img

ФАКОРАТ паста 10 кг отрова за мишки и плъхове

Изчерпан
Цена (с ДДС):
135,00 лв.

ФАКОРАТ ПАСТА е ефикасен препарат за борба с гризачи сив плъх, черен плъх, домашна мишка.

SKU: 34
Тегло: 10,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: I.N.D.I.A

Описание и начин на употреба

Факорат паста отрова за мишки и плъхове 10кг.

ФАКОРАТ ПАСТА е отровна хранителна примамка против гризачи мишки и плъхове от всякакъв вид.Отровата факорат убива гризачите, бързо ефекитивно и качествено. Препарата е под формата на паста обвита с филтърна хартия, което позволява и извършване на мониторинг за наличие и плътност на гризачи в обработената с препарата зона.

Отровата за мишки и плъхове е антикалгулант от второ поколение и унищожава гризачите като им причинява вътрешни кръвоизливи и за това, тъй като се задушават, те търсят чист въздух и излизат и умират на открито, без да страдат и да има неприятна миризма в помещенията в които е заложен препарата. .

Употреба на препарат против мишки и плъхове:

Препарата се залага в дератизационни тунели или кутии в близост до зонте, в които сте забелязали присъствие на гризачи или на мета, на които се предполага, че има активност на мишки и плъхове. Заложените дератизационни тунели се проверяват през 5-7 дни ако има липса на препарат се допълва с нов до спиране на консумация на гризачите. Използвайте защитни ръкавици, избягвайте контакт с кожата.

Разходна норма: 

За мишки : 20-30гр на отровна точка  през 2-4 метра

За плъхове 50-100гр на отровна точка през 5-10 метра

Състав:Бродифакум 0.05%

Количество:10кг.

Внимание!:

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини).

Производител: I.N.D.I.A-ИТАЛИЯ

Технически характеристики

МАРКА: I.N.D.I.A Безплатна доставка: Да Доставка до: 48 часа. Брой: cardboard box

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: ФАКОРАТ паста 10 кг отрова за мишки и плъхове
Вашата оценка:
Може да имате нужда и от това: