Инсектицидна пудра СОМИ 50гр.

Изчерпан
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
4,80 лв.

Широкоспектърна инсектицидна пудра за борба с хлебарки, дървеници, мравки, паяци СОМИ 50ГР.

SKU: 500722
Тегло: 0,100 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Sharda

Описание и начин на употреба

Инсектицидна пудра СОМИ 50гр.

Какво представлява пудрата против пълзящи насекоми:
СОМИ е биоцид под формата на пудра за опрашване с АДВ делтаметрин 0.05гр/100гр.Предназначен е за борба с пълзщи насекоми хлебарки, дървеници, бълхи, мравки и паяци на закрито : жилищни сгради, обекти за преработка ,съхранение и търговия с храни за хора и животни ,в помещения за отглеждане на животни, транспортни средства за животни ,болници и всички видове социални домове, железопътни транспортни средства, канализация, складове, зоологически градини и др.

Употреба:

Биоцида е готов за употреба и се прилага чрез поръсване , опрашване или полагане на тънки ивици директно върху гнездата или пътищата на разпространение на насекомите хлебарки, дървеници, мравки, паяци.Особено добро проникване има при полагане в цепнатини и фуги. Разграждането на АДВ при тази формулация е значително по-бавно във времето и се осигурява по-дълготраен ефект от аерозолните форми.

Производител: Sharda Worldwide Exports LTD. Мумбай, Индия

Технически характеристики

МАРКА: Sharda Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. Пуд=асоми100грамма
    Дасипомогна

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Инсектицидна пудра СОМИ 50гр.
Вашата оценка:
img
Инсектицидна пудра СОМИ 50гр.
Може да имате нужда и от това: