Penta 250 Forte Препарат срещу пълзящи и летящи насекоми

В наличност
Останали са само %1
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
Цена от 59,99 лв.

Силен препарат срещу хлебарки и дървеници Пента 250 Форте

SKU: 200368
Производител: ZPUH "BEST-PEST" Словения

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Zpuh best-pest

Описание и начин на употреба

Пента 250 Форте силен широкоспектърен инсектицид за унищожаване на пълзящи и летящи насекоми.

Мощен широкоспектърен инсектицид предназначен за унищожаване на хлебарки, мравки, бълхи, мухи, молци, кърлежи, комари. Препарата е суспензионен концентрат, който се разрежда с вода.

Приготвените инсектицидни разтвори се нанасят с ръчна пръскачка или моторна пръскачка на места, където насекомите се укриват, преминават или кацат.

Препарата се предлага в три различни опаковки 50 ml, 200 ml, 1l, съответстващи на нуждите на всеки клиент.

Penta 250 Forte срещу дървеници и хлебарки >>ефективна защита

Област на приложение:

Широкоспектърен инсектицид Пента 250 Форте е предназначен за употреба на открито и закрито срещу пълзящи насекоми: мравки, хлебарки, бълхи, кърлежи, дървеници и срещу летящи насекоми мухи, комари, молци.

Може да бъде използван в битови сгради и помещения за поддръжка, производствени помещения и цехове, търговски площи, офиси, складове, помещения за отглеждане на животни (в отсъствие на животните), хотели, съоръжения за обществено ползване, дворове, градини и други открити площи и терени.

Начин на употреба:

Биоцидът е суспензионен концентрат, който се разрежда с вода, приготвените работни разтвори се пръскат, чрез ръчни или моторни пръскачки на заселени с насекоми места или места, на които насекомите преминават.

Преди да  отворите опаковката на инсектицида я разклатете добре. Пента 250 Форте има бърз нок-даун ефект или унищожава насекомите веднага при контакт с препарата и дълго последействие.

Лични предпазни средства:

При използването на инсектициди е препоръчително да изпозвате лични защититни средства. Може да разгледате нашият комплект с лични защитни средства, който включва защитни очила, защитна маска и защитни ръкавици или да видите нашата категория 3М защитни маски и филтри

Разходна норма и начин на разреждане:

Винаги спазвайте препоръките на производителя относно съотношението на препарат разтворен във вода:

Вредител Концентрация на работният разтвор Указания за приготвяне на разтвора
Мравки, комари, дървеници, хлебарки 1% Разрежда се 50 ml от препарата в 5 l вода
Кърлежи, бълхи 0.5% Разрежда се 25 ml от препарата в 5 l вода
Разходна норма 1L на 20 кв.м  5 L работен разтвор за 100 кв.м

 

ВАЖНО! Винаги разреждайте препарата като първо сипете половината количество вода първо в съд или директно в пръскачката, след което добавете препарата и след, което добавете останалото количество вода.Така препарата ще се смеси добре със водата и вашият работен разтвор ще бъде максимално ефективен срещу пълзящи и летящи насекоми.

Преди пръскане с вече готовият работен разтвор всички помещения трябва да бъдат празни от хора, домашни животни, терариуми, аквариуми. Всички храни и напитки трбва да бъдат изнесени или добре прибрани извън третираното помещение. Винаги изразходвайте вече направеният работен разтвор той не може да престоява.

Пръскане срещу мухи и комари:

Срещу мухи се пръскат слънчеви повърхности, стени, фасади на сгради, прозорци и около тях, около лампи, колони, където мухите кацат или престояват.

Срещу комари се пръска върху стени, ъгли, шахти, пътеки и други места извън сградите. Как да направите точния разтвор може да видите в таблица по горе.

Пръскане срещу пълзящи насекоми мравки, хлебарки, бълхи:

Третират се зони и места, в които насекомите се укриват, преминават или има следи от тях. Това могат да бъдат различни вътрешни части на сгради, апартаменти, офиси или външни части като дворове градини.

ВАЖНО!

При пръскане срещу бълхи е важно да опръскате плътно цялата площ, която е заразена с бълхи и до един метър височина по стените.Бълхите умират само при окъпване или омокряне с препарата това е основната причина да опръсквате цялата площ плътно. Третирането срещу бълхи може да се повтори при нужда.

Пръскане срещу кърлежи с пента 250 форте:

При обработка срещу кърлежи на външни площи, като дворове, градини, ливади и други е задължително те да бъдат окосени непосредствено преди третиране.Това е важно защото кърлежите се укриват в основата на тревата и ако тя висока има опасност препарата да не стигне до тях и да не ги унищожи. След пръскане против кърлежи пълната ефективност на препарата се достига след 24 часа. Пръска се цялата площ плътно.

Интервал между обработките:

Обработките за различните видове вредители могат да бъдат повторени при нужда или поява на нови насекоми.

Достъп на хора и животни до напръсканите зони:

В закрити помещения карантината е 1 час и след, което добро проветряване, докато не изчезне миризмата на препарата.

При пръскане против кърлежи карантината на обработената площ е 24 часа.

Опасности при работа с Пента 250 Форте Инсектицид срещу летящи и пълзящи насекоми:

Предупреждения за опасност при работа с Пента Форте 250

 

 

Технически характеристики

Документи:

Разрешение

МАРКА: Zpuh best-pest Интервал на работа: : Повтори пръскането при нужда или поява на нови насекоми АДВ:: Имидаклоприд, Циперметрин Начин на прилагане: Пръскане чрез ръчна или моторна пръскачка Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: 5-20 мл в един литър вода Предупреждение за опасности: H302: Вреден при поглъщане. H410: Силно токсичен за водните организми, с дълготраен ефект Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: дървеници, хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мухи, комари, молци Количество: 50 ml, 200 ml, 1 L Достъп до третираните зони:: 1 час Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. пента 250мл
  Оценка:
  100%
  препарата действа добре както външно така и при вътрешно приложение
  ефикасен е

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Дървеници
  Оценка:
  100%
  С този препарат се отървах от гадните дървеници

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Penta 250 Forte Препарат срещу пълзящи и летящи насекоми
Вашата оценка:
img
Penta 250 Forte Препарат срещу пълзящи и летящи насекоми Добави