Телефон 0879 400 500

Соларен ултразвуков уред против птици GARDIGO SOLAR BIRD REPELLER

Цена (с ДДС):
76,50 лв.
В наличност
Брой:

Електронен уред против птици със соларен панел за 100 кв.м

Характеристики

Артикулен номер: 60090

Тегло: 0.1000

Производител: GARDIGO

Безплатна доставка

Сподели

Соларен ултразвуков уред против птици GARDIGO SOLAR BIRD REPELLER

Електронният ултразвуков уред против птици GARDIGO SOLAR BIRD REPELLER предлага ефективен и хуманен начин да защитите вашата градина, овощни дръвчета, тераси, покриви и други зоните, в които е поставен уреда. GARDIGO SOLAR BIRD REPELLER е предназначен за външна употреба и излъчва ултразвуков сигнал и флаш лампа светкавица, за да прогони птиците, като гълъби, лястовици, врабчета, косове, дроздове и др. от вашият имот. Уреда разполага с инфрачервен датчик за движение, който има ефективен обхват на действие от 7м и 110 градуса ъгъл, той се задейства когато целевата птица навлезе в зоната на действие на датчика. Мощният ултразвук прогонва птиците от охраняваната площ от устройството около 100кв.м. Уреда се захранва от голям соларен панел 4.8 v 50 mA, а през нощта уреда работи на зареждащи се батерии 1 x AA LiFe 3,2 V, 500 mAh, които са в комплекта на устройството.

Технически характеристики:

Обхват на датчика за движение: До 7 м
Технология ултразвук : 23.000 до 50.000 КHz 
Флаш лампа :2 мигащи светодиода
Слънчев панел: 4,8 V, 50 mA
Акумулаторна батерия: 1 x AA LiFe 3,2 V, 500 mAh
Употреба: Външна
Захранване: Слънчева енергия
Сензор за движение PIR:110 градуса
Размер: 135 х 80 х 115 мм
Площ на покритие:100 кв.м

Гаранция:24м

Как действа точно този уред за защита от птици:

Уредът излъчва ултразвуков сигнал, който не се чува от човешкото ухо 23 -50 KHz, Честотите се променят непрекъснато, за да няма привикване на птиците към него. Първоначално птиците възприемат този ултразвук несъзнателно, в зависимост от индивидуалната слухово устойчивост на всяко едно животно и може да се завърнат отново. След около 2 часа, тези ултразвукови сигнали започват да дразнят животните и им стават силно неприятни, като те почват да избягват зоната с тези звуци.Максималният ефект на ултразвука се проявява до 2 седмици като птиците си създават навик да не посещават зоната, в която се чувстват дискомфортно и търсят места където е тихо и спокойно, без наличие на ултразвукови сигнали.

ВАЖНО:Ако използвате уреда за защита от лястовици, трябва да го поставите в зоната на защита преди лястовиците да са направили своите гнезда, това обикновено е през ранната пролет март- април. 

Инсталиране на уреда:

1. Определете мястото, на което искате да поставите устройството. Уреда трябва да бъде поставен в зоната, в която сте забелязвали птици или която желаете да защитите от птици.
2. С помощта на молив маркирайте центъра на мястото, където бихте желали да поставите уреда посредством винтове.

Настройки на работа на устройството:

GARDIGO SOLAR  BIRD REPELLER  има три настройки на ключа, които се намират на дъното на корпуса на устройството.

• ON1: Когато сензорът за движение се задейства, уредът ще произведе висока ултразвукова честота комбинирана със светкавица. Светкавицата за прогонване на птици ще мига в продължение на 20 секунди.

 OFF: Зареждането на устройството от слънчева светлина не работи.

• ON2: Когато сензорът за движение се задейства, уредът ще произведе висока ултразвукова честота за отстраняване на нежеланите птици, в продължение на 20 секунди без светкавица.

Уреда е напълно безвреден за хора и нецелеви животни и не се чува от човешкото ухо. Той създава дискомфортна среда за присъствие на лястовици, гълъби, врабчета, косове, дроздове, като обучава птиците с течение на времето да не се завръщат в зоните, където е поставен уреда против птици.

Производител: Gardigo Германия

 

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: