Отрова за мишки и плъхове BugAway Brody 2.5 (150 гр)

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-3%
Промо цена 4,99 лв.
Редовна цена 5,19 лв.
Ефикасна отрова за мишки и плъхове BugAway Brody 2.5 (150 гр)
SKU: 45981
Тегло: 0,150 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bugaway

Описание и начин на употреба

Отрова за мишки и плъхове BugAway Brody 2.5 (150 гр)

Brody 2.5 е отровна хранителна примамка под формата на паста, предназначена за борба с мишки и плъхове. Отровата за гризачи е дозирана в пликчета тип сашета по 10гр всяко. Изключително привлекателна и ароматна на вкус, съдържа мазнини и хранителни атрактанти, на които мишките и плъховете  не могат да устоят. Brody 2.5 действа там, където обикновените зърнени примамки се провалят. За по-голяма безопасност към нецелеви обекти съдържа денатониум бензоат (0.001 %), неприятно на вкус вещество, което препазва от поглъщане от животни.

Как действа отровата за мишки и плъхове Brody 2.5

Както всяка отрова за мишки и плъхове тя трябва да бъде изядена от гризачите, за което спомага силно привлекателният атрактант на препарата. Препарата за мишки и плъхове действа ефикасно, коварно и безпощадно на места, където нищо друго не работи. Гризачите умират само след едно хранене.

Къде се използава препарата за мишки и плъхове: Препарата за гризачи е подходящ за употреба в мазета, канали, складове за зърно и др. Вътре и около сгради (до 0.5 м от стените), включително трюмове на кораби и транспортни средства. Залага се само в дератизационни кутии. 

Как да използвам отровата за мишки и плъхове Brody: Примамката се зарежда там, където сте забелязали наличие на мишки и плъхове или следи от тях. Залагайте от отровата на интервали от 5м. Против мишки по 2 пликчета на отровна точка. Против плъхове по 10 пликчета на отровна точка. Повторете обработката след 5-7 дни. Обикновено мишките и плъховете поглъщат фаталната доза от едно ядене. 

Препоръки за ефктивност от нас!:

Преди началото на третиране с отровата за мишки и плъхове е необходимо да се извърши предварителен оглед на заразената зона, за да се идентифицират видовете гризачи, местата на тяхната дейност и да се определи вероятната причина за нападението и интензитета му. Да се отстранят лесно достъпните източници на храна и вода за гризачите, за да се подобри приемането на отровата и да се намали вероятността от повторно нахлуване на мишки и плъхове. Обектът не трябва да се почиства непосредствено преди третиране, тъй като това смущава популацията на гризачите и прави приемането на препарата по-трудно постижимо.

Продуктът следва да се използва само като част от интегриран контрол на вредители, включващ наред с всичко друго мерки за хигиена и при възможност нехимични методи за контрол. Родентицидът да се поставя в дератизационни кутии, защитени срещу отваряне и обезопасени по начин, който свежда до минимум риска от случайно поглъщане на препарата от деца и нецелеви животни. Примамките се фиксират вътре в отровната точка, за да не бъдат разпилявани от гризачите. Дератизационните кутии трябва да бъдат снабдени с маркировка, която ясно показва, че съдържат родентицид и не трябва да се отварят, повреждат или преместват. Те се поставят в засегнатите от гризачите зони и помещения, близо до дупките им, по маршрутите им на движение и местата, които основно предпочитат. Където е възможно, кутиите трябва да се закрепват за земята или за други конструкции, както и да се поставят на места, защитени от наводняване. Заложените примамки трябва да се посещават често, поне веднъж на 2-3 дни (при обработка срещу мишки) или на 5-7 дни (при обработка срещу плъхове) след началото на третирането и поне един път седмично, след това за да се провери дали се приемат от гризачите и да се презареждат, ако са изядени или повредени. Това продължава докато консумацията спре. Ако приемането на примамката е сравнително слабо, въпреки установената висока численост на вредителите, е необходимо дератизационните кутии да се преместят на други места или да се използва родентицид с друга формулация

Разходна норма: Една опаковка от 150 гр стига за обработка на приблизително 25кв.м.

Против плъхове залагайте 10 пакетчета на отровна точка.

Против мишки залагайте 2 пакетчета на отровна точка.

АДВ:Бродифакум

Количество:150гр

Производител: Kollant S.r.l., 35121 Padova, Italia

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Bugaway Безплатна доставка: Не Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Отрова за мишки и плъхове BugAway Brody 2.5 (150 гр)
Вашата оценка:
img
Отрова за мишки и плъхове BugAway Brody 2.5 (150 гр)
Може да имате нужда и от това: