Ратимор паста 250гр отрова за мишки и плъхове.

В наличност
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
-15%
Промо цена 6,90 лв. Редовна цена 8,19 лв.
Отрова за мишки и плъхове Ratimor 250гр.
SKU: 8965762
Тегло: 0,250 кг.
Производител: UNICHEM Словения
EAN: 3800251840038

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Ratimor
Купи заедно на по-ниска цена
=
Спестяваш 3,06 лв.
35,41 лв.

Описание и начин на употреба

Силна отрова за мишки и плъхове Ратимор паста 250гр.

Ратимор паста е родентицидна примамка за унищожаване на мишки и плъхове. Препарата срещу гризачи е с активно вещество бромадиолон и висококачествени атрактанти на база три вида месо, какао на прах, сухо мляко, животинска мазнина и други атрактанти, които карат гризачите да предпочетат отровната примамка, пред естествената си храна.

Ратимор паста е подходяща за вътрешна и външна употреба, запазва свежият си вид и атрактивност в продължение на 28 дни. Препарата е подходящ за използване в зони, в които има други източници на храна за гризачите.

Родентицида се предлага в различни опаковки в слчай, че имате да третирате по-големи площи. Ратимор паста се предлага в опковки по 500 гр, 1 кг и 10 килограма, отрова за мишки и плъхове за професонална употреба. 

Ратимор паста против мишки и плъхове на ТОП ЦЕНА

Ратимор паста е под формата на сашета с червен цвят опаковани във филтърна хартия. Залага се без да се ракъсва или премахва филтърната хартия, тя служи за няколко неща едновременно, като на първо място е мониторингът.

Веднага ще забележите ако целостта на пакетчето е нагризано от мишки или плъхове, което е сигнал за наличие на гризачи и респективно ако след залагането на отровата пакетчето е напълно цяло това е сигнал за отсъствие на гризачи.

Втората основна функция на филтърната хартия е това, че гризачите обичат сами да разопаковат или прегризват храната си, това е естествен биологичен инстинкт при тях.

Ридентицида съдържа Битрекс, това е горчив агент, който предизвиква повръщане от домашни любимци и не целеви обекти, но същевременно гризачите не го усещат. Препарата съдържа мумифицираща смес, която предизвиква изсъхване на умрелите мишки и плъхове, като по този начин няма неприятна миризма от унищожените гризачи.

Действие на отровата:

Ратимор започва да действа веднага след поглъщане, но гризачите умират до няколко дни след поглъщането. В зависимост от плътността на гризачите във всяка една зона е необходимо да се следи количеството на заложената отрова за мишки и плъхове и ако е необходимо да се добавя нова докато не спре да изчезва от дератизационите тунели или кутии.

Употреба на Ратимор:

Поставяте препарата на места, където сте забелязвали наличие на гризачи или следи от тях.Залагайте препарата само в дератизационни тунели или кутии за да избегнете достъпа на не целеви обекти с отровната примамка.

Против  мишки (Mus musculus)  20-25 g, (2-3 примамки) На разстояние от 2 до 5 метра една от друга
Против плъхове сив, черен, кафяв 100 - 180 g,  (10-15 примамки) на разстояние от 5 до 10 метра една от друга


За най-добър резултат заложете отровата в близост до гнездата на мишките или плъховете. Так те ще стигнат по бързо и лесно до нея и ефекта от отровата ще бъде по-бърз.

Внимание!

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки от отрова за плъхове или отрова за мишки за други цели (включително като вторични суровини).

Пиктограми за опастност:

Препарат срещу гризачи

Технически характеристики

МАРКА: Ratimor АДВ:: Бромадиолон 0.005%, Битрекс Антидот: Витамин К1 (прилага се под наблюдението на лекар) Вид на препарата: Паста Доза на приложение: Против мишки (Mus musculus) се прилагат 20-25 g, 2-3 примамки, на разстояние от 2 до 5 метра Против плъхове сив, черен, кафяв 100 - 180 g, 10-15 примамки, на разстояние от 5 до 10 метра Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мишки, плъхове Количество: 250 гр Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. картофи
  Оценка:
  100%
  Отровата с силна и добра мишките вече не ми наяждат картофите в мазата!!!

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Отрова за мишки
  Оценка:
  100%
  Силно препоръчвам, много добра!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Ратимор паста 250гр отрова за мишки и плъхове.
Вашата оценка:
img
Ратимор паста 250гр отрова за мишки и плъхове. Добави
Може да имате нужда и от това: