Уред за прогонване на птици и животни с водна струя Gardigo

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
98,00 лв.

Воден уред против птици, котки, кучета, диви животни

SKU: 60083
Тегло: 0,500 кг.
Производител: GARDIGO Германия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo

Описание и начин на употреба

Уред против птици, кучета, котки и диви животни прогонва с водна стуя Gardigo

Воден уред за защтита от птици и животни на Gardigo е иновативен уред за защита от нежелано присъствие на животни и птици около тревни площи, градини, езера, фонтани и терени, които позволяват мокрене с вода.

Уреда разполага с PIR датчик за движение, който улавя всяко навлезнало животно или кацнала птица в неговият обхват и активира пръскачката, като го пръска с вода в рамките на 10 метр.

По този начин го прогонва птици, кучета, котки  и други видове животни от защитената площ напълно механично без употреба на препрати. Напълно хуманен и 100% ефективен метод за защита на двора и градината както от вредители така и от домашни животни и птици.

Воден уред за борба с птици в градината и двора

Как действа:

Водната струя плаши потчти всяко животно или птица, то ще избяга от зоната, в която е монтиран уреда и в повечето случаи няма да се върне отново, тъй като тук е настъпил естествен ефект на обучение.

Устройството е особено подходящо за прогонване на чапли. корморани и диви животни от декоративни езера и е ефективно срещу котки в цветни лехи. Уред против птици, кучета, котки и диви животни на Gardigo може да работи напълно независимо, тъй като устройството работи с нормални 2 x AA батерии и изисква само водоснабдяване.

Така че може да се постави навсякъде в градината и да прогони много, видове животни и птици напълно хуманно без употреба на препарати или допълнителен ангажимент от ваша страна. Уреда създава навици в животните, като те в повечето случай не се връщат отново в зоната на работа на уреда.

Устройството не отблъсква всички видове животни веднага. Излъчената водна струя само ще стресне животните и ще ги накара да се чувстват неудобно. След няколко
повторения животните ще се преместят в други зони, които изглеждат по-тихи и приятни. Обхватът на водната струя зависи от налягането на водата и направените настройки на пръскачката. Ъгълът на пръскане може да се регулира до 170°.

Продуктът може да се монтира много лесно и е идеалн защита срещу нежелани животни във дворове и градини. Уредът е екологично чист и няма никакво вредно въздействие върху животните, тъй като това е само водна струя, който се използва, за да ги изплаши. Всяко пръскане  при задействане на уреда използва 2-3 чаши вода.

Монтаж:

1. След като вече сте определили мястото, на което ще поставите защитният уред, трябва да го приведете в експлоатационен вид, като монтирате пръскачката към основното тяло на уреда. Завъртете я по часовниковата стрелка.

2. Поставете 2 x AA батерии в основното тяло на устройството

3. Завийте пластмасовата тръба към конектора в долната част на устройството.

4. Поставете маркуча към уреда и го притегнете добре, така че да няма течове/Внимавайте да не го притегнете прекалено много/

5. Настройте ъгъла на пръскане на вода.

6. Позиционирайте и насочете уреда към желаната от вас зона за охрана

 

 

 

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Gardigo Площ на покритие: Обхват на водната струя: до 10 m (регулируема и в зависимост от водното налягане) Работна температура: 0°C до + 50° Интервал на работа: : При засичане на животни Друго: Активиране чрез PIR детектор за движение: ъгъл на засичане приблизително 100° x 60°.Регулируема пръскачка: ляво/дясно и нагоре/надолу. Разход на вода при активиране: приблизително 2 - 3 чаши Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Птици, котки, кучета, диви животни Размери: 10,3 x 66 x 14 см (Ш x В x Д) Захранване: Батерии Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : IPX5 Материал: ABS пластмаса Технология: Плашило Цвят: Зелен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Уред за прогонване на птици и животни с водна струя Gardigo
Вашата оценка:
img
Уред за прогонване на птици и животни с водна струя Gardigo Добави