Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Препарати и отрови за хлебарки

Артикули 41-46 от 46

на страница
Страница

 Често задавани въпроси

Кои са най-ефективните отрови за хлебарки?

Като едни от най-ефективните инсектициди за борба и унищожаване на хлебарките, се окачествяват Айкън 10 КС, Фендона и К-Отрин СК, които ще откриете при нас. Тези биоциди са под формата на концентрат, който следва да бъде превърнат в работен разтвор преди употреба. Те имат широкоспектърно силно действие.

Как действат препаратите за пръскане против хлебарки?

Тези препарати против вредители служат за пръскане на открито и закрито. При контакт на отровата с насекомите и попадането им в храносмилателната система, активните вещества осигуряват бърз нокдаун ефект, а след това и унищожаването им. Действието е стомашно и контактно, в зависимост от вида на продукта. При някои от препаратите, като Фендона, след нокдаун ефекта следва парализиране и до 24 часа след това настъпва смърт.

Какво съдържат препаратите против хлебарки?

В състава на тези средства за борба с пълзящите насекоми на открито и закрито има различни активни вещества със силно действие, като алфа циперметрин, ламбда цихалотрин и други.

Как да изберете качествена отрова за хлебарки?

Има голямо разнообразие от инсектициди, които имат доказано действие срещу този тип вредители. Вашият избор трябва да бъде въз основа на търсения ефект, начин и място на приложение, за масова или професионална употреба, както и големина на площта, която следва да обработите. Винаги залагайте на доказани марки. Можете да се посъветвате и с професионалист от екипа ни.