img

Комплект за защита на автомобили от гризачи.PEST X REPEL BARDAHL

В наличност
100 % of 100
Оцени
Цена (с ДДС):
43,80 лв.
Добави
Двойна защита от нагризване на автомобили от мишки и плъхове 20 кв.м
SKU: 4498
Тегло: 0,200 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bardahl

Описание и начин на употреба

КОМПЛЕКТ ЗА ЗАЩИТА НА АВТОМОБИЛИ ОТ ГРИЗАЧИ.

Комплекта съдържа ултразвуков електронен уред против гризачи и спрей за защита на автомобили от мишки и плъхове. Предназначен е за максимална защита от нагризване на ел. инсталации, пластмаси, каучук, кабели и маркучи в автомобила. Двойна защита на автомобил от гризачи: мишки и плъхове.

ПРИНЦИП НА РАБОТА НА ЕЛЕКТРОННИЯТ УРЕД ПРОТИВ ГРИЗАЧИ ЗА АВТОМОБИЛИ:

Ултразвуковият уред, излъчва  мощна емисия ултразвукови сигнали, които не се чуват от хората, но имат силно въздействие върху гризачите /мишки и плъхове/. Тези ултразвукови сигнали действат на слуховия апарат и нервната система на гризачите. Въздействието на ултразвука дразни и стресира гризачите, предизвиква непоносимост към средата, в която е поставен уреда. Мишките и плъховете престават да се хранят и размножават, а в последствие напускат охраняваната площ. Честотата на сигналите излъчвани от устройството са променливи, което предотвратява привикването на вредителите /мишки и плъхове/ към тях.

МОНТАЖ НА УРЕДА ПРОТИВ ГРИЗАЧИ:

Монтирайте електронният ултразвуков уред против гризачи при двигателя или в купето на автомобила - ефекта се проявява само на мястото, където е монтиран уреда. Ако желаете да охранявате едновременно двигателя и купето - трябва да използвате две устройства. Индикаторната лампичка на устройството против гризачи светва и изгасва автоматично, което е индикация за работа на уреда. Оставете ултразвуковият уред против гризачи да работи постоянно. Пазете ултразвуковото устройството против гризачи от вода и пряка слънчева светлина.

НАЧИН НА УПОТРЕБА НА СПРЕЯ ПРОТИВ ГРИЗАЧИ:

Спрей BARDAHL за защита на автомобили от нагризване на електроинсталации, гумени уплътнения, каучук, пластмаса и маркучи от гризачи. Уникално разработена формула, която отблъсква напръсканите с препарата елементи на автомобила. Препарата за отблъскване на гризачи от превозни средства има мигновен ефект върху мишки, плъхове, катерици и белки.

Преди да използвате препарата против гризачи разклатете добре флакона, напръскайте от препарата 4сек на линеен метър всички елементи на автомобила, които искате да защитите от нагризване от гризачи. При необходимост напръскайте отново.

Как да направя двойна защита от гризачи на моята кола :

1. Монтирайте електронният уред според инструкцията за монтаж.

2.Напръскайте всички елементи на автомобила, които искате да защитите със спрея BARDAHL.

Гаранция на уред против гризачи в автомобили: 12м

Технически характеристики

МАРКА: BARDAHL Площ на покритие: 20 кв.м Звуково налягане: Под 100 dB Комплекта съдържа: : Уред против гризачи и спрей против гризачи Захранване: 12V Монтаж и приложение: В превозни средства Технология: Ултразвук,Отблъскващ спрей Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Комплект за защита на автомобили от гризачи.PEST X REPEL BARDAHL
  Оценка:
  100%
  Супер ефект и бърза доставка много съм доволен.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Комплект за защита на автомобили от гризачи.PEST X REPEL BARDAHL
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: