РОТРАК UV нетоксична хранителна примамка за проследяване на гризачи

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
96,99 лв.
ROTRAC примамка за проследяване на гризачи и UV фенер
SKU: 500115
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

РОТРАК UV НЕТОКСИЧНА ХРАНИТЕЛНА ПРИМАМКА ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ГРИАЧИ 1кг и UV-ФЕНЕР.

Иновативно средство за установяване наличието на гризачи и проследяване на тяхната активност в жилища, индустриални, обществени и селскостопански постройки чрез използване на УВ светлина. Ротрак е комплект от кофа от 1кг примамка за гризачи и фенер с УВ светлина.

Съдържа изцяло висококачествени хранителни съставки и фосфоресциращ,микрокапсулиран пигмент в ярък цвят. Микрокапсулите с пигмента не се преработват при преминаване през храносмилателната система на гризачите. При осветяване на изпражненията с УВ светлина, те фосфоресцират и указват наличието и местата на проникване и активност на гризачите. Не съдържа токсични вещества.
Форма на продукта: РоТрак УВ се предлага под формата на „звездообразни блокчета“ по около 3 гр, с дупка за закачане.

Указания за употреба: РоТрак УВ се залага в стандартните родентицидни кутии, на недостъпни за деца и домашни любимци места. Да се избягва залагане в зони, където е възможно замърсяване с продукта на храни или повърхности, които влизат в пряк контакт с храни. Инспекцията се прави на тъмно, като се използва специално УВ фенерче. При наличие на гризачи, характерните фосфоресциращи изпражнения се откриват съвсем лесно.

Разходна норма на ROTRAC UV:

Проследяване на мишки – 2-4 блокчета/ кутия,

Проследяване на  плъхове – 6-8 блокчета/ кутия.

Кутиите се разполагат на интервали 3-5 метра. При висока активност на гризачите, може да се наложи увеличаване на количеството до 16 блокчета/ кутия. Една кофа от препарата съсдържа 1кг блкочета или /335бр еднични блокчета/

Производител: Plastdiversity Lda

Технически характеристики

Документи:

ЕТИКЕТ

ИЛБ

Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: РОТРАК UV нетоксична хранителна примамка за проследяване на гризачи
Вашата оценка:
img
РОТРАК UV нетоксична хранителна примамка за проследяване на гризачи
Може да имате нужда и от това: