Отрова за мишки и плъхове MUSKIL PASTA FLUO-NP 10кг

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
131,25 лв.
Отрова за мишки и плъхове MUSKIL 10кг.
SKU: 598744
Тегло: 10,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Zapi

Описание и начин на употреба

Отрова за мишки и плъхове МУСКИЛ ПАСТА 10кг.

MUSKIL PASTA FLUO-NP е готов препарат за унищожаване на гризачи: домашна мишка и сив плъх. Може да се прилага в и около сгради (домове, гаражи, лични градини и др.)

MUSKIL PASTA FLUO-NP е двукомпонентна готова за употреба отрова под формата на паста срещу домашни мишки и сиви плъхове, съдържаща патентована комбинация от две вещества от второ поколение, Дифенакум и Бромадиалон.

MUSKIL PASTA FLUO-NP е ефективен срещу мишки и плъхове след еднократен прием. Смъртта на гризачите настъпва след няколко (3-5) дни след поглъщането, без да буди подозрение към примамката в останалите членове на колонията.

MUSKIL PASTA FLUO-NP е ефективен, както срещу млади, така и възрастни животни. Патентованата комбинация от две активни вещества (Дифенакум и Бромадиалон) прави отровата за мишки и плъхове ефективна дори срещу гризачи, създали резистентност към антиколагуланти след многократен прием.

Отровата за мишки и плъхове MUSKIL PASTA е формулирана с FLUO-NP технология базирана на включването на флуоресцентни бои, които я правят видима при осветяване с UV лъчи или черна светлина. Технологията подпомага наблюдението на консумацията на отровата за мишки и плъхове с цел бърза подмяна на консумираната примамка. В допълнение след поглъщане, флуресцентните бои карат изпръжненията на гризачите да "светят" под UV или черна светлина, Което улеснява идентифицирането на целевите видове, картографиране активността на гризачите (присъствие и движение) и проследяване на активността на третиране срещу гризачи.

Формулацията на отровата за мишки и плъхове ... съдържа добре балансирана комбинация от хранителни компоненти атрактивни за гризачите и отблъскващ агент (Денатониум бензоат 0.01% ), с цел да се предотврати консумация от човек или домашно животно.

Начин на употреба:

Отровата за мишки и плъхове MUSKIL PASTA FLUO-NP е предварително дозирана в сашета по 10 грама и се поставя в дератизационни кутии защитени срещу отваряне и обезопасени по начин, който свежда до минимум риска от случайно поглъщане на родентицида от деца и нецелеви животни, както и изваждането и разпръскването на примамката от гризачите.

Дератизационните кутии трябва да бъдат така фиксирани, че да не могат да бъдат премествани както и да имат маркировка, че съдържат родентицид и не трябва да се отварят и повреждат. Поставят се в засегнатите зони и помещения от гризачи, близо до дупките и по маршрутите им.

Заложените примамки ежеседмично се проверяват (препоръчително на 3-4 дни) и презареждат ако са наядени или повредени.

Разходна норма на препарата за гризачи:

За мишки:
при ниска заселеност до 50 грама в дератизационна кутия на 5 метра
при висока заселеност до 50 грама в дератизационна кутия на 2 метра

За плъхове:
при ниска заселеност до 100 грама в дератизационна кутия на 5 метра
при висока заселеност до 100 грама в дератизационна кутия на 2 метра


Мерки за безопастност:
Да се използват защитни ръкавици
Да се предотврати достъп на деца и други не целеви животни до заложените примамки.
Да се избягва третиране с MUSKIL PASTA FLUO-NP около незащитени храни и фуражи.

Внимание!:

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини).

Производител: ZAPI-ITALY

 

Технически характеристики

МАРКА: Zapi Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Отрова за мишки и плъхове MUSKIL PASTA FLUO-NP 10кг
Вашата оценка:
img
Отрова за мишки и плъхове MUSKIL PASTA FLUO-NP 10кг
Може да имате нужда и от това: