Телефон 0879 400 500

Родекил паста - отрова за мишки и плъхове 150 гр.

Родекил паста - отрова за мишки и плъхове 150 гр.

Цена (с ДДС):
4,99 лв.
В наличност
Брой:
Отрова за мишки и плъхове Родекил паста 150гр.
Характеристики

Артикулен номер: 4058

Тегло: 1.0000

Производител: I.N.D.I.A.

Сподели

Отрова за мишки и плъхове Родекил паста  150гр.

Родентицидна паста за унищожаване на гризачи мишки и плъхове готов за употреба родентициден препарат под формата на паста опакована в филтърна хартия. Родекил паста отрова за мишки и плъхове е изключително атрактивна отровна примамка поради пастообразната си структура и балансираната комбинация на мазнини и захари в своята структура. Атрактивноста на тази силна отрова за мишки и плъхове е едно от най-важните качества на еднин препарат против гризачи, колкото по бързо бива изядена една отрова за гризачи, толкова по бързо ще се отървете от тях. Родекил паста, отрова за мишки и плъхове е анти коагулант от второ поколение, което значи, че не причинява мъчителна смърт на гризачите.

Родекил паста отрова за плъхове и мишки се поставя дератизационни кутии с маркировка, която ясно е обозначена с етикет, че в отровната точка има родентицид. Разположете в близост до или там, където са забелязани гризачите или следи от тях - по пътищата на движението и до стените или в ъглите, но никога в средата на помещението мишките и плъховете предпочитат да се движат по стените .

Зареждане на отрова за мишки и плъхове:

Преди началото на третирането против гризачи трябва да определите вида на вредителя мишки или плъхове, това е свързано с количеството отрова, което трябва да заредите. Определете зоните на обитаване на гризачите и поставете отровата в дератизационни тунели. Примамките трябва да се проверяват често поне веднъж на 2-3 дни при борба с мишки и 5-7 при борба с плъхове. Ако има изядена отрова от предварително поставените примамки презаредете с нова. Зареждайте от препарата против мишки и плъхове докато консумацията спре. Препарата не е предназначен за постоянни отровни точки не го използвайте повече от 35 дни.

Област на приложение: за контрол числеността на гризачи (мишки и плъхове) във и около жилищни сгради, включително прилежащи към тях дворове и градини, мазета, гаражи, килери, селскостопански сгради.

Разходна норма на отровата за мишки и плъхове Родекил:

Зареждане на отрова за плъхове: 100- 200гр  в дератизационни кутии на разстояние 5м една от друга.

Зареждане на отрова за мишки: 20-40гр. в дератизационни кутии на разстояние 5м една от друга.

АДВ:Бродифакум 0.0025%, Денатониум бензонат 0.001%

Внимание: Да се пази далече от достъп на деца. Да се използва само на места, недостъпни за деца или животни. Да се поставя в дератизационни кутии с ключ с цел ограничаване на достъпа на хора и животни.

 

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: