Отрова за мишки и плъхове Родекил пелети 150гр.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
5,98 лв.
Силна отрова за мишки и плъхове гранула 150гр
SKU: 40036
Тегло: 0,150 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Силна отрова за мишки и плъхове гранула 150гр.

Родекил пелети е родентицидна примамка под формата на суха гранула в индивидуално саше по 10g. Препарата е произведен по иновативна технология, която прави препарата с по добри и ефеикацни резултати особено във влажна среда. Препарт против гризачи Родекил пелети има комбинирано действие, като е предназначен за борба мишки (mus musculus) и борба с плъхове(rattus norvegicus). Това са най-често срещаните биологични видове гризачи на територията на България.

Начин на употреба:

Родекил пелети е силна отрова за мишки и плъхове, напълно готова за употреба. Препарата се поставя в защитени дератизационни тунели, това е необходимо за да защитите препарата от външни атмосферни условия и не оторизиран достъп на домашни любимци и деца. Заложете дератизационните тунели в зоните и местата, на които сте забелязали мишки и плъхове или следи от тях. Заложете отрова за мишки в близост до дупки или укрития на гризачите, там където смятате, че има най-голяма численост. Това ще помогне консумацията на отрова за мишки и плъхове да бъде бърза и с минимален риск от увреждане на не целеви животни. За да направите борбата с гризачи максимално ефектива е необходимо да ограничите наличието на храна и вода, която гризачите могат да открият в близост до обработваните зони. Разположете дератизационите кутии на минимум 5м една от друга. Проверявайте на всеки 2-3 дни в началото на третирането

Дози на приложение:

Поставяне на отрова за мишки на закрито: 20 g- 40 g от препарата в един дератизационен тунел и кутия, което е от 2 до 4 готови за употреба сашета      всяко от което е по 10 g. Разположете дератизационите кутии на минимум 5м една от друга. Проверявайте на всеки 2-3 дни в началото на третирането при нужда добавете нова отрова за мишки.

Поставяне на отрова за плъхове: 100 g -200 g  от препарата се зареждат в дератизационен тунел или кутия, това са 10-20 за употреба сашета по 10g. Дератизационните тунели трябва да бъдат разположени на минимум 5м един от друг. Кутиите или тунелите трябва да бъдат проверявани на всеки 2-3 дни ако има липа а отрова за плъхове добавете онова. Мъртвите гризачи се събират в плътно затворени пликове или чували и се предават в обекти за съхранение и обезвреждане на животински продукти.

Количество: 150 g

АДВ: 0,0025% Бродифакум

Производител: I.N.D.I.A. INDUSTRIE CHIMICHE“ S.p.A.

Технически характеристики

Безплатна доставка: Не Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Отрова за мишки и плъхове Родекил пелети 150гр.
Вашата оценка:
img
Отрова за мишки и плъхове Родекил пелети 150гр.
Може да имате нужда и от това: