат да се съберат молците и техните яйца, като пукнатини, цепнтини и др. Може да се използва директно върху дрехите. След обработка гардеробите или шкафовете остават затворени за около един час. Помещенията се затварят за 15 мин. След изтичане на времето на времето на въздействие помещението и гардеробите се проветряват в продължение на най малко един час. Избягвайте пръскане директно върху деликатни или кожени дрехи.

Технически характеристики

Документи:

Информационен лист за безопастност

МАРКА: Bross АДВ:: 1R-транс-фенотрин 0,1% Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Аерозолен спрей Предупреждение за опасности: Да се пази от деца! Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата! Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Молци по дрехите Количество: 150 мл Безплатна доставка: Не Мерни единици: кг.

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против молци по дрехите Bros
Вашата оценка:
img
Препарат против молци по дрехите Bros Добави
Може да имате нужда и от това: