Препарат за отблъскване на мишки, плъхове и гризачи 1 л.

Изчерпан
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
21,99 лв.

Гел против мишки, плъхове и гризачи 1 л.

SKU: 60034
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Farmap Италия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Стопер гел против мишки, мишки плъхове и гризачи 1 л.

Препаратът е против мишки, плъхове, и гризачи е готов за употреба гел-желе , за отблъскване на нежеланите вредители мишки, плъхове и гризачи, от къщи , зеленчукови градини, градини, офиси и др. места , където тяхното присъствие е нежелателно.

Благодарение на комбинацията от етерични масла под формата на малки кубчета, които не замърсяват околната среда са специално създадени да ограничът достъпа по естествен начин на гризачи, мишки, плъхове на обработените с препарата места.

Продука създава силна ароматна бариера, която възпира и прогонва гризачите по напълно хуманен начин. Препарата не сдържа биоциди или отровни съставки и може да бъде използван в зони където употребата на биоциди невъзможна.

Продукта се предлага в голяма опаковка от 1000 мл за третиране на малки и по-големи площи.

Гел за прогонване на мишки и плъхове>> висока ефективност>>ниска цена

Предназначение на препарата против мишки, плъхове и гризачи :

Продукта прогонва гризачите далеч от третираните зони (къщи , зеленчукови градини, градини, офиси, гаражи и други места). Създава ароматна бариера от етерични масла , която мишките и плъховете не харесват и избягват, и по този начин ги прогонва от местата на , които не желаете да посещават. Препаратът е подходящ за вътрешна и външна употреба.

Начин на употреба :

Почистете района на нанасяне, измийте го с вода, за да гарантирате най-добра ефективност на продукта. Разпределете гела така, че да образувате предпазна стена около нападнатия район.

Заложете в доза 100 гр./10 м2, като осигурите 2 бариерни точки по 50 гр. (2 супени лъжици) през 2-3 м. Така създавате невидима бариера срещу гризачите .
При необходимост повтаряйте действието на всеки 3-7 дни до изчезване на вредителите.
В открита среда – през 3-4 дни, в закрити помещения – през 7 дни.

 

Състав на препарата: букет от етерични масла

Количество: 1 л.

Производител: Farmap Industry srl

Технически характеристики

Работна температура: Няма данни Интервал на работа: : 3-7 дни АДВ:: Натурални етерични масла разтворени в гел кубчета срещу гризачи Начин на прилагане: Поръсва се в зони с наличие на вредни мишки и плъхове Вид на препарата: Гел Доза на приложение: 100 гр./10 м2 Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Мишки, плъхове, гризачи Количество: 1000 мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Отблъскващ препарат Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Бут
  Оценка:
  100%
  Мишките бягат от тоя гел

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат за отблъскване на мишки, плъхове и гризачи 1 л.
Вашата оценка:
img
Препарат за отблъскване на мишки, плъхове и гризачи 1 л.
Може да имате нужда и от това: