Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Препарати против мравки

Артикули 41-51 от 51

на страница
Страница

Често задавани въпроси

Кои са най-ефикасните препарати за унищожаване на мравки?

Най-добрите инсектициди против тези вредители, които ние от otrovi.com открояваме, съдържат мощни активни вещества за бърз ефект – ацетамиприд, сярна киселина, имидаклоприд и други. Продуктите с доказан ефект, са Добол 2МГ, Магнул гел за мравки, Адвион гел за мравки и други инсектицидни продукти.

 

Какви видове препарати против мравки съществуват?

Различават се по формата си – на гранули, служещи за пръскане и поръсване, както и гелове, предлагащи се в апликатор, които подлежат на директно точково нанасяне. Повечето са подходящи както за външно, така и за вътрешно приложение. Съществуват още готови спрейове за разпръскване и концентрати, които трябва да се разредят с вода в точно съотношение.

Как се третира с отрови против мравки?

Ако сте избрали гранули, като Добол 2МГ, трябва да ги поръсите или приложите на местата, където се подвизават – в близост до кухнята и банята. Течните препарати срещу вредителите се разпръскват върху хоризонтални повърхности, а геловете се прилагат на точки през определено разстояние.

За какво да внимавате при употребата на препаратите за мравки?

При третиране с тези средства за защита винаги използвайте ръкавици и други предпазни средства. След приложение си измийте ръцете обилно със сапун. Не допускайте домашни любимци и деца по време на обработката.