Отрова за мишки и плъхове Bonirat next FLUO-NP Zapi 150гр

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
5,90 лв.
Силна отрова за мишки и плъхове паста с двоен ефект Bonirat next FLUO-NP Zapi
SKU: 231987
Тегло: 0,150 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Zapi

Описание и начин на употреба

Отрова за мишки и плъхове Bonirat next FLUO-NP Zapi 150гр

Високоефективна отрова за мишки и плъхове под формата на паста в отделни сашета по 15гр. Препарата унищожава гризачите във всички стадии на тяхното развитие. Bonirat next FLUO-NP съдържа активно вещество Дифенакум антикоагуланти от второ поколение, което гарантира и добрият ефект на препарата против мишки и плъхове.Благодарение на начина си на действие смъртта на гризачите се осъществява, без да привиква привикване към примамката на останалите членове на колонията.

Bonirat next FLUO-NP предлага следните нови и ефективни решения за борба с мишки и плъхове:

Иновативната технология с флуоресцентни пигменти FLUO-NP  примамката може да се забележи дори и при лоши условия на осветление.След консумация на примамката флуоресцентният пигмент прави изпражненията на гризачите лесно забележими след облъчване с специална UV светлина,това дава възможност за проследяване на числеността и развитието на гризачите в обекта.

Pasta Plus Патентована технология, която съчетава добре балансирана комбинация от хранителни атрактанти като мазнини, млечен протеин, захари  обогатени с зърнени храни, всички тези съставки правят отровата за гризачи не устоима за тях. Благодарение на силната си апетитност, примамката за мишки и плъхове може да се използва в различни зони предлагащи други конкурентни храни без това да пречи на нейната ефективност. Отровата за мишки и плъхове съдържа горчив агент, който предпазва продукта да не бъде консумиран от човек.

Приложени на отровата за мишки и плъхове:

Готов за употреба препарат против мишки и плъхове под формата на паста, поставя се в дератизациони кутии и тунели.

Разходна норма:

Борба с мишки на закрито:

Висока степен на нападение: 50гр от препарата в една дератизационна кутия на всеки 2м

Ниска степен на нападение: 50гр от препарата в една дератизационна кутия на всеки 5м

При борба с мишки на закрито примамките трябва да се проверят на 2-3 ден след началото на обработката и поне веднъж седмично след това. Целта е да се уверите, че отровата се консумира, ако е препарата е изяден добавете нов, ако примамките са повредени или замърсени трябва да се заменят с нови.

Борба с плъхове на закрито и около сгради:

Висока степен на нападение: 100гр от препарата в една дератизационна кутия на всеки 5м

Ниска степен на нападение: 100гр от препарата в една дератизационна кутия на всеки 10м

При борба с плъхове на закрито и около сгради примамките трябва да се проверят на 5-7 ден след началото на обработката и поне веднъж седмично след това. Целта е да се уверите, че отровата се консумира, ако е препарата е изяден добавете нов, ако примамките са повредени или замърсени трябва да се заменят с нови.При борба с гризачи на открито поставяйте примамките на места на които възможността от наводняване е малка.

Инструкции за употреба:

Преди да започнете борбата с гризачите, трябва да знаете ясно с какъв вид гризачи си имате работа(мишки или плъхове). Трябва да се вземе под внимание вероятните причини за наличието на мишки или плъхове. Трябва да се отстранят лесно достъпните източници на храна и вода за гризачите, по този начин гризачите ще консумират по лесно заложената отрова. Примамките се залягат в дератизационни тунели и кутии за да се намали риска от случаен достъп на хора и животни до продукта.

Преди употреба прочети етикета, да не се използва за друго освен за описаното на етикета.

Количество: 150гр

АДВ:Дифенакум 0029%

Произход:ZAPI Италия

Технически характеристики

МАРКА: Zapi Безплатна доставка: Не Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Отрова за мишки и плъхове Bonirat next FLUO-NP Zapi 150гр
Вашата оценка:
img
Отрова за мишки и плъхове Bonirat next FLUO-NP Zapi 150гр
Може да имате нужда и от това: