Соларен ултразвуков уред против птици GARDIGO SOLAR BIRD REPELLER

Изчерпан
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
76,50 лв.

Електронен уред против птици със соларен панел за 100 кв.м

SKU: 60090
Тегло: 0,100 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260664811121
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Соларен ултразвуков птицегон GARDIGO SOLAR BIRD REPELLER

Електронният ултразвуков уред против птици GARDIGO SOLAR BIRD REPELLER предлага ефективен и хуманен начин да защитите вашата градина, овощни дръвчета, тераси, покриви и други зоните, в които е поставен уреда. 

Gardigo Solar Bird Repeller е предназначен за външна употреба и излъчва ултразвуков сигнал и флаш лампа светкавица, за да прогони птиците, като гълъби, лястовици, врабчета, косове, дроздове и др. от вашият имот.

Уреда разполага с инфрачервен датчик за движение, който има ефективен обхват на действие от 7м и 110 градуса ъгъл, той се задейства когато целевата птица навлезе в зоната на действие на датчика.

Мощният ултразвук прогонва птиците от охраняваната площ от устройството около 100кв.м. Уреда се захранва от голям соларен панел 4.8 v 50 mA, а през нощта уреда работи на зареждащи се батерии 1 x AA LiFe 3,2 V, 500 mAh, които са в комплекта на устройството.

Соларен птицегон за защита от гълъби на тераси и балкони

Как действа точно този уред за защита от птици:

Уредът излъчва ултразвуков сигнал, който не се чува от човешкото ухо 23 -50 KHz, Честотите се променят непрекъснато, за да няма привикване на птиците към него.

Първоначално птиците възприемат този ултразвук несъзнателно, в зависимост от индивидуалната слухово устойчивост на всяко едно животно и може да се завърнат отново.

След около 2 часа, тези ултразвукови сигнали започват да дразнят животните и им стават силно неприятни, като те почват да избягват зоната с тези звуци. Максималният ефект на ултразвука се проявява до 2 седмици като птиците си създават навик да не посещават зоната, в която се чувстват дискомфортно и търсят места където е тихо и спокойно, без наличие на ултразвукови сигнали.

Важно: Ако използвате уреда за защита от лястовици, трябва да го поставите в зоната на защита преди лястовиците да са направили своите гнезда, това обикновено е през ранната пролет март- април. 

Важно: Уреда функционира с презареждащи се батерии, които не трябва да се използват при температури по-ниски от 0 градуса. Това може да предизвика повреди в уреда и загуба на заряд в батериите вградени в апарата.

Инсталиране на уреда:

1. Определете мястото, на което искате да поставите устройството. Уреда трябва да бъде поставен в зоната, в която сте забелязвали птици или която желаете да защитите от птици.
2. С помощта на молив маркирайте центъра на мястото, където бихте желали да поставите уреда посредством винтове.

 

Настройки на работа на устройството:

Gardigo Solar Bird Repeller има три настройки на ключа, които се намират на дъното на корпуса на устройството.

• ON1: Когато сензорът за движение се задейства, уредът ще произведе висока ултразвукова честота комбинирана със светкавица. Светкавицата за прогонване на птици ще мига в продължение на 20 секунди.
 OFF:  Зареждането на устройството от слънчева светлина не работи.
• ON2: Когато сензорът за движение се задейства, уредът ще произведе висока ултразвукова честота за отстраняване на нежеланите птици, в продължение на 20 секунди без светкавица.

 

Уреда е напълно безвреден за хора и нецелеви животни и не се чува от човешкото ухо. Той създава дискомфортна среда за присъствие на лястовици, гълъби, врабчета, косове, дроздове, като обучава птиците с течение на времето да не се завръщат в зоните, където е поставен уреда против птици.

 

 

 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: До 7 метра пред уреда и 110 градуса ъгъл приблизително 100 кв.м Честотен обхват: 23.000 до 50.000 КHz Звуково налягане: Под 100 dB Работна температура: От 0 до + 50 градуса Интервал на работа: : Уреда излъчва ултразвук при засичане на движение Комплекта съдържа: : Уред против птици, инструкция за употреба Размери: 35 х 80 х 115 мм Захранване: Соларен панел Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : IP 44 Материал: Пластмаса Технология: Ултразвук,LED Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. гълъгогон
  Оценка:
  100%
  Апарата е добър, работи добре.

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Соларен ултразвуков уред против птици GARDIGO SOLAR BIRD REPELLER
  Оценка:
  100%
  Машинката си струва има ефект от първия ден. Благодаря за консултацията и бързата доставка.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Соларен ултразвуков уред против птици GARDIGO SOLAR BIRD REPELLER
Вашата оценка:
img
Соларен ултразвуков уред против птици GARDIGO SOLAR BIRD REPELLER