Телефон 0879 400 500

Отрова за мишки и плъхове MUSKIL PASTA FLUO-NP 10кг

Цена (с ДДС):
125,00 лв.
В наличност
Брой:
Отрова за мишки и плъхове MUSKIL 10кг.
Характеристики

Артикулен номер: 598744

Тегло: 10.0000

Производител: ZAPI

Безплатна доставка

Сподели

Отрова за мишки и плъхове МУСКИЛ ПАСТА 10кг.

MUSKIL PASTA FLUO-NP е готов препарат за унищожаване на гризачи: домашна мишка и сив плъх. Може да се прилага в и около сгради (домове, гаражи, лични градини и др.)

MUSKIL PASTA FLUO-NP е двукомпонентна готова за употреба отрова под формата на паста срещу домашни мишки и сиви плъхове, съдържаща патентована комбинация от две вещества от второ поколение, Дифенакум и Бромадиалон.

MUSKIL PASTA FLUO-NP е ефективен срещу мишки и плъхове след еднократен прием. Смъртта на гризачите настъпва след няколко (3-5) дни след поглъщането, без да буди подозрение към примамката в останалите членове на колонията.

MUSKIL PASTA FLUO-NP е ефективен, както срещу млади, така и възрастни животни. Патентованата комбинация от две активни вещества (Дифенакум и Бромадиалон) прави отровата за мишки и плъхове ефективна дори срещу гризачи, създали резистентност към антиколагуланти след многократен прием.

Отровата за мишки и плъхове MUSKIL PASTA е формулирана с FLUO-NP технология базирана на включването на флуоресцентни бои, които я правят видима при осветяване с UV лъчи или черна светлина. Технологията подпомага наблюдението на консумацията на отровата за мишки и плъхове с цел бърза подмяна на консумираната примамка. В допълнение след поглъщане, флуресцентните бои карат изпръжненията на гризачите да "светят" под UV или черна светлина, Което улеснява идентифицирането на целевите видове, картографиране активността на гризачите (присъствие и движение) и проследяване на активността на третиране срещу гризачи.

Формулацията на отровата за мишки и плъхове ... съдържа добре балансирана комбинация от хранителни компоненти атрактивни за гризачите и отблъскващ агент (Денатониум бензоат 0.01% ), с цел да се предотврати консумация от човек или домашно животно.

Начин на употреба:
Отровата за мишки и плъхове MUSKIL PASTA FLUO-NP е предварително дозирана в сашета по 10 грама и се поставя в дератизационни кутии защитени срещу отваряне и обезопасени по начин, който свежда до минимум риска от случайно поглъщане на родентицида от деца и нецелеви животни, както и изваждането и разпръскването на примамката от гризачите.

Дератизационните кутии трябва да бъдат така фиксирани, че да не могат да бъдат премествани както и да имат маркировка, че съдържат родентицид и не трябва да се отварят и повреждат. Поставят се в засегнатите зони и помещения от гризачи, близо до дупките и по маршрутите им.

Заложените примамки ежеседмично се проверяват (препоръчително на 3-4 дни) и презареждат ако са наядени или повредени.

Разходна норма на препарата за гризачи:

За мишки:
при ниска заселеност до 50 грама в дератизационна кутия на 5 метра
при висока заселеност до 50 грама в дератизационна кутия на 2 метра

За плъхове:
при ниска заселеност до 100 грама в дератизационна кутия на 5 метра
при висока заселеност до 100 грама в дератизационна кутия на 2 метра


Мерки за безопастност:
Да се използват защитни ръкавици
Да се предотврати достъп на деца и други не целеви животни до заложените примамки.
Да се избягва третиране с MUSKIL PASTA FLUO-NP около незащитени храни и фуражи.

Внимание!:

Продукт за професионална употреба. Използвайте биоцидите със специални предпазни мерки. Преди употреба прочетете етикета и листовката, за да намалите рисковете за хората и околната среда. Опаковъчните отпадъци трябва да се изхвърлят в съответствие с местните, регионални, национални или международни разпоредби. Забранява се използването на празни опаковки за други цели (включително като вторични суровини).

Производител: ZAPI-ITALY

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Може да имате нужда и от това
Изпратете ни запитване: