Родекил паста - отрова за мишки и плъхове 150 гр.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
4,99 лв.
Отрова за мишки и плъхове Родекил паста 150гр.
SKU: 4058
Тегло: 1,000 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: i.n.d.i.a

Описание и начин на употреба

Отрова за мишки и плъхове Родекил паста  150гр.

Родентицидна паста за унищожаване на гризачи мишки и плъхове готов за употреба родентициден препарат под формата на паста опакована в филтърна хартия. Родекил паста отрова за мишки и плъхове е изключително атрактивна отровна примамка поради пастообразната си структура и балансираната комбинация на мазнини и захари в своята структура. Атрактивноста на тази силна отрова за мишки и плъхове е едно от най-важните качества на еднин препарат против гризачи, колкото по бързо бива изядена една отрова за гризачи, толкова по бързо ще се отървете от тях. Родекил паста, отрова за мишки и плъхове е анти коагулант от второ поколение, което значи, че не причинява мъчителна смърт на гризачите.

Родекил паста отрова за плъхове и мишки се поставя дератизационни кутии с маркировка, която ясно е обозначена с етикет, че в отровната точка има родентицид. Разположете в близост до или там, където са забелязани гризачите или следи от тях - по пътищата на движението и до стените или в ъглите, но никога в средата на помещението мишките и плъховете предпочитат да се движат по стените .

Зареждане на отрова за мишки и плъхове:

Преди началото на третирането против гризачи трябва да определите вида на вредителя мишки или плъхове, това е свързано с количеството отрова, което трябва да заредите. Определете зоните на обитаване на гризачите и поставете отровата в дератизационни тунели. Примамките трябва да се проверяват често поне веднъж на 2-3 дни при борба с мишки и 5-7 при борба с плъхове. Ако има изядена отрова от предварително поставените примамки презаредете с нова. Зареждайте от препарата против мишки и плъхове докато консумацията спре. Препарата не е предназначен за постоянни отровни точки не го използвайте повече от 35 дни.

Област на приложение: за контрол числеността на гризачи (мишки и плъхове) във и около жилищни сгради, включително прилежащи към тях дворове и градини, мазета, гаражи, килери, селскостопански сгради.

Разходна норма на отровата за мишки и плъхове Родекил:

Зареждане на отрова за плъхове: 100- 200гр  в дератизационни кутии на разстояние 5м една от друга.

Зареждане на отрова за мишки: 20-40гр. в дератизационни кутии на разстояние 5м една от друга.

АДВ:Бродифакум 0.0025%, Денатониум бензонат 0.001%

Внимание: Да се пази далече от достъп на деца. Да се използва само на места, недостъпни за деца или животни. Да се поставя в дератизационни кутии с ключ с цел ограничаване на достъпа на хора и животни.

 

Технически характеристики

Документи:

Родекил паста MSDS

Сан.разр.МЗ_РОДЕКИЛ_ПАСТА

МАРКА: i.n.d.i.a Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Родекил паста - отрова за мишки и плъхове 150 гр.
Вашата оценка:
img
Родекил паста - отрова за мишки и плъхове 150 гр.
Може да имате нужда и от това: