Телефон 0879 400 500

АТРАЦИД 26КС 0.500мл  Препарат за унищожаване на всички видове хлебарки.

АТРАЦИД 26КС 0.500мл Препарат за унищожаване на всички видове хлебарки.

Цена (с ДДС):
168,00 лв.
Неналичен

Спрян от производство

Иновативен препарат за унищожаване на хлебарки.Привлича и убива хлебарките,съдържа течен атарактант и 2,6% фипронил.

Характеристики

Артикулен номер: 10036

Тегло: 0.5000

Производител: ICB Pharma

Безплатна доставка

Сподели

АТРАЦИД 26КС 0.500мл  Препарат за унищожаване на всички видове хлебарки.

Виж новият по ефективен препарат против хлебарки АТРАЦИД ДФ ТУК!!

Какво представлява АТРАЦИД 26КС :

Преперат за хлебарки с Атрактант  хранителна примамка опакована в нано-капсули с твърдо ядро, която привлича хлебарките към третираните участъци.Препарата се счита за пробив в увеличаване ефективността на обработките и удължаване на остатъчния ефект чрез контролирано отделяне на точната концентрация на адв от микро капсулите, полепнали по тялото на хлебарките. В същото време микрокапсулите намаляват токсичноста на препарата за хора и не целеви обекти.

Начин на прилагане:

От препарата за хлебарки Атрацид 26КС се приготвят водни разтвори. За употреба на закрито. Съдържа атрактант, който привлича хлебарките към третираните участъци и не изисква цялостно напръскване както при класическите течни формулации. Преперата се прилага се точково или на ивици, като съотношението третирана/нетретирана повърхност да бъде 1:2, тоест 33 m2 третирана повърхност се равнява на 100 m2от площта на помещението. Може да се нанася и чрез намазване с четка. Третира се в близост до убежищата или местата, където хлебарките се събират, като ъгли, места на преминаване, в цепнатини и пукнатини. Преди обработка, да се отстранят или покрият аквариуми, терариуми и клетки с животни. Да се изключи въздушния филтър на аквариума. Да не се прилага върху открити хранителни или зърнени продукти, в складове за съхранение на зърно или върху повърхности, влизащи в контакт с храни. Да не се прилага на места, където могат да бъдат замърсени вода и храни за хора и животни. Преперата против хлебарки има остатъчно действие и децата и животните трябва да избягват контакт с третираните повърхности. Да не се прилага върху незащитено електрическо оборудване, напр. контакти. Да не се прилага върху повърхности, където температурата превишава 40oC.

Област на приложение: Препарат за контрол на хлебарки и складови неприятели в жилищни помещения, офиси, здравни и лечебни заведения, търговски обекти, магазини, кухни, индустриални обекти, хранително-вкусовата промишленост, силози, в складове за съхранение на готови/пакетирани хранителни продукти, транспортни контейнери, товарни, вагони, ветеринарни обекти, обекти на хранително-вкусовата промишленост.

Колко често трябва да употребявам препарата:

Интервали от време, които трябва да се спазват между отделните приложения, както и между приложението и достъпа на хора: Обработката може да се повтори след 28 дни. Да не се докосват обработените повърхности докато изсъхнат.Помещенията да се проветрят за 1-2 часа, преди да се разреши достъпа на хора.

Състав на препарата: адв:26г/л фипронил опакован в микрокапсули с твърдо ядро.

Разходна норма и площ на покритие: 

Непорьозни повърхности: 10 мл препарат в 1.5 л вода за 100 м2

Порьозни повърхности: 20 мл препарат в 1.5 л вода за 100 м2

Атрацид 26кс има дълъг остатъчен ефект върху пориозни и не пориозни повърхности.

Без миризма, Ниска токсичност, Лесен за прилагане, Икономичност на обработката, Висока ефективност-преперата се е доказал като ефективно решение при контрол на популации от хлебарки резистентни към фосфоро водороди , карбамати и пиретроидни инсектициди препарати.

Производител: ICB Pharma

Дата на която изтича срокът на годност: 3 години от датата на производство.

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: