Електронен уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 220.6

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
84,99 лв.
Ултразвуков електронен уред срещу гризачи, мишки, плъхове, съсели 360кв.м
SKU: 505021
Тегло: 0,300 кг.
Производител: България
EAN: 3800208581069
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pest-X-Repel

Описание и начин на употреба

Електронен ултразвуков уред против мишки и плъхове  PR 220.6

Електронният уред срещу гризачи PR-220.6, излъчва мощна емисия ултразвукови вълни, не чуваеми и чуваеми от хора и животни аудио сигнали в зависимост от настройката, която изберете. Ултразвуковите и звуковите сигнали влияят на слуховия апарат и нервната система гризачите, като те напускат зоните, в които те се излъчват.

Уреда е един от най-мощните предлагани на паразара като неговата площ на покрити е до 360 кв.м в едно помещение. Изключително подходящ за халета, гаражи или големи индустриални помещения както и за домашна употреба. Мишегон Pest x Repel 220.6.

Уреда има три основни режима на работа, които се превключват, чрез бутони, той може да работи в режим 1 на ниски честоти ( не чуваеми от хора), Режим 2 на средни честоти (чуваеми от хора) и Режим 3 високи силни честоти (чуваеми от хора). Всички режими се превключват ръчно.

PesXrepell 220.6 ултразвуков уред против мишки и плъхове

 

Настройка на работни режими:

Режим на работа Честотен спектър Използване
Режим І   20-30КHz Подходящ за прогонване на гризачи мишки, плъхове, паяци и някои насекоми.
Режим ІІ 14-41КHz Подходящ за прогонване на мишки, плъхове, катерици, порове, невестулки, съсели, кучета, котки и др.
Режим ІІІ 8-41КHz Най-силният и мощен режим на уреда против гризачи той е широко честотен обхващащ първите два режима на уреда за гризачи и с допълнително излъчване в по-ниския честотен спектър за допълнителна ефективност. В този режим уреда против гризачи е най-ефективен, но работи и в чуваемия от човека спектър и е подходящ за времето в което няма човешко присъствие в помещенията където е поставен уреда против гризачи.

 

Начин на употреба:

Мишегон Pest x Repel 220.6 е напълно готов за употреба. Захранва се с електрически ток посредством 1.5 м кабел, който е в комплекта. Уреда трябва да бъде поставен директно в помещението, което искате да защитите от мишки или плъхове, неговата защитна площ е до 360 кв.м в едно помещение.При включване на машинката срещу гризачи тя започва да работи на Режим 1, който е най-слабият, може да оставите уреда на този режим или да го превключите на по-силна степен на защита чрез бутоните, които се намират в предната част на мишегона.

Уред за прогонване на мишки, плъхове и гризачи Pest X Repel 220.6

Разполагане и позициониране в помещение:

Много важно за добрият резултат при борба с гризачи чрез използването на ултразвуков мишегон е неговото правилно поставяне в помещението.Има някой дребни но важни правила относно ултразвука, които трябва да вземете под внимание при избор на място на машинка против мишки и плъхове 220.6

Ултразвуковите сигнали излъчвани от електронния уред против гризачи се разсейват бързо и лесно те се абсорбират от меки материи като мебели и килими. Заради това изберете място, на което да поставите ултразвуковият мишегон далеч от такъв тип прегради.
Твърдите и грапави повърхности отразяват звука и повишават ефекта на устройството против гризачи, мишки и плъхове. Поставете апарата така, че да неговата излъчваща колона да гледа към най-широката част на помещението към твърда повърхност например стена.
Ултразвуковите и звуковите сигнали излъчвани от уреда против гризачи се движат по-лесно в топъл, отколкото в студен въздух. Влагата редуцира скоростта на високочестотния звук. Влажност над 85% намалява ефективността на ултразвуковия електронен уред против гризачи PR-220.6
Високочестотните и ултразвуковите сигнали излъчвани от електронния уред за защита от гризачи не могат да преминават през стени врати и други.

 

Електронният ултразвуков уред за борба с гризачи PR-220.6 влияе ефективно:

Срещу мишки, плъхове, прилепи, невестулки, порове, белки, катерици, съсели, някои видове дребни горски животни.Ултразвуковият уред против гризачи може да се използва в домове, офиси, гаражи, складови площи подпокривни пространства, магазини и др.

 

Технически характеристики

МАРКА: Pest-X-Repel Площ на покритие: 360 кв.м Честотен обхват: 20 000-30 000 Hz Звуково налягане: Над 100 dB Интервал на работа: : Непрекъснат Комплекта съдържа: : Уред с звук и ултразвук, захранващ кабел, инструкция за употреба Начин на прилагане: Поставя се в близост до райони заселени с гризачи или има следи от тях! Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мишки, лъхове, катерици, порове, лисици, прилепи, насекоми Захранване: 220V Монтаж и приложение: Стена, Таван, Вътрешен Влагозащита : Няма Материал: Пластмаса Технология: Ултразвук, Звук Цвят: Зелен Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. a
  Оценка:
  100%
  Stava

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Електронен уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 220.6
  Оценка:
  100%
  Супер яко устройство има много мощни звуци.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Електронен уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 220.6
Вашата оценка:
img
Електронен уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 220.6 Добави