Отрова за мишки и плъхове RACUMIN PASTE BAYER 60гр

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
3,78 лв.
Отрова за гризачи, мишки и плъхове Ракумин паста 60 гр.
SKU: 50010
Тегло: 0,060 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bayer

Описание и начин на употреба

Отрова за плъхове и мишки Ракумин паста BAYER 60гр

Силна и ефикасна отрова за плъхове и мишки, напълно готова за употреба под формата на паста в индивидуални сашета по 10gr. Препарата против гризачи представлява силно привлекателна отровна хранителна примамка, която се залага в дератизационни тунели и кутии. Продукта е силна отрова за мишки и плъхове, която се залага на места, на които сте забелязали мишки или плъхове или следи от тях.  Препарата се залага директно със сашето от филтърна хартия (БЕЗ ДА СЕ ОТВАРЯ).

Къде да заложа силна отрова за мишки и плъхове:

Отровата за гризачи се залага само в дератизационни тунели и кутии. Поставете вече заредени с отрова за гризачи дератизационни прибори в близост до места, на които сте забелязали мишки, плъхове или следи от тях. Колкото по близо заложите отровата за мишки и плъхове до гнездата на гризачите, толкова по бързо те ще консумират от препарата. Ако няма ясни следи за това къде се намират гнездата на гризачите заложете дератизационните тунели с предварително заредена отрова за плъхове и мишки по стените, като следвате стриктно дозата за приложение.

Разходна норма и доза на приложение:

Залагане на отрова за плъхове:

При ниска заселеност: 100/200gr (10-20 пакетчета от отровата във всяка дератизационна кутия поставени на всеки 5-20 метра.

При висока заселеност: 100/200gr (10-20 пакетчета от отровата във всяка дератизационна кутия поставени на всеки 3-10 метра.

Залагане на отрова за мишки:

При ниска заселеност: 10/20gr (1-2 пакетчета от отровата във всяка дератизационна кутия поставени на всеки 5-20 метра.

При висока заселеност: 10/20gr (1-2 пакетчета от отровата във всяка дератизационна кутия поставени на всеки 2-10 метра.

В началото на  започване на борбата с гризачи е необходимо да извършвате проверка и допълване на дератизационните тунели или кутии с нова отрова за мишки и плъхове на всеки 2-3 против мишки и на всеки 5-7 дни против плъхове.След това ежеседмично докато консумацията не спре напълно.

Количество: 60gr (6 x 10gr.)

Производител: BAYER

Технически характеристики

МАРКА: Bayer Безплатна доставка: Не Доставка до: 2-3 дни. Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Отрова за мишки и плъхове RACUMIN PASTE BAYER 60гр
Вашата оценка:
img
Отрова за мишки и плъхове RACUMIN PASTE BAYER 60гр
Може да имате нужда и от това: