Телефон 0879 400 500

Вертокс паста 3.5кг oтрова за мишки и плъхове PelGar

Цена (с ДДС):
55,00 лв.
В наличност
Брой:
Вертокс паста ефикасна отрова за гризачи (мишки и плъхове)
Характеристики

Артикулен номер: 100012

Тегло: 3.0000

Производител: PELGAR

Безплатна доставка

Сподели

Отрова за мишки и плъхове Вертокс паста 3,5кг

Отровата за мишки и плъхове Вертокс е силно атрактивна примамка за гризачи във вид на мека паста опаковане във филтърна хартия. Вертокс е изключително вкусна и апетитна за гризачите поради свята пастообразна структура и аромат на плодове. Това всъщност е най-важното при избора на отрова за мишки и плъхове колкото по-бързо бива изядена отровата, поради това че е атрактивна като мирис и вкус от гризачите толкова по-бързо ще се отървете от тях.

Отровата за мишки и плъхове вертокс паста е подходяща за работа там, където другите отрови за гризачи не действат или имат слаб ефект, поради това че в обекта има изобилие от ароматни хранителни продукти например като: магазини за храни, складове, мелници и др. Вертокс паста и нетният атрактант за мишки и плъхове доминира на всички останали продукти като гризачите предпочитат да се нахранят с нея от колкото да нанасят поражения върху друг вид стока или вещ в съответния обект.

Отрова за мишки и плъхове Вертокс паста е влагоустойчива и е много подходяща за мазета и шахти. При обработка против гризачи на открито отровата се залага се в дератизационни кутии или тунели на места, където има активност на гризачи.Отровата за мишки и плъхове вертокс паста представлява смес на мазнини, брашна и други атрактанти, който привличат гризачите, но и ги унищожават с едно ядене от препарата против гризачи.
Отровата вертокс паста е пакетирана в чаени пликчета наричани още сашета по 10 гр.

Разходна норма на отровата за мишкии плъхове Вертокс паста 3,5кг:
Зареждане на отрова за плъхове Вертокс паста по 2 пликчета през 10 метра.
Зареждане на отрова за мишки Вертокс паста по 1 пликче през 5 метра

За максимални резултати може да се прилага така наречената импулсна техника на поставяне на отрови за мишки и плъхове – след първоначалното залагане се изчаква 7-10 дни и тогава се залага повторно, за да може всички гризачи мишки и плъхове да консумират отровата за гризачи и цялата популация да бъде унищожена.

Активно вещество на Вертокс паста :
бродифакум -0.005%
денатониум бензоат -0.001%

Внимание!:

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини).

Производител: PelGar International Ltd

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: