Телефон 0879 400 500

Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.4 Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.4
Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.4 Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.4
Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.4 Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.4
Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.4 Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.4
Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.4 Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.4

Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.4

Цена (с ДДС):
72,00 лв.
В наличност
Брой:

Ултразвуков електронен уред срещу гризачи,мишки,плъхове,съсели,прилепи,
катерици,белки,лисици
площ на покритие 360кв.м.

Характеристики

Артикулен номер: 115

Тегло: 0.2000

Производител: Pest-X-Repel

Безплатна доставка

Сподели

Ултразвуков електронен уред против гризачи PR-220.4

Електронният ултразвуков уред за борба с гризачи PR-220.4 e предназначен да гони гризачите по екологично чист начин, без да използва отровни химикали и замърсители. Ултразвуковият електронен уред против гризачи няма и консумативи използва мощна емисия ултразвукови и звукови честоти против гризачи.

Електронният ултразвуков уред за борба с гризачи PR-220.4 влияе ефективно върху мишки, плъхове, катерици, порове, лисици, прилепи.
Ултразвуковият електронен уред против гризачи може да се използва в домове, офиси, гаражи, складови площи и други помещения засегнати от мишки, плъхове и други вредители.

ПРИНЦИП НА РАБОТА НА УЛТРАЗВУКОВИЯТ УРЕД ЗА ГРИЗАЧИ:
Електронният ултразвуков уред за борба с гризачи PR-220.4 излъчва мощна емисия ултразвукови вълни, които влияят на слуховия апарат и нервната система на гризачите. Този звук е не чуваем за хора и едри животни, но въздейства силно на гризачите, защото нарушава установените жизнени функции на гризачите и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават и в последствие напускат охраняваната площ от електронният ултразвуков уред за борба с гризачи PR-220.4.

ОЧАКВАН ЕФЕКТ ОТ ЕЛЕКТРОННИЯТ УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ПРОТИВ ГРИЗАЧИ:
Първоначалният ефект от Електронният ултразвуков уред за борба с гризачи PR-220.4 се появява след около 12-14 дни, а максималният след около 25 дни. През този период ще забележите повишена активност на гризачи. Това е нормално - под въздействието на ултразвуковите вълни излъчвани от устройството за защита от мишки и плъхове те напускат укритията си, а в последствие и помещенията в които е поставен електронният ултразвуков уред за борба с гризачи PR-220.4.

ИНСТРУКЦИЯ ЗА УПОТРЕБА:
При включване на електронният ултразвуков уред за борба с гризачи PR-220.4 в електрическата мрежа ще светне индикаторната лампичка и ще чуете звук - това е тест за работата на Електронният ултразвуков уред за борба с гризачи PR-220.4 и трае няколко секунди. Оставете Електронният ултразвуков уред за борба с гризачи PR-220.4 да работи непрекъснато. Консумацията на електроенергия е минимална. По време на работа на Електронният ултразвуков уред за борба с гризачи PR-220.4 е възможно да чуете пукане или жужене. Този звук се дължи на модулираните сигнали и е част от нормалната работа на електронният ултразвуков уред за борба с гризачи PR-220.4. Формата и честотата на импулсите се променя непрекъснато, това предотвратява привикването на гризачите от Електронният ултразвуков уред за борба с гризачи PR-220.4.

ВАЖНО: При употребата на Електронен уред за борба с гризачи PR-220.4 имайте предвид следното:
1. Ултразвуковите сигнали се разсейват бързо и лесно се абсорбират от меки материи като мебели и килими.
2. Твърдите и грапави повърхности отразяват звука излъчван от Електронният ултразвуков уред за борба с гризачи PR-220.4.
3. Звуците се движат по-лесно в топъл, отколкото в студен въздух. Влагата редуцира скоростта на високочестотния звук. Влажност над 85% намалява ефективността на Електронният ултразвуков уред за борба с гризачи PR-220.4
4. Високочестотните и ултразвуковите сигнали излъчвани от Електронният ултразвуков уред за борба с гризачи PR-220.4 не могат да преминават през стени врати и др.

Технически данни:
Захранващо напрежение 220v/50Hz
Консумирана мощност: 7w.
Ефективна площ: 360кв.м

Произход : България
ГАРАНЦИЯ: 12 месеца

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: