Телефон 0879 400 500

Комплект за защита на автомобили от гризачи.PEST X REPEL BARDAHL

Цена (с ДДС):
43,80 лв.
В наличност
Брой:
Двойна защита от нагризване на автомобили от мишки и плъхове 20 кв.м
Характеристики

Артикулен номер: 4498

Тегло:

Производител: BARDAHL

Сподели

КОМПЛЕКТ ЗА ЗАЩИТА НА АВТОМОБИЛИ ОТ ГРИЗАЧИ.

Комплекта съдържа ултразвуков електронен уред против гризачи и спрей за защита на автомобили от мишки и плъхове. Предназначен е за максимална защита от нагризване на ел. инсталации, пластмаси, каучук, кабели и маркучи в автомобила. Двойна защита на автомобил от гризачи: мишки и плъхове.

ПРИНЦИП НА РАБОТА НА ЕЛЕКТРОННИЯТ УРЕД ПРОТИВ ГРИЗАЧИ ЗА АВТОМОБИЛИ:

Ултразвуковият уред, излъчва  мощна емисия ултразвукови сигнали, които не се чуват от хората, но имат силно въздействие върху гризачите /мишки и плъхове/. Тези ултразвукови сигнали действат на слуховия апарат и нервната система на гризачите. Въздействието на ултразвука дразни и стресира гризачите, предизвиква непоносимост към средата, в която е поставен уреда. Мишките и плъховете престават да се хранят и размножават, а в последствие напускат охраняваната площ. Честотата на сигналите излъчвани от устройството са променливи, което предотвратява привикването на вредителите /мишки и плъхове/ към тях.

МОНТАЖ НА УРЕДА ПРОТИВ ГРИЗАЧИ:

Монтирайте електронният ултразвуков уред против гризачи при двигателя или в купето на автомобила - ефекта се проявява само на мястото, където е монтиран уреда. Ако желаете да охранявате едновременно двигателя и купето - трябва да използвате две устройства. Индикаторната лампичка на устройството против гризачи светва и изгасва автоматично, което е индикация за работа на уреда. Оставете ултразвуковият уред против гризачи да работи постоянно. Пазете ултразвуковото устройството против гризачи от вода и пряка слънчева светлина.

НАЧИН НА УПОТРЕБА НА СПРЕЯ ПРОТИВ ГРИЗАЧИ:

Спрей BARDAHL за защита на автомобили от нагризване на електроинсталации, гумени уплътнения, каучук, пластмаса и маркучи от гризачи. Уникално разработена формула, която отблъсква напръсканите с препарата елементи на автомобила. Препарата за отблъскване на гризачи от превозни средства има мигновен ефект върху мишки, плъхове, катерици и белки.

Преди да използвате препарата против гризачи разклатете добре флакона, напръскайте от препарата 4сек на линеен метър всички елементи на автомобила, които искате да защитите от нагризване от гризачи. При необходимост напръскайте отново.

Как да направя двойна защита от гризачи на моята кола :

1. Монтирайте електронният уред според инструкцията за монтаж.

2.Напръскайте всички елементи на автомобила, които искате да защитите със спрея BARDAHL.

Гаранция на уред против гризачи в автомобили: 12м

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: