ФАКОРАТ паста 10 кг отрова за мишки и плъхове

Изчерпан
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
135,00 лв.

ФАКОРАТ ПАСТА е ефикасен препарат за борба с гризачи сив плъх, черен плъх, домашна мишка.

SKU: 34547
Тегло: 10,000 кг.
Производител: I.N.D.I.A. Италия
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: i.n.d.i.a

Описание и начин на употреба

Факорат паста родентицид отрова за мишки и плъхове 10кг.

Факорат паста е отровна хранителна примамка предназначена за унищожаване на на гризачи ит всички видове. Родентицида представлява мека паста опакована във филтърна хартия. Препарата е идеален за употреба  на открито или закрито. Направен от съставки, които са неустоими за гризачите и силно активно вещество бродифакум в концентрация от 0.05 % Ви гарантира, унищожаване на мишки и плъхове дори от първата консумация от родентицида. Продукта е за професионална употреба предлага се в оригинално запечатани кашони от 10 кг.

Антикоагулант от второ поколение, който унищожава мишките и плъховете, като след консумация гризачите търсят чист въздух и светлина. По този начин те умират на открито извън сгради или гнездата си по този начин се сведе до минимум възможността от не желана миризма на унищожени мишки или плъхове в помещения или чисти зони.

Този вид отрова е за професионална употреба и се залага единствено и само в дератизационни тунели, които се разполагат около или в сгради подлежащи на дератизация.

Факурат паста силна отрова за гризачи на топ цена

Употреба на препарат против мишки и плъхове:

Родентицид Факорат паста се залага в дератизационни тунели с ключ или кутии в близост до зоните, в които сте забелязали присъствие на гризачи или на мета, на които се предполага, че има активност на мишки и плъхове. Заложените дератизационни тунели се проверяват през 2-3 дни ако има липсващ родентицид се допълва с нов до спиране на консумация на гризачите. Използвайте защитни ръкавици, избягвайте контакт с кожата.

Разходна норма: 

Против мишки 40 грама, на отровна точка  през 5 метра 
Против от плъхове 60 грама, при ниска заселеност и 100 грама при висока заселеност на отровна точка през точките се разполагат на 5 метра една от друга.

 

GHS Пиктограми:

Безопасно залагане на отрова за мишки и плъхове Факурат паста 10 кг на топ цена

Технически характеристики

Документи:

ИЛБ

МАРКА: i.n.d.i.a АДВ:: Бродифакум 0.05 %/100 gr Начин на прилагане: Залага се в дератизационни тунели или кутии около или в сгради Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Паста Доза на приложение: Срещу мишки 40 грама. Срещу плъхове 60-100 гр на точка. Предупреждение за опасности: H360D Може да увреди плода. H373 Може да причини увреждане на органите (кръвта) при продължителна или повтаряща се експозиция. Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Мишки, плъхове, гризачи от всякакъв вид Количество: Кашон 10 кг Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. мишоци
  Оценка:
  100%
  Бива тая отрова!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: ФАКОРАТ паста 10 кг отрова за мишки и плъхове
Вашата оценка:
img
ФАКОРАТ паста 10 кг отрова за мишки и плъхове
Може да имате нужда и от това: