Дератизационна кутия с ключ за зареждане на отрова против мишки и плъхове декоративен камък

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
16,20 лв.
Хранилка за гризачи с ключ. За залагане на отрова против мишки и плъхове
SKU: 90010
Тегло: 0,100 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Дератизационна кутия с ключ за зареждане на отрова против мишки и плъхове

Висококачествена дератизационна кутия с формата на камък за поставяне на отрова против мишки и плъхове. Така наречената хранилка за гризачи служи за безопасно поставяне на отрова за мишки и плъхове в зони  и места, на които не желаете да поставяте стандартни дератизационни тунели.

Кутията има формата и цвета на камък, което я прави освен ефективна но и много дискретна. Може да я използвате за поставяне на отрова против мишки и плъхове във двора, градината, хотели, офиси и други места на които не желаете да има мишки и плъхове но и не желаете да се вижда, че в зоната има дератизационни кутии или тунели.

Кутията се отваря с ключ за да бъде максимално безопасна за деца и домашни животни. Във вътрешността на кутията има телове, на които се поставя отровата против мишки и плъхове, така тя няма да се разпилее в околната среда когато гризачите консумират от нея. Кутията има шип за закрепване във тревни и земни площи.

Къде се поставя кутията против мишки и плъхове:

Това е дискретна дератизационна кутия  тя се залага навсякъде където е подходящо да бъде поставена например паркове, алпинеуми, градини.Поставете в близост до местата, на които сте забелязали движение на гризачи или следи от тях.Преди поставяне на хранилката тя трябва да бъде заредена със силна отрова за мишки и плъхове.

Устойчива на слънце, студ и вода. В определени зони може да комбинирате обикновени дератизацинни тунели с декоративни, като в представителните части се поставят декоративни хранилки за гризачи а в тези, които няма достъп до външни хора с стандартни черни дератизационни тунели.

 

Технически характеристики

Целеви Вредител: Мишки, Плъхове Размери: 240 х 190 х 110 мм Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен, Под Материал: Пластмаса Технология: Кутия с ключ Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Дератизационна кутия с ключ за зареждане на отрова против мишки и плъхове декоративен камък
Вашата оценка:
img
Дератизационна кутия с ключ за зареждане на отрова против мишки и плъхове декоративен камък Добави
Може да имате нужда и от това: