АТРАЦИД 26КС 0.500мл Препарат за унищожаване на всички видове хлебарки.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
168,00 лв.

Иновативен препарат за унищожаване на хлебарки.Привлича и убива хлебарките,съдържа течен атарактант и 2,6% фипронил.

SKU: 10036
Тегло: 0,500 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: ICB Pharma

Описание и начин на употреба

АТРАЦИД 26КС 0.500мл  Препарат за унищожаване на всички видове хлебарки.

Виж новият по ефективен препарат против хлебарки АТРАЦИД ДФ ТУК!!

Какво представлява АТРАЦИД 26КС :

Преперат за хлебарки с Атрактант  хранителна примамка опакована в нано-капсули с твърдо ядро, която привлича хлебарките към третираните участъци.Препарата се счита за пробив в увеличаване ефективността на обработките и удължаване на остатъчния ефект чрез контролирано отделяне на точната концентрация на адв от микро капсулите, полепнали по тялото на хлебарките. В същото време микрокапсулите намаляват токсичноста на препарата за хора и не целеви обекти.

Начин на прилагане:

От препарата за хлебарки Атрацид 26КС се приготвят водни разтвори. За употреба на закрито. Съдържа атрактант, който привлича хлебарките към третираните участъци и не изисква цялостно напръскване както при класическите течни формулации. Преперата се прилага се точково или на ивици, като съотношението третирана/нетретирана повърхност да бъде 1:2, тоест 33 m2 третирана повърхност се равнява на 100 m2от площта на помещението. Може да се нанася и чрез намазване с четка. Третира се в близост до убежищата или местата, където хлебарките се събират, като ъгли, места на преминаване, в цепнатини и пукнатини. Преди обработка, да се отстранят или покрият аквариуми, терариуми и клетки с животни. Да се изключи въздушния филтър на аквариума. Да не се прилага върху открити хранителни или зърнени продукти, в складове за съхранение на зърно или върху повърхности, влизащи в контакт с храни. Да не се прилага на места, където могат да бъдат замърсени вода и храни за хора и животни. Преперата против хлебарки има остатъчно действие и децата и животните трябва да избягват контакт с третираните повърхности. Да не се прилага върху незащитено електрическо оборудване, напр. контакти. Да не се прилага върху повърхности, където температурата превишава 40oC.

Област на приложение: Препарат за контрол на хлебарки и складови неприятели в жилищни помещения, офиси, здравни и лечебни заведения, търговски обекти, магазини, кухни, индустриални обекти, хранително-вкусовата промишленост, силози, в складове за съхранение на готови/пакетирани хранителни продукти, транспортни контейнери, товарни, вагони, ветеринарни обекти, обекти на хранително-вкусовата промишленост.

Колко често трябва да употребявам препарата:

Интервали от време, които трябва да се спазват между отделните приложения, както и между приложението и достъпа на хора: Обработката може да се повтори след 28 дни. Да не се докосват обработените повърхности докато изсъхнат.Помещенията да се проветрят за 1-2 часа, преди да се разреши достъпа на хора.

Състав на препарата: адв:26г/л фипронил опакован в микрокапсули с твърдо ядро.

Разходна норма и площ на покритие: 

Непорьозни повърхности: 10 мл препарат в 1.5 л вода за 100 м2

Порьозни повърхности: 20 мл препарат в 1.5 л вода за 100 м2

Атрацид 26кс има дълъг остатъчен ефект върху пориозни и не пориозни повърхности.

Без миризма, Ниска токсичност, Лесен за прилагане, Икономичност на обработката, Висока ефективност-преперата се е доказал като ефективно решение при контрол на популации от хлебарки резистентни към фосфоро водороди , карбамати и пиретроидни инсектициди препарати.

Производител: ICB Pharma

Дата на която изтича срокът на годност: 3 години от датата на производство.

Технически характеристики

Документи:

Етикет

MSDS

Разрешение на МЗ

Брошура

МАРКА: ICB Pharma Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: АТРАЦИД 26КС 0.500мл Препарат за унищожаване на всички видове хлебарки.
Вашата оценка:
img
АТРАЦИД 26КС 0.500мл Препарат за унищожаване на всички видове хлебарки.
Може да имате нужда и от това: