Върнете продуктите, които сте поръчали в срок от 30 дни.

Ние от OTROVI.COM искаме да се чувствате сигурни и уверени в продуктите, които купувате от нас и даваме 100% клиентска удолетвореност, като ви даваме 30 дни тестови период на избрани продукти и 30 дни за право на връщане и замяна. Може да върнете или замените всички продукти ако не сте доволни или напълно удовлетворени от покупката.

Каква е разликата между 30 дни тестови период и 30 дни право на връщане:

Важно е да кажем, че между тези два термина има голяма разлика и ще се опитаме да обясним каква е тя?.

При 30 дни тестови период клиента може да изпробва и тества избраният от него продукт с изключение на лични предпазни средства ( маски, филтри и препарати ) , които са отворени или използвани , и ако  той не доволен от резултата може да го върне ( ние ще му върнем 100% парите по банков път в рамките на 14 дни)

При 30 дни право на връщане се разбира когато клиента е размислил по отношение вземането на решение за направената покупка, не е доволен от покупката или продукта е дефектирал. Законовият срок за такъв тип рекламация е 14 дни ние винаги даваме повече (30 дни) защото otrovi.com внася и продава само висококачествени уреди против гризачи, уреди против кучета и котки, уреди против къртици и слепи кучета както и други електронни устройства от висок и премиум клас. Всички продукти за борба с вредители са с максимално най високото качество което има на Европейският пазар. Ако не сте доволни или удовлетворени ние ще ви върнем парите 100% по банков път в рамките на дни.

OTROVI.COM е първият и най-голям портал за търговия с високо качествени продукти за борба с вредители.Като такъв ние не може да си позволим дори и най малката клиентска не удовлетвореност и заради това ви гарантираме 100% сигурност при пазаруване и взимане на решение за покупка.

Как се случва връщането, замяната или възстановяването на суми и продукти:

Уважаеми клиенти, ако не сте доволни от закупен уред или устройство за борба с вредители вие може да го върнете, като трябва да се свържете с нас на тел:0879 400 500 email: [email protected] или чрез попълване на стандартен формуляр за отказ. Продукта трябва да бъде придружен от всички документи,оригинална опаковка и придружаващ части, касов бон който се се издава от куриерска служба спиди или еконт (ППП пощенски паричен превод), които сте го получили от куриера.

Адреса за връщане на продукта е гр. София ж.к Люлин 3 бл 380 офис 1,2,3. Куриерската такса за връщането на стоката е за сметка на клиента. Продукта трябва да бъде с отбелязан тест и преглед. Продукта се приема от отдел рекламации, като наш служител прави оглед на върнатият продукт той установява дали продукта отговаря на следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.

Ако върнатият продукт отговаря на описаните условия ние ще заменим продукта или възстановим парите. Ако продукта не отговаря на описаните условия има дефекти поради неправилна употреба, счупвания или липси на аксесоари OTROVI.COM си запазва правото да приспадне сума за възстановяването на нанесените щети, за което ще бъдете уведомени по телефона или email.

Ако желаете да върнете продукт след изтичане на 30 дни и продукта има видими следи от употреба или е повреден е възможно да запазим правото си да не го приемем. 

Условията 30 дни тест период не важат за препарати и лични предпазни средства, като (маски и филтри), които са били разопаковани или използвани изцяло или частично.