Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.4

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
72,00 лв.

Мощен ултразвуков електронен уред против мишки и плъхове 360 кв.м

SKU: 115236
Тегло: 0,200 кг.
Производител: България
EAN: 3800208581045
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest-X-Repel

Описание и начин на употреба

Уред против мишки и плъхове с прогонващ ултразвук PR-220.4

Електронният ултразвуков уред PR-220.4 излъчва мощен ултразвук срещу мишки, плъхове и гризачи гризачи. Той e предназначен да гони гризачите по екологично чист начин, без да използва отрова или биоциди.

Апарата има максимална площ на покритие до 360 кв.м в едно помещение, като излъчва мощни акустични сигнали в диапазон между 20 000-30 000 Hz, които създават силен стрес и дискомфорт на вредителите, като те напускат зоната в която работи електронният мишегон.

Машинка против гризачи Pest X Repel няма и консумативи, захранва се от електрическата мрежа посредством кабел с дължина 1.5 метра, което ви позволява по добро позициониране в помещението. 

PR-220.4 влияе ефективно върху мишки, плъхове, катерици, порове, лисици и прилепи. Ултразвуковият електронен уред против гризачи може да се използва в домове, офиси, гаражи, складови площи и други помещения засегнати от мишки, плъхове и други вредители.

Pest x Repel 220.4 уред срещу гризачи с ултразвук на топ цена

 

Как работи:

Електронният ултразвуков уред за борба с гризачи, излъчва мощна емисия ултразвукови вълни, които влияят на слуховия апарат и нервната система на гризачите. Този звук е не чуваем за хора и едри животни, но въздейства силно на гризачите, защото нарушава установените жизнени функции на гризачите и предизвиква паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават и в последствие напускат охраняваната от електронната машинка против мишки площ.

Очакван ефект:

Първоначалният ефект от Електронният мишегон PR-220.4 се появява след около 12-14 дни, а максималният след около 25 дни. През този период ще забележите повишена активност на гризачи. Това е нормално, под въздействието на ултразвуковите честоти излъчвани от машинката за защита от мишки и плъхове те напускат укритията си, а в последствие и помещенията, в които е поставен и самият апарат за защита от гризачи.

Уред за прогонване на мишки, плъхове и гризачи Pest X Repel 220.4

Употреба:

При включване на електронният ултразвуков уред за борба с гризачи PR-220.4 в електрическата мрежа ще светне индикаторната лампичка и ще чуете звук, това е тест за работата на Машинката срещу гризачи, той трае няколко секунди. Апарата трябва да работи непрекъснато за да може да прогони вече заселени гризачи и същевременно да предпази от нашествие на нови. Консумацията на ток е минимална.

По време на работа на мишегона е възможно да чуете пукане или жужене. Този звук се дължи на модулираните сигнали и е част от нормалната работа на електронният ултразвуков уред за борба с гризачи PR-220.4. Формата и честотата на импулсите се променя непрекъснато между 20 000-30 000 Hz , това предотвратява привикването на гризачите от ултразвуковите сигнали.

Позициониране на уреда в помещение:

За да постигнем максимално добри резултати при борба с гризачи и използване на ултразвук е важно да поставите уреда правилно. Машинката срещу гризачи трбва да бъде поставена да гледа към най-широката част на помещението, по този начин сигнала ще се разпространява свободно. Вземете под внимание че:

Ултразвуковите сигнали се разсейват бързо и лесно те се абсорбират от меки материи като мебели и килими. Избягвайте да поствяте уреда около и зад такива места.
Твърдите и грапави повърхности отразяват звука излъчван от електронният уред. Ако е възможно винаги поствяйте уреда да гледа към най-широката част на помещението или твърда повърхност, която да отрази сигнала.

Звуците се движат по-лесно в топъл, отколкото в студен въздух. Влагата редуцира скоростта на високочестотния звук. Влажност над 85% намалява ефективността на Електронният ултразвуков уред за борба с гризачи PR-220.4
Високочестотните и ултразвуковите сигнали излъчвани от Електронният ултразвуков уред за борба с гризачи не могат да преминават през стени, врати или друго.Ако площта е твърда звука се отразява и съответно ако е мека звука попива в нея и гасне.

 

Технически характеристики

МАРКА: Pest-X-Repel Площ на покритие: 360 кв.м Честотен обхват: 20 000-30 000 Hz Звуково налягане: Над 100 dB Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Мишки, плъхове, белки, прилепи Захранване: 220V Монтаж и приложение: Стена, Таван, Вътрешен Влагозащита : Няма Материал: Пластмаса Технология: Ултразвук, Звук Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. +az
  Оценка:
  100%
  Dovolen sam!

  Оценка от

  Публикувано на

 2. уред за гризачи
  Оценка:
  100%
  Уреда е много добър,Страхотни резултати

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.4
Вашата оценка:
img
Електронен уред срещу гризачи PEST X REPEL PR 220.4 Добави
Може да имате нужда и от това: