Препарат против пълзящи и летящи насекоми АЛФАСЕКТ 30 ml

В наличност
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
6,90 лв.
Препарат против дървеници, хлебарки, мравки, мухи и комари
SKU: 123698
Тегло: 0,300 кг.
Производител: SHARDA
EAN: 3800251843688

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Sharda

Описание и начин на употреба

Препарат против дървеници, хлебарки, мравки, мухи, комари и молци АЛФАСЕКТ 30 мл

Алфасект 30 мл е широкоспектърен препарат, който може да бъде използван в хотели, ресторанти, кухни, търговски обекти, производствени и битови сгради, здравни и лечебни заведения, транспортни средства, сгради, където се провежда животновъдство – птицеферми, обори. Този биоцид действа срещу:

  • пълзящи насекоми – хлебарки, мравки, дървеници;
  • летящи насекоми – молци, комари, мухи.

Препарат срещу дървеници, хлебарки, летящи и пълзящи насекоми АЛФАСЕКТ на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба:

Този продукт представлява биоцид и инсектицид против пълзящи и летящи насекоми под формата на концентрат. Една опаковка се състои от 30 мл течна отрова. За да извършвате третиране на помещенията и засегнатите зони, трябва да приготвите работен разтвор.

Готовата течност за пръскане срещу пълзящи насекоми се състои от 25 мл от препарата Алфасект, разтворени в 5 литра вода. По този начин се получава течност на водна основа с концентрация на активното вещество 0.03%.

Разходна норма и обработване:

За да обработите площ от 20 кв.м., ще ви бъде необходим 1 литър от работния разтвор. Важното е да напръскате всички повърхности, където сте забелязали наличието на пълзящите и летящите насекоми, сред които са всички зони в близост до храна, канализация, окабеляване, топли и влажни точки. Продуктът и приготвения от него разтвор се нанасят чрез пръскане и върху всички цепнатини, пукнатини, около оборудването и зад всички мебели. В животновъдните сгради и помещения на открито и закрито обработете в близост до животните, защото пълзящите и летящите насекоми кацат и пълзят по тях, което им създава дискомфорт.

При по-голяма популация на вредителите, както и за извършване на пръскане с остатъчно действие трябва да приготвите разтвор с двойно концентрация на Алфасект, а именно 50 мл от препарата да бъдат разтворени в 5 литра вода. Разреждането с по-голямо количество от концентрата носи по-голяма ефективност за унищожаването на вредителите, както и предоставя възможност за контрол на популацията в бъдещи периоди, защото абсорбиралите биоцида повърхности ще създадат остатъчно действие и при контакт с тях летящите и пълзящите насекоми ще умрат. 

За ефективно пръскане, както и в помещения с по-голяма площ можете да използвате ръчна или моторна пръскачка, които разпръскват течността като спрей. Важно е да добавите биоцидния препарат в чистата вода непосредствено преди използването, за да се запази максимално силата и ефективността на активното вещество. 

За унищожаване на насекомите е важно да съобразите какви са те, къде най-често преминават и да обработите съответните зони. Летящите вредители кацат най-често върху прозорци, первази, врати, тавани и стени. Това означава, че трябва да нанесете от препарата в тези зони. Пълзящите неприятели търсят топли места, което означава, че ще се насочат към окабеляването и оборудването в помещението. Обработете зоните около тези точки.

Летящи насекоми:

Нанася се върху повърхностите, върху които насекомите кацат (стени, тавани, рамки на врати и прозорци)

Против хлебарки и други пълзящи насекоми:

Пръска се около каналите, зад и под мебелите и оборудването

Ако насекомите влизат отвън, се напръсква преградна лента с ширина 10 см около вратите, прозорците и др.

Инструкции за употреба в животновъдни сгради: 

В помещенията на открито и закрито, където се помещават животни и птици е важно да спазвате интервала на третиране с препарата. Не трябва да извършвате обработка повече от два пъти за даден сезон, за да не застрашите безопасността на животните. Пръскането с пръскачка трябва да се извършва при ниско налягане. Не трябва да прилагате върху самите животни.

По време на обработването с препарата не трябва да присъстват хора и животни в помещението. Не трябва да има изложени хранителни продукти, напитки, питейна вода, посуда за храна. В сферата на производство на храни напитки трябва да се покрият машините и терените, които имат пряк контакт с продуктите.

След обработката помещенията трябва да бъдат добре проверени за няколко часа, за да могат да се завърнат обитателите в тях. Препоръчителното време е 12 часа.

Честота на обработка: можете да повторите третирането с Алфасект около 3-4 седмици след първата обработка при необходимост, с изключение на животновъдните зони, където обработката е два пъти сезонно.

След употребата на този препарат трябва да си измиете ръцете с вода и сапун обилно. Да не се яде, пие по време на употреба. При случайно попадане в устата на работния разтвор или концентрирания продукт се обадете в Център по токсикология или на лекуващия ви лекар.

ВАЖНО! Опасен за пчели!

Незащитени лица и животни да се държат далече от третираните райони, докато повърхностите изсъхнат и помещенията се проветрят добре

Препоръки за безопасност:

Р273 Да се избягва изпускане в околната среда.
Р264 Да се измият ръцете старателно след употреба.
Р270 Да не се яде, пие или пуши при употреба на продукта.
Р301+Р312 ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Незабавно се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар при неразположение.
Р330 Изплакнете устата.
Р391 Съберете разлятото.
P501 Съдържанието/съдът да се изхвърли в съответствие с националното законодателство.


 

Технически характеристики

МАРКА: Sharda Интервал на работа: : Обработката може да се повтори при необходимост след 3-4 седмици АДВ:: Алфа-циперметрин Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: 1 литър работен разтвор за 20 кв.м повърхност Предупреждение за опасности: Прочети етикета преди употреба Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Летящи (мухи, комари, молци) и пълзящи (хлебарки, мравки, дървеници) Количество: 30 мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. Георгиев
    Тттттттт

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Препарат против пълзящи и летящи насекоми АЛФАСЕКТ 30 ml
Вашата оценка:
img
Препарат против пълзящи и летящи насекоми АЛФАСЕКТ 30 ml Добави