Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Борба с гризачи

Артикули 41-80 от 137

на страница

Често задавани въпроси

Как да се отървете от мишките и плъховете?

В нашия онлайн магазин otrovi.com ще срещнете няколко начина и средства за справяне с гризачите. Съществуват различни по вид автоматични капани, които са механични и електронни. В тях се поставя хранителна примамка или отрова. Има и препарати, които ще ви помогнат в борбата с нашествениците.

Кои са най-добрите средства за борба с гризачи?

Всички дават резултат. Ако искате обаче да премахнете цялостно проблема с неканените гости, трябва да помислите за глобално решение. Това може да стане чрез поставяне на уред с ултразвуково или електромагнитно действие, което е включено постоянно в тока.

Колко време отнема за справяне с мишките и плъховете?

Всичко зависи от средствата за борба, които използвате. Смята се, че при повечето варианти, усилията, необходими да напуснат трайно обитанията ви, ще траят няколко дни до седмица, в зависимост от поведението на животинките. Ако използвате репеленти, ще наблюдавате почти моментално действие.

Има ли хуманни начини за справяне с гризачите?

Има. Съществуват електрически и ултразвукови устройства за борба, които работят на честота, която е доловима само за мишките и плъховете. Чрез своите сигнали, те предизвикват страх, влияят на нервната им система, репродуктивните им свойства и спомагат за тяхното ефективно прогонване от дома и градината ви. Хуманните капани също не нараняват вредителите.