Леплива плоскост капан за гризачи Polar Bear Glue

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
11,00 лв.
Капан за мишки и плъхове с лепило при ниски температури - Polar Bear Glue - catchmaster.
SKU: 500730
Тегло: 0,100 кг.
Производител: USA

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Catchmaster

Описание и начин на употреба

Капан за мишки и плъхове ефективен при ниски температури Polar Bear Glue 

Специално разработен, без отровния леплив капан за мишки и плъхове може да се разполага на места, където другите лепливи плоскости биха замръзнали, като не отопляеми мазета, тавани, гаражи, складове, плюсови камери за съхранение на хр. продукти, индустриални фризери, къщи, вили, и др. Капана за мишки и плъхове е готов за употреба, тои съдържа примамка с аромат на череша, привличаща гризачите за да стъпят в него и по този начин да се уловят на лепливият капан. Капана с лепило е безопасен за работа,не токсичен,няма нужда от специално закрепване лесен за изхвърляне след улавяне на гризачите.

Капан за плъхове и мишки с лепило ефективен при ниски температури на ТОП ЦЕНА

Как се използва капана за гризачи:

1.Отделете двете лепливи плоскости една от друга
2.Поставете лепливият капан надлъжно, директно срещу някоя стена, в области където сте забелязали следи от активност на гризачи насекоми или змии.
3.Ако до 5-7 дни не сте уловили гризачи трябва преместите лепливата плоскост на ново местоположение лепливият капан за мишки и плъхове трябва да бъде разположен винаги до стена и никога в средата на помещението.
Лепливата плоскост за улавяне на гризачи не трябва да се поставя върху тръби по които минава топла вода или пара както и в топли помещения.Тази плоскост е разработена само за студени помещения. 

 

Технически характеристики

МАРКА: Catchmaster АДВ:: Дератизационно лепило Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца! Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мишки, плъхове Количество: 1 бр. Размери: 26 x 13см Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Материал: Пластмаса Технология: Леплива повърхност Комплекта съдржа: : Две индивидуални лепливи плоскости за улавяне на гризачи Цвят: Бял Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Леплива плоскост капан за гризачи Polar Bear Glue
Вашата оценка:
img
Леплива плоскост капан за гризачи Polar Bear Glue
Може да имате нужда и от това: