Препарат против хлебарки, мравки, мухи и комари Циперкап 20мл.

Изчерпан
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
5,99 лв.
Препарат за борба с хлебарки,мравки, мухи и комари 20 мл.
SKU: 500361
Тегло: 0,020 кг.
Производител: Industrialchimica S.r.l-Италия
EAN: 3800126191265

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Industrialchimica S.r.l

Описание и начин на употреба

Широкоспектърен исектицид против хлебарки, мравки, мухи и комари Циперкап 20 мл.

Циперкап е силен препарат против  мухи и комари и пълзящи (хлебарки и мравки) насекоми в селскостопански, индустриални и жилищни зони, в обекти с
обществено предназначение, складови помещения, производствени предприятия, обори и ферми.CIPERCAP е микрокапсулирана, концентрирана, инсектицидна емулсия на база перметрин и циперметрин. Тази специална формулация придава на препарата незабавно инсектицидно действие, дълъг остатъчен ефект и намалена фотохимична деградация, затова когато CIPERCAP се нанася върху твърди повърхности, той осигурява равномерно и постоянно действие с течение на времето. Този силен препарат против хлебарки, мравки, мухи и комари действа бързо и безкомпромисно. 

Инсектициден препарат против хлебарки, мухи и комари ЦИПЕРКАП 20 мл на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба: 

Препарата е концентрат, от който се приготвят водни работни разтвори. Опръскват се места, на които има наличие на насекоми или места на, които насекомите се окриват.

Дози на приложение: 

20 мл от препарата в 600 мл вода за 12 кв.м

Преди употреба: 

Циперкап препарат против хлебарки, мухи, комари, мравки, работният разтвор да се разклати добре. Помещенията да се освободят от хора, животни, домашни любимци, храни, напитки и др. Да се отстранят или покрият аквариумни, терариуми и клетки за животни. Да се изключи въздушния филтър на аквариума. Пръска се върху повърхностите, по които насекомите кацат, преминават или на местата където се укриват. Продуктът не оцветява стените и може да се нанася върху порьозни повърхности. Да не се нанася върху повърхности достъпни за деца и животни.

Остатъчна ефективност на продукта:

21 дни.

Интервал между отделните третирания: Третирането може да бъде повторено при необходимост.
Достъп на хора и животни до третираните зони: След изсъхване на повърхностите и добро проветряване в продължение на не по-малко от 1 час.

 

Производител:

I.R.C.A. Service S.p.A. Италия

Технически характеристики

Документи:

Информационен лист за безопастност

МАРКА: Industrialchimica S.r.l АДВ:: Циперметрин, перметрин и пиперонил бутоксид Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: 20 мл от препарата в 600 мл вода за 12 кв.м Предупреждение за опасности: Н317 Може да причини алергична кожна реакция. H410 Силно токсичен за водните организми, с дълготраен ефект. Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: хлебарки, мравки, мухи и комари Количество: 20 мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Цикерпан
  Да

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Генчева
  Имам нужда от ефикасен препарат срещу мравки, които са в изобилие в единият край на къщата ми отвън

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Препарат против хлебарки, мравки, мухи и комари Циперкап 20мл.
Вашата оценка:
img
Препарат против хлебарки, мравки, мухи и комари Циперкап 20мл.
Може да имате нужда и от това: