Телефон 0879 400 500

Циперкап инсектициден препарат против хлебарки, дървеници, мравки, мухи, комари и оси 1л.

Цена (с ДДС):
86,40 лв.
В наличност
Брой:
Циперкап професионална отрова за хлебарки, дървеници, мухи и др.
Характеристики

Артикулен номер: 153263

Тегло:

Производител: IRCA Service Италия

Сподели

Препарат с микрокапсули против летящи и плълзящи насекоми Циперкап 1л.

CIPERCAP е микрокапсулирана, концентрирана, инсектицидна емулсия на база перметрин и циперметрин. Тази специална формулация придава на препарата против хлебарки, дрвеници, мравки, мухи, комари и оси незабавно инсектицидно действие, дълъг остатъчен ефект и намалена фотохимична деградация, затова когато CIPERCAP се нанася върху твърди повърхности, той осигурява равномерно и постоянно действие с течение на времето насекомите изчезват напълно.  

Препарата против насекоми представлява силна комбинация от три активни вещества – бързо първоначално и изключително дълго остатъчно действие. Има каскаден ефект – хлебарките се заразяват една друга и предават препарата през цялата популация. Ефекта на тази отрова за хлебарки и други насекоми трае до 4 месеца. Не оставя петна, няма мирис. Течен – лесно се дозира и разрежда.

Област на приложение на Циперкап: Препарат против летящи (мухи и комари) и пълзящи (хлебарки и мравки) насекоми в селскостопански, индустриални и жилищни зони, в обекти с обществено предназначение, складови помещения, производствени предприятия, обори и ферми.

Начин на употреба на препарат против насекоми Циперкап:

Препарата против насекоми е концентрат, от който се приготвят водни работни разтвори за унищожаване на хлебарки, дървеници, мравки, мухи, комари и др. Дози на приложение в зависимост от степента на нападение на вредни насекоми:

Висока плътност на популацията: разрежда се 1 част продукт с 29 части вода (100 мл от биоцида се разреждат с вода до 3 л). Концентрация на активните вещества в работния разтвор: перметрин 0.2 %; циперметрин 0.09 %; пиперонил бутоксид 0.26 %.

Ниска и средна плътност на популацията: разрежда се 1 част продукт с 39 части вода (100 мл от биоцида се разреждат с вода до 4 л). Концентрация на активните вещества в работния разтвор: перметрин 0.12 %; циперметрин 0.05 %; пиперонил бутоксид 0.16 %.

Разходна норма: 1 л работен разтвор за около 20 м 2 повърхност.

Преди употреба, работният разтвор да се разклати добре. Помещенията да се освободят от хора, животни, домашни любимци, храни, напитки и др. Да се отстранят или покрият аквариумни, терариуми и клетки за животни. Да се изключи въздушния филтър на аквариума. Пръска се върху повърхностите, по които насекомите кацат, преминават или на местата където се укриват. Продуктът не оцветява стените и може да се нанася върху порьозни повърхности. Да не се нанася върху повърхности достъпни за деца и животни.

Остатъчна ефективност на препарта против насекоми: 21 дни.

Интервал между отделните третирания: Пръскането против хлебарки, дървеници,мравки, мухи, комари или оси може да бъде повторено при необходимост.

Достъп на хора и животни до третираните зони: След изсъхване на повърхностите и добро проветряване в продължение на не по-малко от 1 час.

Активните вещества: (в 100 г продукт): Перметрин: 5.9 г. Циперметрин cis/trans +/- 40/60: 2.6 г. Пиперонил бутоксид: 7.6 г.

Вид на биоцида – течност (микрокапсулиран концентрат)

Предупреждение за опасност: Н317 Може да причини алергична кожна реакция. H410 Силно токсичен за водните организми, с дълготраен ефект.

Количество:

Производител: I.R.C.A. Service S.p.A. italy

 

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: