Телефон 0879 400 500

Отрова за мишки и плъхове Родекил пелети 150гр.

Отрова за мишки и плъхове Родекил пелети 150гр.

Цена (с ДДС):
5,98 лв.
В наличност
Брой:
Силна отрова за мишки и плъхове гранула 150гр
Характеристики

Артикулен номер: 40036

Тегло: 0.1500

Производител: Италия

Сподели

Силна отрова за мишки и плъхове гранула 150гр.

Родекил пелети е родентицидна примамка под формата на суха гранула в индивидуално саше по 10g. Препарата е произведен по иновативна технология, която прави препарата с по добри и ефеикацни резултати особено във влажна среда. Препарт против гризачи Родекил пелети има комбинирано действие, като е предназначен за борба мишки (mus musculus) и борба с плъхове(rattus norvegicus). Това са най-често срещаните биологични видове гризачи на територията на България.

Начин на употреба:

Родекил пелети е силна отрова за мишки и плъхове, напълно готова за употреба. Препарата се поставя в защитени дератизационни тунели, това е необходимо за да защитите препарата от външни атмосферни условия и не оторизиран достъп на домашни любимци и деца. Заложете дератизационните тунели в зоните и местата, на които сте забелязали мишки и плъхове или следи от тях. Заложете отрова за мишки в близост до дупки или укрития на гризачите, там където смятате, че има най-голяма численост. Това ще помогне консумацията на отрова за мишки и плъхове да бъде бърза и с минимален риск от увреждане на не целеви животни. За да направите борбата с гризачи максимално ефектива е необходимо да ограничите наличието на храна и вода, която гризачите могат да открият в близост до обработваните зони. Разположете дератизационите кутии на минимум 5м една от друга. Проверявайте на всеки 2-3 дни в началото на третирането

Дози на приложение:

Поставяне на отрова за мишки на закрито: 20 g- 40 g от препарата в един дератизационен тунел и кутия, което е от 2 до 4 готови за употреба сашета      всяко от което е по 10 g. Разположете дератизационите кутии на минимум 5м една от друга. Проверявайте на всеки 2-3 дни в началото на третирането при нужда добавете нова отрова за мишки.

Поставяне на отрова за плъхове: 100 g -200 g  от препарата се зареждат в дератизационен тунел или кутия, това са 10-20 за употреба сашета по 10g. Дератизационните тунели трябва да бъдат разположени на минимум 5м един от друг. Кутиите или тунелите трябва да бъдат проверявани на всеки 2-3 дни ако има липа а отрова за плъхове добавете онова. Мъртвите гризачи се събират в плътно затворени пликове или чували и се предават в обекти за съхранение и обезвреждане на животински продукти.

Количество: 150 g

АДВ: 0,0025% Бродифакум

Производител: I.N.D.I.A. INDUSTRIE CHIMICHE“ S.p.A.

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: