Как да върна продукт

Уважаеми клиенти, по закон Вие имате право да върнете закупен онлайн продукт в 14 дневен срок. При нас този срок е 30 дни, тъй като нашето желание  е да сте 100% удовлетворени от покупката на продукти от сайта otrovi.com. Ако не сте доволни от даден уред против вредители може да го върнете, а ние ще Ви върнем парите. Тези условия не важат за препрати против гризачи или насекоми,маски и филтри , които са разопаковани или частично използвани.

Как да върна продукт: Провери дали продукта е годен за връщане и след това  се свържи с нас по телефона 0879 400 500  или чрез имейл:

[email protected], но не и по-късно от 30 календарни дни след получаването/вземането му. Моля имайте в предвид, че е важно да върнете продуктите  в пълна окомплектовка, като сте я получили. Не трябва да лисват опаковки. части и елементи от продуктите. Куриерската такса за връщането на стоката е за сметка на клиента. 

На какво трябва да обърнете внимание: Продукта трябва да бъде върнат в същото състояние, в което е бил доставен.

Адрес за връщане: Всички, продукти се изпращат на адрес гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 офис 2,3  до фирма ЕВРО ПЕСТ ЕООД 

Как възтановяваме суми: Всички  суми за възтановяване се превеждат по банков път в предварително посочена от клиента банкова сметка. Срока за възтановяване на сумите е 14 дни от датата на получаване на продуктите в нашият офис.

Ако продуктите, които желаете да върнете не отговарят на условията за връщане, а именно да нямат следи от употреба(драскотини, счупвания, липсващи елементи и части), липсващи компоненти, като кабели, батерии и други, скъсани и нарушени търговски опаковки. Ще си запазим правото да преценим дали вашата рекламация ще бъде удовлетворена и в зависимост от това до каква степен е увреден уреда или артикула ще Ви бъде предложено разумно предложение за отбив от цената, която покрива счупени, надраскани или липсващи елементи от артикула подлежат на рекламация. Ако това се случи Вие ще бъдете уведомени по телефон или имейл.