Фендона 60 СК 9 МЛ

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
3,50 лв.

ФЕНДОНА 60СК препарат за унищожаване на хлебарки, бълхи, комари, мухи, дървенищи и др.

SKU: 225
Тегло: 0,100 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: BASF

Описание и начин на употреба

 Уважаеми клиенти, този продукт вече не се предлага! Кликни ТУК за да видиш ФЕНДОНА 60СК от 500 мл

ФЕНДОНА 60 СК е бързо действащ препарат, инсектицид за унищожаване на хлебарки, мухи, комари, бълхи, дървеници и други пълзящи и летящи насекоми фендона осигурява бърз нодаун ефект коато унищожава насекомите веднага при допир с препарата. Фендона 60 ск има дълъг остатъчен ефект върху опръсканите повърхности срещу пълзящи и летящи насекоми.

ФЕНДОНА се различава от останалите аерозолни препарати против насекоми, тъй като съдържа микроскопични частици, които полепват по всички видове повърхности от дърво и стъкло до най-порьозните като тухла, бетон и зидария. Тези специално разработени частици прилепват плътно към повърхностите и остават ефективни срещу всички видове насекоми дълго време.

ФЕНДОНА унищожава насекомите по стомашен и контактен път, като частиците полепват по членчетата на крачетата и антените на насекомите, когато те се движат по обичайните им пътища към храната. Активното вещество на ФЕНДОНА е толкова ефикасно, че предизвиква излизането на насекомите от скривалищата им за 5 мин., парализира ги до 30 мин, и причинява смърт до 24 часа.

ФЕНДОНА е регистрирана в 75 страни в света и е класифицирана от СЗО като препарат с най-слаба токсичност. Да, ФЕНДОНА е между най-добрите инсектициди за унищожаване на хлебарки, мухи, мравки, бълхи, дървеници и др.

ФЕНДОНА - формулациите са слабо токсични и безопасни за хората и домашните животни и не се натрупват в околната среда. Токсични са за рибите и трябва да се избягва замърсяване на водни басейни и канали.

Употреба и дозиране на ФЕНДОНА

За унищожаване на хлебарки 9мл от препарата фендона 60 СК се разтварят в 1л. вода разтвора стига за опръскване на 20кв.м

За унищожаване на летящи насекоми мухи, комари 9мл от препарата фендона 60 СК се разтватят в 3-3,5л.вода разтвора стига за обработка против мухи или комари 60-75 кв.м в зависимост от пръскачката.

За унищожаване на кърлежи и бълхи 9мл от препарата фендона 60 СК се разтварят в 6л. вода разтвора стига за опръскване на 100-120кв.м

Начин на приложение на ФЕНДОНА 60СК 9мл.

Как се пръска против хлебарки с ФЕНДОНА 60СК 9мл с приготвения работен разтвор от фендона опръскайте всички зони и места където сте забелязали наличие на хлебарки,не забравяйте че хлебарките се крият най често в топли точки като печки,компресори на хладилници,щрангове,кухненски шкафове, цепнатини, фуги. Опръскайте обилно с фендона навсякъде след обработка или опръскване с препарата фендона напуснете помещението докато препарата не изсъхне или минимум два часа не мийте обработените повърхности с фендона 24ч. след опръскване с фендона 60ск.Повторете обработката с фендона при необходимост след 7 дни.

Как се пръска против мухи и комари с ФЕНДОНА 60СК 9мл с приготвения работен разтвор от фендона опръскайте срещу комари всички зелени части на двора или обекта който желаете да третирате срещу комари особено внимателно опръскайте високата растителност като храсти не окосени треви и др. За максимален ефект повтаряйте обработката с фендона 60ск след проливни дъждове или при необходимост.Опръскване с фендона срещу мухи с приготвения разтвор опръскайте местата където има високи концентрации на мухи за да направите препарата фендона още по ефективен може да добавите и две супени лъжици захар тя служи за атрактан т.е мухите кацан местата опръскани с фендона и по този начи влизат в контакт с препарата фендона и загиват.Повтаряите обработката с фендона при необходимост.

Как се пръска против кърлежи и бълхи с ФЕНДОНА 60СК 9мл с приготвения работен разтвор от фендона опръскайте срещу бълхи цялата заселена площ плътно т.е умокрете с препарата фендона на всякъде бълхите са паразити и умират само при намокряне с препарата.Пръскане против кърлежи с Фендона 60ск

Производител:BASF

 

Технически характеристики

Документи:

MSDS
Разрешение на МЗ

МАРКА: Basf Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Фендона 60 СК 9 МЛ
Вашата оценка:
img
Фендона 60 СК 9 МЛ
Може да имате нужда и от това: