Вертокс паста 3.5кг oтрова за мишки и плъхове PelGar

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
55,00 лв.
Вертокс паста ефикасна отрова за гризачи (мишки и плъхове)
SKU: 100012
Тегло: 3,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Pelgar

Описание и начин на употреба

Отрова за мишки и плъхове Вертокс паста 3,5кг

Намерете ПОДОБЕН ПРОДУКТ ТУК!

Отровата за мишки и плъхове Вертокс е силно атрактивна примамка за гризачи във вид на мека паста опаковане във филтърна хартия. Вертокс е изключително вкусна и апетитна за гризачите поради свята пастообразна структура и аромат на плодове. Това всъщност е най-важното при избора на отрова за мишки и плъхове колкото по-бързо бива изядена отровата, поради това че е атрактивна като мирис и вкус от гризачите толкова по-бързо ще се отървете от тях.

Отровата за мишки и плъхове вертокс паста е подходяща за работа там, където другите отрови за гризачи не действат или имат слаб ефект, поради това че в обекта има изобилие от ароматни хранителни продукти например като: магазини за храни, складове, мелници и др. Вертокс паста и нетният атрактант за мишки и плъхове доминира на всички останали продукти като гризачите предпочитат да се нахранят с нея от колкото да нанасят поражения върху друг вид стока или вещ в съответния обект.

Отрова за мишки и плъхове Вертокс паста е влагоустойчива и е много подходяща за мазета и шахти. При обработка против гризачи на открито отровата се залага се в дератизационни кутии или тунели на места, където има активност на гризачи.Отровата за мишки и плъхове вертокс паста представлява смес на мазнини, брашна и други атрактанти, който привличат гризачите, но и ги унищожават с едно ядене от препарата против гризачи.
Отровата вертокс паста е пакетирана в чаени пликчета наричани още сашета по 10 гр.

Разходна норма на отровата за мишки и плъхове Вертокс паста 3,5кг:
Зареждане на отрова за плъхове Вертокс паста по 2 пликчета през 10 метра.
Зареждане на отрова за мишки Вертокс паста по 1 пликче през 5 метра

За максимални резултати може да се прилага така наречената импулсна техника на поставяне на отрови за мишки и плъхове – след първоначалното залагане се изчаква 7-10 дни и тогава се залага повторно, за да може всички гризачи мишки и плъхове да консумират отровата за гризачи и цялата популация да бъде унищожена.

Активно вещество на Вертокс паста :
бродифакум -0.005%
денатониум бензоат -0.001%

Внимание!:

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини).

Производител: PelGar International Ltd

Технически характеристики

Документи:
Санитарно разрешително
MSDS
Етикет
МАРКА: Pelgar Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Вертокс паста 3.5кг oтрова за мишки и плъхове PelGar
Вашата оценка:
img
Вертокс паста 3.5кг oтрова за мишки и плъхове PelGar
Може да имате нужда и от това: