Връщане и замяна

Как да върна продукт: 

Уважаеми клиенти, всеки потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването и. При нас този срок е 30 дни, тъй като нашето желание  е да сте 100% удовлетворени от покупката на продукти от сайта otrovi.com. Ако не сте доволни от даден уред против вредители може да го върнете, а ние ще Ви върнем парите. Тези условия не важат за препрати против гризачи или насекоми, маски и филтри , които са разопаковани или частично използвани.

1.1. Ако сте направили поръчка като регистрираният ПОТРЕБИТЕЛ следва да влезе в секция „Моите връщания” и след натискане на бутон „Ново връщане“, да направи избор на съответна поръчка и да попълни необходимите данни.

1.2. Ако сте направили поръчка като нерегистрираният ПОТРЕБИТЕЛ може да заявите връщане от следния линк: https://www.otrovi.com/sales/guest/form, където трябва да попълните необходимата информация за извършване на връщането. Всички задължителни полета трябва да бъдат попълнени, след което да се натисне бутон „Изпрати заявка за връщане на поръчката“.
2. Потвърждение на заявката Ви за връщане ще бъде изпратено и на електронната Ви поща.
3. След одобрение на заявката за връщане, статусът й в секция „Връщане“ в профила на регистриран ПОТРЕБИТЕЛ ще се промени. Otrovi.com изпраща автоматично съобщение за одобрение на заявката на електронната поща на ПОТРЕБИТЕЛЯ. След като се уверим, че продуктът е в търговски вид, получавате парите си или поръчания нов продукт. Транспортните разходи за връщане са за Ваша сметка.

Ако нямате възможност да използвате нашият модул за връщане и замяна , моля изпълнете следната инструкция за връщане: Провери дали продукта е годен за връщане и след това  се свържи с нас по телефона 0879 400 500  или чрез имейл:[email protected], но не и по-късно от 30 календарни дни след получаването/вземането му. Моля имайте в предвид, че е важно да върнете продуктите  в пълна окомплектовка, като сте я получили. Не трябва да лисват опаковки. части и елементи от продуктите. Куриерската такса за връщането на стоката е за сметка на клиента. 

На какво трябва да обърнете внимание: Стока съответно трябва да е в опаковката в която е била закупена, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката или липсващи елементи или части от стоката или опаковката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП

Адрес за връщане: Всички, продукти се изпращат на адрес гр. София ж.к Люлин 3 бл 380, офис 2,3  до фирма ЕВРО ПЕСТ ЕООД, тел:0879 400 500 

Как възстановяваме суми: Всички  суми за възтановяване се превеждат по банков път в предварително посочена от клиента банкова сметка. Срока за възтановяване на сумите е 14 работни дни от датата на получаване на продуктите в нашият офис. В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата в срок до 14 работни дни.

  • След като получим върнатата от Вас стока ще се свържем с Вас до 5 работни дни за да ви съобщим сумата, която ще Ви възстановим или в случай, че е необходима допълнителна информация или разяснения.
  • Стоките могат да бъдат донесени лично от Потребителя или доставени чрез куриер, като всички транспортни /куриерски/ пощенски и др. разходи по доставката са за сметка на Потребителя.
  • Стоките задължително трябва да са в търговски вид, придружени от всички документи по продажбата /касова бележка, фактура или гаранционна карта, разписка за пощенски паричен превод (ППП).

Ако продуктите, които желаете да върнете не отговарят на условията за връщане, а именно да нямат следи от употреба(драскотини, счупвания, липсващи елементи и части), липсващи компоненти, като кабели, батерии и други, скъсани и нарушени търговски опаковки. Ще си запазим правото да преценим дали вашата рекламация ще бъде удовлетворена и в зависимост от това до каква степен е увреден уреда или артикула ще Ви бъде предложено разумно предложение за отбив от цената, която покрива счупени, надраскани или липсващи елементи от артикула подлежат на рекламация. Ако това се случи Вие ще бъдете уведомени по телефон или имейл.

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

- възстановяване на заплатената сума
- заменяне на стоката с нова
- отбив от цената