Препарат против мравки ДОБОЛ 2МГ 5КГ

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
94,99 лв.

Добол 2 МГ препарат против мравки 5 кг. Примамка, която мравките носят в гнездата си и хранят ларвите и царицата.

SKU: 1067
Тегло: 5,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Kwizda

Описание и начин на употреба

ПРЕПАРАТ ПРОТИВ МРАВКИ ДОБОЛ 2МГ 5КГ

Примамка, която мравките носят в гнездата си и хранят ларвите и царицата. Цялата колония загива след седмица. Особено подходяща за малките, кафяви (фараонови) мравки, нападащи панелните жилища.

Начин на употреба: Препаратът е готов за употреба. Предствалява микро-гранули с дълго последействие. Няма мирис. Третират се местата, където мравките се движат и/или стоят – покрай стените, около и в пукнатини и цепки, на входа на гнездата. Да не се прилага на места, достъпни за деца и домашни животни.

Прилага се по 3 различни начина: поръсване, опръскване и омокряне.

- Поръсване: поръсете фин слой от препарата за мравки при разходна норма от 20 г/м2 . Прилагайте бариерно третиране около местата, които искате да бъдат защитени от мравки. Не почиствайте третираните повърхности, за да се запази инсектицидната активност. Да не се допуска разпръскване на прахообразният биоцид извън третираните места, разпрашаване във въздуха и замърсяване на хранителни продукти, повърхности в контакт с храни и други повърхности и предмети, чрез които биоцидът може да влезе в контакт с кожата. Поръсването покрай стените не е препоръчително за жилищни и други помещения, в които пребивават хора, и за помещения, в които се намират хранителни продукти.

- Опръскване: 50 г от препарата за мравки  в 0,5 л вода за 2,5 м 2 . Пръскайте от разстояние 30 cm. Да се използва градинска пръскачка или пулверизатор от препарат за почистване на прозорци или за пръскане на цветя. Помещенията, които ще се третират, да се освободят от хора и домашни животни. Да се изнесат или покрият храни, напитки, прибори, терариуми, аквариуми и клетки с животни. 

- Омокряне: само за употреба на открито. В лейка се смесват 20 г от препарата с 1 л вода за 1 м2 . Третират се входовете на гнездата, около тях и пътечките, по които се движат мравките. 

Интервал между обработките: Обработката против мравки може да се повтори след 3 месеца при нормални условия и на всеки 30 дни при висока заселеност с мравки. Препарата трябва да се приложи отново в случай на почистване на повърхностите при приложение на закрито и след валеж при приложение на открито.

Мерки за оказване на първа помощ: При контакт с кожата, да се измие обилно с вода и да се намаже с крем с Витамин Е или тоалетно мляко. При контакт с очите, да се изплакнат с течаща вода в продължение поне на 15 минути. При вдишване, да се изнесе пострадалият на чист въздух. При поглъщане, да не се предизвиква повръщане! Устата да се изплакне с вода, без да се поглъща! Незабавно да се потърси медицинска помощ. При възможност да се покаже етикета или опаковката. Указания за лекаря: Направете стомашна промивка като внимавате да не се аспирира обратно стомашното съдържимо. Няма специфичен антидот. Третирайте според симптомите.

Производител: KWIZDA France

Технически характеристики

Документи:

Етикет

MSDS

Разрешение на МЗ

МАРКА: Kwizda Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против мравки ДОБОЛ 2МГ 5КГ
Вашата оценка:
img
Препарат против мравки ДОБОЛ 2МГ 5КГ
Може да имате нужда и от това: