Телефон 0879 400 500

Препарат против мравки ДОБОЛ 2МГ 5КГ

Препарат против мравки ДОБОЛ 2МГ 5КГ

Цена (с ДДС):
94,99 лв.
Неналичен

Добол 2 МГ препарат против мравки 5 кг. Примамка, която мравките носят в гнездата си и хранят ларвите и царицата.

Характеристики

Артикулен номер: 1067

Тегло: 5.0000

Производител: Kwizda

Безплатна доставка

Сподели

ПРЕПАРАТ ПРОТИВ МРАВКИ ДОБОЛ 2МГ 5КГ

Примамка, която мравките носят в гнездата си и хранят ларвите и царицата. Цялата колония загива след седмица. Особено подходяща за малките, кафяви (фараонови) мравки, нападащи панелните жилища.

Начин на употреба: Препаратът е готов за употреба. Предствалява микро-гранули с дълго последействие. Няма мирис. Третират се местата, където мравките се движат и/или стоят – покрай стените, около и в пукнатини и цепки, на входа на гнездата. Да не се прилага на места, достъпни за деца и домашни животни.

Прилага се по 3 различни начина: поръсване, опръскване и омокряне.

- Поръсване: поръсете фин слой от препарата за мравки при разходна норма от 20 г/м2 . Прилагайте бариерно третиране около местата, които искате да бъдат защитени от мравки. Не почиствайте третираните повърхности, за да се запази инсектицидната активност. Да не се допуска разпръскване на прахообразният биоцид извън третираните места, разпрашаване във въздуха и замърсяване на хранителни продукти, повърхности в контакт с храни и други повърхности и предмети, чрез които биоцидът може да влезе в контакт с кожата. Поръсването покрай стените не е препоръчително за жилищни и други помещения, в които пребивават хора, и за помещения, в които се намират хранителни продукти.

- Опръскване: 50 г от препарата за мравки  в 0,5 л вода за 2,5 м 2 . Пръскайте от разстояние 30 cm. Да се използва градинска пръскачка или пулверизатор от препарат за почистване на прозорци или за пръскане на цветя. Помещенията, които ще се третират, да се освободят от хора и домашни животни. Да се изнесат или покрият храни, напитки, прибори, терариуми, аквариуми и клетки с животни. 

- Омокряне: само за употреба на открито. В лейка се смесват 20 г от препарата с 1 л вода за 1 м2 . Третират се входовете на гнездата, около тях и пътечките, по които се движат мравките. 

Интервал между обработките: Обработката против мравки може да се повтори след 3 месеца при нормални условия и на всеки 30 дни при висока заселеност с мравки. Препарата трябва да се приложи отново в случай на почистване на повърхностите при приложение на закрито и след валеж при приложение на открито.

Мерки за оказване на първа помощ: При контакт с кожата, да се измие обилно с вода и да се намаже с крем с Витамин Е или тоалетно мляко. При контакт с очите, да се изплакнат с течаща вода в продължение поне на 15 минути. При вдишване, да се изнесе пострадалият на чист въздух. При поглъщане, да не се предизвиква повръщане! Устата да се изплакне с вода, без да се поглъща! Незабавно да се потърси медицинска помощ. При възможност да се покаже етикета или опаковката. Указания за лекаря: Направете стомашна промивка като внимавате да не се аспирира обратно стомашното съдържимо. Няма специфичен антидот. Третирайте според симптомите.

Производител: KWIZDA France

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: