img

Препарат против змии гранули Go back 500гр.

Изчерпан
Цена (с ДДС):
21,60 лв.
Препарат за защита от змиите Go back гранула
SKU: 21977
Тегло: 0,500 кг.
Производител: Farmap Италия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bruer

Описание и начин на употреба

Препарат против змии гранули Go back 500гр.

Готов за употреба гранулиран препарат против змии.Препарата се прилага, чрез директно поръсване от опаковката. Препарат има за цел да отблъсне и прогони влечугите от обработените с него зони. Препарата е произведен от есенции на растения, които е известно, че змиите не обичат и избягват да посещават.Препарата е има за цел да отблъсне змиите  без да е вреден за тях. Препарата против змии представлява суха гранула, която се разпилява предимно по тревни и земни площи, гранулите са малки и попадат в корените на тревата. 

Начин на употреба и разходна норма:

Разпределете продукта равномерно с помощта на специалната капачка за разпръскване.

Използвайте около 20 гр. на квадратен метър повърхност. Продуктът е ефективен за около седмица. Затова третирайте всяка седмица. Силните дъждове и напояването намаляват ефективността на продукта, така че третирайте отново. Една опаковка може да стигне за защита от змии на площ до 25 кв.м

Продукта е идеален за използване: Градини, дворове, къмпинги,

Предупреждения:

Не използвайте продукта за цели, различни от посочените. Съхранявайте продукта плътно затворен в оригиналната опаковка на хладно и сухо място. Пазете от деца и животни. Както при всички прахообразни вещества, препоръчва се продуктът да не влиза в контакт с очите, ръцете или дихателните пътища. Прочетете внимателно инструкциите преди употреба. В случай на контакт с очите и лигавиците, изплакнете обилно с прясна вода. Не поглъщайте.

Състав: Продуктът съдържа инертни силикатни минерални и естествени ароматни есенции.

 

Технически характеристики

Документи:

Информационен лист за безопасност

МАРКА: Bruer Площ на покритие: до 25 кв.м Комплекта съдържа: : повтори след силен дъжд или до 2 седмици Вид на препарата: Гранула Доза на приложение: 20 гр на кв.м Целеви Вредител: змии Количество: 500 гр. Монтаж и приложение: Външен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против змии гранули Go back 500гр.
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: