Телефон 0879 400 500

Отрова за мишки и плъхове BugAway Brody 2.5 (150 гр)

Отрова за мишки и плъхове BugAway Brody 2.5 (150 гр)

Промо Цена (с ДДС):

Нормална цена: 5,19 лв.

Special Price 4,99 лв.

В наличност
Брой:
Ефикасна отрова за мишки и плъхове BugAway Brody 2.5 (150 гр)
Характеристики

Артикулен номер: 45981

Тегло: 0.1500

Производител: BUGAWAY

Сподели

Отрова за мишки и плъхове BugAway Brody 2.5 (150 гр)

Brody 2.5 е отровна хранителна примамка под формата на паста, предназначена за борба с мишки и плъхове. Отровата за гризачи е дозирана в пликчета тип сашета по 10гр всяко. Изключително привлекателна и ароматна на вкус, съдържа мазнини и хранителни атрактанти, на които мишките и плъховете  не могат да устоят. Brody 2.5 действа там, където обикновените зърнени примамки се провалят. За по-голяма безопасност към нецелеви обекти съдържа денатониум бензоат (0.001 %), неприятно на вкус вещество, което препазва от поглъщане от животни.

Как действа отровата за мишки и плъхове Brody 2.5

Както всяка отрова за мишки и плъхове тя трябва да бъде изядена от гризачите, за което спомага силно привлекателният атрактант на препарата. Препарата за мишки и плъхове действа ефикасно, коварно и безпощадно на места, където нищо друго не работи. Гризачите умират само след едно хранене.

Къде се използава препарата за мишки и плъхове: Препарата за гризачи е подходящ за употреба в мазета, канали, складове за зърно и др. Вътре и около сгради (до 0.5 м от стените), включително трюмове на кораби и транспортни средства. Залага се само в дератизационни кутии. 

Как да използвам отровата за мишки и плъхове Brody: Примамката се зарежда там, където сте забелязали наличие на мишки и плъхове или следи от тях. Залагайте от отровата на интервали от 5м. Против мишки по 2 пликчета на отровна точка. Против плъхове по 10 пликчета на отровна точка. Повторете обработката след 5-7 дни. Обикновено мишките и плъховете поглъщат фаталната доза от едно ядене. 

Препоръки за ефктивност от нас!:

Преди началото на третиране с отровата за мишки и плъхове е необходимо да се извърши предварителен оглед на заразената зона, за да се идентифицират видовете гризачи, местата на тяхната дейност и да се определи вероятната причина за нападението и интензитета му. Да се отстранят лесно достъпните източници на храна и вода за гризачите, за да се подобри приемането на отровата и да се намали вероятността от повторно нахлуване на мишки и плъхове. Обектът не трябва да се почиства непосредствено преди третиране, тъй като това смущава популацията на гризачите и прави приемането на препарата по-трудно постижимо.

Продуктът следва да се използва само като част от интегриран контрол на вредители, включващ наред с всичко друго мерки за хигиена и при възможност нехимични методи за контрол. Родентицидът да се поставя в дератизационни кутии, защитени срещу отваряне и обезопасени по начин, който свежда до минимум риска от случайно поглъщане на препарата от деца и нецелеви животни. Примамките се фиксират вътре в отровната точка, за да не бъдат разпилявани от гризачите. Дератизационните кутии трябва да бъдат снабдени с маркировка, която ясно показва, че съдържат родентицид и не трябва да се отварят, повреждат или преместват. Те се поставят в засегнатите от гризачите зони и помещения, близо до дупките им, по маршрутите им на движение и местата, които основно предпочитат. Където е възможно, кутиите трябва да се закрепват за земята или за други конструкции, както и да се поставят на места, защитени от наводняване. Заложените примамки трябва да се посещават често, поне веднъж на 2-3 дни (при обработка срещу мишки) или на 5-7 дни (при обработка срещу плъхове) след началото на третирането и поне един път седмично, след това за да се провери дали се приемат от гризачите и да се презареждат, ако са изядени или повредени. Това продължава докато консумацията спре. Ако приемането на примамката е сравнително слабо, въпреки установената висока численост на вредителите, е необходимо дератизационните кутии да се преместят на други места или да се използва родентицид с друга формулация

Разходна норма: Една опаковка от 150 гр стига за обработка на приблизително 25кв.м.

Против плъхове залагайте 10 пакетчета на отровна точка.

Против мишки залагайте 2 пакетчета на отровна точка.

АДВ:Бродифакум

Количество:150гр

Производител: Kollant S.r.l., 35121 Padova, Italia

 

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: