Делтасект препарат срещу хлебарки, дървеници, мравки, бълхи, пълзящи и летящи насекоми 1L

Изчерпан
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
130,00 лв.
SKU: 200369-1
Тегло: 1,000 кг.
Производител: SHARDA
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Силен широкоспектърен инсетициден препарат срещу пълзящи и летящи насекоми Делтасект 1L.

Мощен широкоспектърарен инсектицид за срещу хлебарки, дървеници, бълхи, мравки за употреба на закрито. Инсектицида е под формата на течност- суспензионен концентрат, който се разрежда с вода и със приготвените водни разтвори се третират места, които са заселени със различни видове пълзящи и летящи насекоми.

Инсектицид делтасект е със силно активно вещество (Делтаметрин), което е силно ефективно върху голяма част от пълзящите и летящи битови вредители. Препарата предлага бърз първоначален ефект и дълго последействие.

Делтасект срещу дървеници, хлебарки, бълхи на топ цена

Област на приложение:

Мощен широкоспектърен инсектицид за борба с хлебарки, дървениц, бълхи, мравки за употреба на закрито. Предназначен за употреба в частни домове, обществени сгради.

Важно!: Да не се прилага при наличие на храна или фураж. Преди пръскане с препарата всички храни или фураж трябва да бъдат преместени от мястото на приложение.

 

Начин на употреба:

Делтасект е инсектициден концентрат, от който се приготвят водни разтвори. Нанася се с ръчна или градинска пръскачна на места, на които насекомите се укриват или преминават. Стандартна доза е 50 ml от биоцида се разрежда в 5 L  вода, като този разтвор ще стигне за напръскването на 100 кв.м площ. Важно при пръскането срещу пълзящи или летящи насекоми е да спазите точно разходната норма, защото препарата действа, когато точното количество на активното вещество попадне на кв.м тук тя е 0.024% за да направите това трябва да приложите средно 1 литър работен разтвор на 20 кв.м. Винаги приготвяйте работният разтвор директно в пръскачката, като напълните резервоара на ръчната пръскачка до половина със вода, след което добавете 50 ml делтасект и след това допълнете с вода.По този начин ще разтворите и смесите препарата с водата и разтвора ще бъде еднородно смесен това гарантира по бърз и добър резултат срещу хлебарки, дървеници, бълхи и др.

Интервал между обработките:

Инсектицид Делтасект може да бъде използван максимум 6-8 пъти годишно. Обработките може да бъдат повтаряни на всеки две седмици при нужда. По този начин ще избегнете така наречената резистентност, това важи особено при борба с хлебарки. 

Достъп на хора и животни в обработените помещения:

Достъп на хора и животни в третирани с препарат делтасект е позволен след пълно изсъхване на повърхностите от водния разтвор на препарата и 1 час проветрение. Препарата е  предназначен само за вътрешна употреба.

Предупреждения

Не прилагайте продукта директно върху хранителни и напитки, фуражи и повърхности, където се приготвя, консумира или съхранява храна. Прочетете внимателно етикета преди употреба и следвайте стриктно инструкциите на производителя. Изхвърлете празния контейнер в съответствие с действащите разпоредби.

 

Технически характеристики

Интервал на работа: : 6-8 пръскания годишно, повтаряне на третирането срещу насекоми на 2 седмици при нужда. АДВ:: Делтаметрин 2,5%, Горчив агент 0,002% Начин на прилагане: Аерозолно Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: 50 ml в 5 литра вода за 100 кв.м Категория на потребителите: Професионална Целеви Вредител: Дървеници, хлебарки, мравки, бълхи, мухи Количество: 1 l Достъп до третираните зони:: 1 час Монтаж и приложение: Вътрешен Технология: Бързодействащ унищожаващ спрей Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. креватни дървеници
  Оценка:
  100%
  Благодаря!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Делтасект препарат срещу хлебарки, дървеници, мравки, бълхи, пълзящи и летящи насекоми 1L
Вашата оценка:
img
Делтасект препарат срещу хлебарки, дървеници, мравки, бълхи, пълзящи и летящи насекоми 1L
Може да имате нужда и от това: