Циперкап инсектициден препарат против хлебарки, дървеници, мравки, мухи, комари и оси 1л.

Изчерпан
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
89,99 лв.
Циперкап професионална отрова за хлебарки, дървеници, мухи и др.
SKU: 153263
Тегло: 1,000 кг.
Производител: IRCA Service Италия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: IRCA Service

Описание и начин на употреба

Препарат с микрокапсули против летящи и плълзящи насекоми Циперкап 1л.

CIPERCAP е микрокапсулирана, концентрирана, инсектицидна емулсия на база перметрин и циперметрин. Тази специална формулация придава на препарата против хлебарки, мравки, хлебарки мухи, комари незабавно инсектицидно действие, дълъг остатъчен ефект и намалена фотохимична деградация.

Когато CIPERCAP се нанася върху твърди повърхности, той осигурява равномерно и постоянно действие с течение на времето насекомите изчезват напълно.  

Препарат против плълзящи и летящи насекоми Циперкап, представлява силна комбинация от три активни вещества те имат бързо първоначално и изключително дълго остатъчно действие. Има каскаден ефект , което значи, че хлебарките се заразяват една друга и предават препарата през цялата популация. Ефекта на тази отрова за хлебарки и други насекоми трае до 4 месеца. Не оставя петна, няма мирис. Течен – лесно се дозира и разрежда.

 

Препарат срещу пълззящи и летящи насекоми Циперкап на ТОП ЦЕНА

Област на приложение: 

Препарат против летящи (мухи и комари) и пълзящи (хлебарки и мравки) насекоми в селскостопански, индустриални и жилищни зони, в обекти с обществено предназначение, складови помещения, производствени предприятия, обори и ферми.

Начин на употреба:

Препарата против насекоми е концентрат, от който се приготвят водни работни разтвори за унищожаване на хлебарки, дървеници, мравки, мухи, комари и др. Дози на приложение в зависимост от степента на нападение на вредни насекоми, които са описани по-долу. 

Висока плътност на популацията:

Разрежда се 1 част продукт с 29 части вода (100 мл от биоцида се разреждат с вода до 3 л). Концентрация на активните вещества в работния разтвор: перметрин 0.2 %; циперметрин 0.09 %; пиперонил бутоксид 0.26 %. Нанася се чрез ръчни пръскачки или гръбни пръскачки.

Ниска и средна плътност на популацията:

разрежда се 1 част продукт с 39 части вода (100 мл от биоцида се разреждат с вода до 4 л). Концентрация на активните вещества в работния разтвор: перметрин 0.12 %; циперметрин 0.05 %; пиперонил бутоксид 0.16 %.

Лични предпазни средства:

Употребата на инсектициди изисква използването на защитни средства, маска, очила, ръкавици.

Разходна норма:

1 л работен разтвор за около 20 м 2 повърхност.

Преди употреба, работният разтвор да се разклати добре. Помещенията да се освободят от хора, животни, домашни любимци, храни, напитки и др. Да се отстранят или покрият аквариумни, терариуми и клетки за животни. Да се изключи въздушния филтър на аквариума.

Пръска се върху повърхностите, по които насекомите кацат, преминават или на местата където се укриват. Продуктът не оцветява стените и може да се нанася върху порьозни повърхности. Да не се нанася върху повърхности достъпни за деца и животни.

 • Остатъчна ефективност на препарта против насекоми :21 дни.
 • Интервал между отделните третирания:  Пръскането против хлебарки,мравки, мухи и комари може да бъде повторено при необходимост.
 • Достъп на хора и животни до третираните зони: След изсъхване на повърхностите и добро проветряване в продължение на не по-малко от 1 час.

 

Технически характеристики

Документи:

Информационен лист за безопасност

МАРКА: IRCA Service АДВ:: (в 100 г продукт): Перметрин: 5.9 г. Циперметрин cis/trans +/- 40/60: 2.6 г. Пиперонил бутоксид: 7.6 г. Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: Слаба заселеност: 100 мл препарат в 4 л вода за 80 м2 Силна заселеност: 100 мл препарат в 3 л вода за 60 м2 Предупреждение за опасности: Н317 Може да причини алергична кожна реакция. H410 Силно токсичен за водните организми, с дълготраен ефект. Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: против хлебарки, дървеници, мравки, мухи, комари и оси Количество: 1л. Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Много доволна
  Оценка:
  100%
  Продукта е много добър

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Циперкап инсектициден препарат против хлебарки, дървеници, мравки, мухи, комари и оси 1л.
Вашата оценка:
img
Циперкап инсектициден препарат против хлебарки, дървеници, мравки, мухи, комари и оси 1л.
Може да имате нужда и от това: