Родекил паста 10кг отрова за мишки и плъхове

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
139,00 лв.
Родекил паста 10кг отрова за мишки и плъхове.
SKU: 201001
Тегло: 10,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: i.n.d.i.a

Описание и начин на употреба

РОДЕКИЛ ПАСТА ОТРОВА ЗА МИШКИ И ПЛЪХОВЕ 10 кг.

Отровата за мишки и плъхове родекил паста се поставя на местата, където е забелязана активност на мишки и плъхове или в близост до тях, където са забелязани гризачите или следи от тях. Поставете от препарата отрова за гризачи по пътищата на движението на гризачите и до стените или в ъглите, но никога в средата на помещението гризачите предпочитат да се движат по стените Родекил паста отрова за мишки и плъхове е изключително атрактивен и вкусен за гризачите препарат поради пастообразната си структура и балансирана смес от атрактанти захари и мазнини.

Област на приложение: За контрол на плъхове и мишки във и около жилищни и селскостопански сгради, индустриални зони, складове, трюмове на кораби, железопътни вагони и складове, сгради с обществено предназначение, мазета, гаражи, килери, паркове и градини, животновъдни ферми, сметища и други открити площи.

Разходна норма на отровата за мишки и плъхове Родекил паста:

Зареждане на отрова за плъхове: 20 до 30 гр или 2 — 3 пакетчета през 2 до 15 кв.м

Зареждане на отрова за мишки: 10 гр или 1 пакетче през 2 на 15кв.м

Предпазни мерки:

Да се пази далече от достъп на деца. Да се използва само на места, недостъпни за деца или животни. Да се поставя в дератизационни кутии с ключ с цел ограничаване на достъпа на хора и животни.

Количество: 10кг.

Внимание: Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини).

 

Производител: I.N.D.I.A. INDUSTRIE CHIMICHE“ S.p.A.

Технически характеристики

Документи:

Родекил паста MSDS

Сан.разр.МЗ_РОДЕКИЛ_ПАСТА

МАРКА: i.n.d.i.a Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Родекил паста 10кг отрова за мишки и плъхове
Вашата оценка:
img
Родекил паста 10кг отрова за мишки и плъхове
Може да имате нужда и от това: