Телефон 0879 400 500

Отрова за гризачи

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100
  Промо

Нормална цена: 7,80 лв.

Special Price 6,50 лв.

Отрова за мишки и плъхове Ratimor 250гр.
 
4,80 лв.
Силна отрова за мишки и плъхове пелета
 
4,20 лв.
Отрова за гризачи с мумифициращ ефект гризачите изсъхват и не миришат.
  Промо

Нормална цена: 35,00 лв.

Special Price 27,60 лв.

Стоманена бариера за мишки и плъхове
 
6,30 лв.
Професионален дератизационен уред за поставяне на отрова за гризачи.
 
48,60 лв.
Дератизационен тунел против мишки и плъхове 12 бр
  Промо

Нормална цена: 13,80 лв.

Special Price 12,50 лв.

Отрова за мишки и плъхове Ratimor 500гр.
 
19,00 лв.
отрова за плъхове и мишки Ratimor 1кг
 
8,80 лв.
Комбинирана отрова за гризачи и подземни гризачи 300гр
  Промо

Нормална цена: 3,80 лв.

Special Price 3,60 лв.

Отрова за мишки и плъхове 100гр Парафинов Блок
  Промо

Нормална цена: 8,80 лв.

Special Price 8,50 лв.

Отрова за мишки и плъхове парафиново блокче 250гр
 
3,50 лв.
Ратимор гранула червена отрова за мишки и плъхове 250гр
 
11,60 лв.
Ratimor червена отрова за мишки и плъхове 1кг.
 
36,99 лв.
Професионална защита от мишки и плъхове комплект дератизационни тунели и отрова за гризачи
 
137,99 лв.
Професионална отрова за мишки и плъхове RATIMOR паста
 
115,00 лв.
Ratimor гранула, червена отрова за мишки и плъхове 10кг
  Промо

Нормална цена: 139,99 лв.

Special Price 129,99 лв.

Силна отрова за мишки и плъхове за професионална употреба.
  Промо

Нормална цена: 5,19 лв.

Special Price 4,99 лв.

Ефикасна отрова за мишки и плъхове BugAway Brody 2.5 (150 гр)
 
5,00 лв.
Силна отрова за мишки и плъхове паста с двоен ефект Bonirat next FLUO-NP Zapi
 
3,60 лв.
Отрова за гризачи, мишки и плъхове Ракумин паста 60 гр.
 
17,10 лв.
Силна отрова за плъхове и мишки BAYER Rakumin paste комплект от 5 x 60gr
 
5,98 лв.
Силна отрова за мишки и плъхове гранула 150гр
 
4,99 лв.
Силна отрова за мишки и плъхове Vebi Extreme паста.
 
8,50 лв.
Отрова за плъхове и мишки парафинов блок Vebi
 
4,99 лв.
Отрова за мишки и плъхове Родекил паста 150гр.
 
84,40 лв.
Ратибром 2 -Паста отрова за мишки и плъхове.Препарат срещу гризачи убива с едно залагане.
 
106,50 лв.
Родекс Октаблок восъчни блокчета за борба и унищожаване на гризачи - мишки и плъхове.
 
57,90 лв.
Родекс течен препарат за приготвяне на родентицидни примамки 1л
 
289,40 лв.
СТОРМ Ултра BASF отрова за мишки и плъхове
 
139,00 лв.
Родекил паста 10кг отрова за мишки и плъхове.
 
75,00 лв.
UV Фенер за проследяване на гризачи за професионална употреба
 
125,00 лв.
Отрова за мишки и плъхове MUSKIL 10кг.
 
135,00 лв.

ФАКОРАТ ПАСТА е ефикасен препарат за борба с гризачи сив плъх, черен плъх, домашна мишка.

 
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100

Отрови за мишки и плъхове

Родентицидите или по просто казано, отровата за мишки и плъхове представлява не специфичен химикал, който унищожава гризачите след, като го погълнат. Отровите за мишки и плъхове са различни по вид, форма и активно вещество.

Какви видове отрови за гризачи има?

На пазара се предлагат много различни видове препарати, които са под различни форми като: пасти, гранули, восъчни блокчета, зърнени примамки.Разбира се всеки един от тези видове препаратите има за цел да унищожи гризачите, но тук въпросът е коя е най силната отрова за мишки и най-силната отрова за плъхове. Лично според мен няма еднозначен отговор всеки един от тези продукти има своите плюсове и минуси, които ще се опитам да обясня.

Отрови за мишки тип Паста: Това е най-новият и най-масов вид отрова за мишки и плъхове. Така наречените пасти представляват сашета направени от филтърна хартия пълни с специални хранителни атрактанти и активно вещество. Пастите са силно привлекателни за гризачите и при висока плътност на гризачи се консумират бързо.Различните производители на препарати за мишки и плъхове имат различни формули за атрактанти и активни вещества. Продуктите може да се използват както за външно третиране така и за вътрешно.Повечето пасти са антикоагуланти от второ поколение, което значи, че са бавно действащи гризачите умират до няколко дни след консумация. Друг основе плюс на пастите, е че те остават за по дълго време свежи и привлекателни за мишките и плъховете, сравнително издръжливи на влага и студ.

