Телефон 0879 400 500

Отрова за мишки и плъхове Bonirat next FLUO-NP Zapi 150гр

Цена (с ДДС):
5,00 лв.
В наличност
Брой:
Силна отрова за мишки и плъхове паста с двоен ефект Bonirat next FLUO-NP Zapi
Характеристики

Артикулен номер: 231987

Тегло: 0.1500

Производител: ZAPI

Сподели

Отрова за мишки и плъхове Bonirat next FLUO-NP Zapi 150гр

Високоефективна отрова за мишки и плъхове под формата на паста в отделни сашета по 15гр. Препарата унищожава гризачите във всички стадии на тяхното развитие. Bonirat next FLUO-NP съдържа активно вещество Дифенакум антикоагуланти от второ поколение, което гарантира и добрият ефект на препарата против мишки и плъхове.Благодарение на начина си на действие смъртта на гризачите се осъществява, без да привиква привикване към примамката на останалите членове на колонията.

Bonirat next FLUO-NP предлага следните нови и ефективни решения за борба с мишки и плъхове:

Иновативната технология с флуоресцентни пигменти FLUO-NP  примамката може да се забележи дори и при лоши условия на осветление.След консумация на примамката флуоресцентният пигмент прави изпражненията на гризачите лесно забележими след облъчване с специална UV светлина,това дава възможност за проследяване на числеността и развитието на гризачите в обекта.

Pasta Plus Патентована технология, която съчетава добре балансирана комбинация от хранителни атрактанти като мазнини, млечен протеин, захари  обогатени с зърнени храни, всички тези съставки правят отровата за гризачи не устоима за тях. Благодарение на силната си апетитност, примамката за мишки и плъхове може да се използва в различни зони предлагащи други конкурентни храни без това да пречи на нейната ефективност. Отровата за мишки и плъхове съдържа горчив агент, който предпазва продукта да не бъде консумиран от човек.

Приложени на отровата за мишки и плъхове:

Готов за употреба препарат против мишки и плъхове под формата на паста, поставя се в дератизациони кутии и тунели.

Разходна норма:

Борба с мишки на закрито:

Висока степен на нападение: 50гр от препарата в една дератизационна кутия на всеки 2м

Ниска степен на нападение: 50гр от препарата в една дератизационна кутия на всеки 5м

При борба с мишки на закрито примамките трябва да се проверят на 2-3 ден след началото на обработката и поне веднъж седмично след това. Целта е да се уверите, че отровата се консумира, ако е препарата е изяден добавете нов, ако примамките са повредени или замърсени трябва да се заменят с нови.

Борба с плъхове на закрито и около сгради:

Висока степен на нападение: 100гр от препарата в една дератизационна кутия на всеки 5м

Ниска степен на нападение: 100гр от препарата в една дератизационна кутия на всеки 10м

При борба с плъхове на закрито и около сгради примамките трябва да се проверят на 5-7 ден след началото на обработката и поне веднъж седмично след това. Целта е да се уверите, че отровата се консумира, ако е препарата е изяден добавете нов, ако примамките са повредени или замърсени трябва да се заменят с нови.При борба с гризачи на открито поставяйте примамките на места на които възможността от наводняване е малка.

Инструкции за употреба:

Преди да започнете борбата с гризачите, трябва да знаете ясно с какъв вид гризачи си имате работа(мишки или плъхове). Трябва да се вземе под внимание вероятните причини за наличието на мишки или плъхове. Трябва да се отстранят лесно достъпните източници на храна и вода за гризачите, по този начин гризачите ще консумират по лесно заложената отрова. Примамките се залягат в дератизационни тунели и кутии за да се намали риска от случаен достъп на хора и животни до продукта.

Преди употреба прочети етикета, да не се използва за друго освен за описаното на етикета.

Количество: 150гр

АДВ:Дифенакум 0029%

Произход:ZAPI Италия

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: