Фендона Про (Fendona pro) Инсектицид за унищожаване на летящи и пълзящи насекоми 1л.

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
182,90 лв.

Fendona Pro Професионален инсектицид за унищожаване на плълзящи и летящи насекоми на закрито

SKU: 243001
Производител: BASF-Германия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: BASF

Описание и начин на употреба

ФЕНДОНА Про 1л: Защита срещу плълзящи и летящи насекоми в дома и офиса

ФЕНДОНА Про предлага ефикасно решение за защита от хлебарки, мравки, комари, и оси във вашия дом, офис или промишлена среда, осигурявайки чисто и безопасно пространство от множество вредни насекоми. 

Какво е ФЕНДОНА Про?

ФЕНДОНА Про е високоефективен инсектицид, базиран на алфа-циперметрин. Този суспензионен концентрат е предназначен за разреждане с вода и е разработен специално за борба с широк кръг от насекоми в закрити пространства. Продуктът е признат за своята ниска токсичност и липса на миризма, което го прави идеален за употреба в дома, офиса и производството. За употреба само в закрити площи.

Приложение и действие

ФЕНДОНА Про атакува нервната система на насекомите, гарантирайки тяхното бързо унищожение. Подходящ за употреба в домове, офиси, промишлени зони и обществени сгради, този продукт е безопасен и ефективен срещу разнообразие от летящи и пълзящи насекоми.

Начин на употреба и разходна норма

За да постигнете максимална ефикасност, следвайте тези стъпки при обработката на засегнатите области:

  • Разредете ФЕНДОНА Про според указанията за различните площи. Например, за обработка на 100 кв.м повърхност, се нуждаете от 25 мл ФЕНДОНА и 5 литра вода. Адаптирайте съотношението според размера на областта, която третирате, като намалявате количеството препарат и вода пропорционално на нуждите за по-малки площи. Вижте таблицата по-долу.
Фендона Вода за разреждане  Обработена повръхност 
25 ml 5 литра 100 кв.м
12.5 ml 2,5 литра 50 кв.м
5 ml 1 литра 20 кв.м
2.5 ml 0,5 литра 10 кв.м
1.25 ml 0,25 литра 5 кв.м

Поддържайте чистота и хигиена, и запечатайте потенциални входове за насекоми, за да предотвратите тяхното повторно навлизане.

Експертни съвети за пръскане

  • Третирайте през вечерните часове за по-добри резултати.
  • За хлебарки и мравки: обработвайте всички зони, където са забелязани вредители.
  • За комари и оси: пръскайте насочено стени, тавани или подове.
  • За дървеници: използвайте ръчна пръскачка за обилно третиране на потенциални укрития.

Защита и безопасност

Спазвайте инструкциите за безопасна употреба и използвайте лични предпазни средства при работа с продукта. Внимавайте и измивате добре ръцете и лицето след употреба, за да избегнете вреди за здравето и околната среда.

Пиктограми за опасност:

Как се пръска с препрат Фендона 60 СК

Технически характеристики

МАРКА: Basf АДВ:: Алфа циперметрин Начин на прилагане: Аерозолно Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Виж етикета Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Хлебарки, мравки, комари, оси, дървеници, мухи, кокошинки Количество: 1л. Достъп до третираните зони:: 1 час Монтаж и приложение: Вътрешен Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Фендона Про (Fendona pro) Инсектицид за унищожаване на летящи и пълзящи насекоми 1л.
Вашата оценка:
img
Фендона Про (Fendona pro) Инсектицид за унищожаване на летящи и пълзящи насекоми 1л. Добави