Гранули за мишки и плъхове: Доста разпространен вид отрова от близкото минало. Гранулите за гризачи са сухи и сравнително атрактивни за мишките и плъховете.Повечето видове са силно хигроскопични и не издържат на влага освен ако препарата не е парафиниран.

Восъчни блокчета за мишки и плъхове: Този тип отрова за мишки и плъхове се използва за дератизация (унищожаване на гризачи) във влажни и мокри помещения, зони и канализации.Поради своята специфика активното вещество и хранителният атрактант остава не засегнат от влагата или водата в зоните в които е заложен.Препарата против гризачи е произведен по специална технология, която включва голямо количество специален парафин, които защитава примамката от влагата. Продукта се използва успешно за канална дертаизация.

Зърнени примамки за мишки и плъхове: Така наречената червена отрова за мишки и плъхове. Тя е предшественика на всички, които изброихме преди това.Доста ефективна от гледна точка на консумация тъй като гризачите са свикнали да се хранят със зърнени култури. Препарата представлява зърно напоено с активно вещество обикновено се оцветява в червен цвят и от там идва и името червена отрова за мишки или зърно за мишки и плъхове.

Пяна унищожаване на мишки и плъхове: Доста иновативен и хитър метод за контрол на гризачи произвеждан BAYER. Продукта е под формата на пяна и е опакован в флакон под налягане. Поставя се в активни дупки на мишки и плъхове, като основната идея е гризачите преминавайки от там да влезнат в контакт с отровната пяна.След което отровата попада в организма им когато гризачите се почистват с уста.

АНТИДОТ: Противоотрова за отрови за мишки надяваме се никога да не Ви потрябва, но все пак анти дота за повечето отрови за мишки и плъхове е витамин К1.Винаги преди употреба прочети инструкцията за употреба.

ВНИМАНИЕ!Всички родентициди се залагат в дератизационни кутии и тунели с цел безопасност на не целеви обекти, като деца и домашни любимци.

Коя е най-силната отрова за мишки:

По наше мнение и дългогодишно наблюдение над различните видове препарати, можем да Ви препоръчаме препрати от тип паста и блокче с активно вещество Бродифакум и Флокумафен. Най често се използват продукти с АДВ Бродифакум Вертокс паста. При флокумафена Сторм блокче BASF

Коя е най-силната отрова за плъхове:

Отровата за плъхове е същата, като тази за мишки.При двата вида гризачи разликите се явяват само в количеството на заложеният препарат.При борба с плъхове е необходимо да залагате повече и по на често отровата за плъхове. Тук пак може да Ви предложим най силната отрова за плъхове според нашето наблюдение, а именно отрови с активни вещества Бродифакум Вертокс паста и  Сторм блокче BASF. с АДВ Флокумафен.

Черна отрова за мишки: Черният цвят на отрова в никакъв случай не означава, че този препарат има действието на истинската черна отрова за мишки, която придоби известност със своят добър ефект в близкото минало. Истинската черна отрова за мишки е със активно вещество цинков фосфид, което е забранено за широка употреба от години насам.Тези отрови за мишки имат бърз ефект буквално минути след, като гризачите ги погълнат умират.Точно това е и причината този продукт да бъде спрян за масова употреба.Черната отрова за мишки е опасна за хора и животни и не се предлага за продажба при отровите за масова употреба.Тук спокойно можем да кажем, че това е най силната отрова за мишки, която е не налична на пазара поради редица съображения за безопасност.

Как да заложа отровата за гризачи (мишки и плъхове)

Това изглежда просто занимание, но има своята специфика и тънкости. Преди всичко държа да отбележа, че всички отрови е необходимо да се залагат в дератизационни тунели или кутии. Така наречена отровна точка има за цел да бъде хранилка, в която гризачите се хранят с поставеният препарат.Кутията или тунела за гризачи защитават препарата от прах, влага, не оторизиран достъп на не целеви обекти, като домашни любимци и деца. Отровата за мишки и плъхове се залага в зони и места, на които сте забелязали активност на гризачи, колкото по голямо е нападението на гризачи толкова по на често залагате дератизационните тунели. Ако обекта, в който провеждате борба с гризачи позволява може да изградите външна дератизационна бариера от дератизацинни тунели, която има за цел да унищожава гризачите още преди да са проникнали във вътрешните зони на обекта.

Винаги проверявайте отровните точки за наличие на препарат против гризачи, често се случва препарата да свърши бързо и ефективността на обработката да бъде компрометирана поради липса на достатъчно отрови за мишки. При първоначално зареждане точките се проверяват на 2-3 дни и ако има липсващ препарат се добавя нов! Презареждането продължава, докато гризачите изчезнат или спрат да се хранят. При следване на тази изпитана система ще получите отговора на въпроса как да се отървем от плъховете и то трайно. Използването на силни отрови за мишки и силни отрови за плъхове ще получите бързи и качествени резултати.

Как умират плъховете след, като консумират от отровата:  Повечето видове отрови за плъхове и техните АДВ карат плъховете да умират на открито, търсейки светлина и вода.Това е изключително добре, тъй като лесно можем да открием умрелият гризач и да го изхвърлим. Така си спестявате неприятната миризма, която може да се появи ако гризача умре на място, което е недостъпно. Същото се отнася и за мишките, които в голямата си част умират на открито.

За повече информация моля свържете с нас на тел: 0899 308 921 и 0700 10 522 (на цената на един градски разговор)