Ултразвуков уред за защита от кучета,котки и диви животни SWISSINNO SOLUTIONS

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
89,00 лв.
Ултразвуков уред против кучета, котки и диви животни 100 кв.м
SKU: 500742
Тегло: 1,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Swissinno Solutions

Описание и начин на употреба

Комбиниран ултразвуков уред за защита от кучета котки и диви животни.

Соларен ултразвуков уред против кучета, котки, катерици, лисици, сърни, елени, диви свине и други животни. Ултразвуковият уред засича с датчик за движение животните и издава мощна емисия ултразвуков сигнал, който ги плаши и те напускат охраняваната територия от устройството която е около 100кв.м. Ултразвукът е не чуваем за хора и навреди на животните просто ги държи на страна от вашия двор. Максимален обхват на датчика за движение е 10м и 120 градуса дъга на защита максимална площ на защита от кучета, котки и др. животни 100кв.м

Ултразвуковият сигнал е безвреден за хора и животни не се отразява на електронна и охранителна техника. Датчика за движение може да се регулира в зависимост от това на каква дължина желаете той да действа неговите параметри са от 1м. до 10 м.

Уредът работи на соларно захранване и 4бр акумулаторни батерии, които са включени в комплекта, но не са позиционирани в корпуса на устройството.

Монтаж на уреда против кучета, котки и диви животни:

Завийте металния прът от кутията в основата на устройството.
Изберете позиция за устройството, имайки предвид следното:
Сензора трябва да е насочен към мястото, от което искате да изгоните неприятните животни (площта е 10 m от устройството и 120° дъга)
Ултразвукът не преминава през твърди обекти, като стени, огради, дървета и градинска мебел, затова го разположете, където преградите са минимални
Устройството трябва да бъде далеч от други източници на висок шум, като натоварени пътища, площадки за игра и т.н.
Слънчевия панел от горната страна на устройството е нужно да получава колкото си може повече слънчева светлина, за да бъдат батериите добре заредени, затова изберете слънчево място
Устройството е устойчиво на дъжд и може да бъде поставено навсякъде на открито
Забийте металния прът в земята, докато устройството не застане на около 15 cm над земята.
Уверете се, че прътът е вертикален, за да може сензорът да е насочен право напред, а не нагоре или надолу.

Настройка на уреда против кучета, котки и диви животни:

Ляво копче - Настройва разстоянието, в което ще работи устройството. Завъртайки копчето по часовниковата стрелка, се повишава площта от нула до максимум 10 m и също се повишава чувствителността на сензора.
Дясно копче - Това е ключът 'off', а също и 3-позиционен селектор, който позволява да изберете типа животно, което искате да изгонвате:
Позиция 1: Мишки и Плъхове
Позиция 2: Горните плюс котки, белки, невестулки, хермелини, норки, зайци, катерици и други дребни животни
Позиция 3: Горните плюс лисици, кучета, глигани, елени и други големи животни. Забележете, че в Позиция 3, устройството излъчва, както Ултразвук, така и звук, който може да се чуе от хора.


Мерки за сигурност и важна информация:

Само за използване навън.
Не използвайте устройството близо до домашни любимци - гризачи, като мишки, плъхове, хамстери, пясъчни мишки, морски свинчета, зайци, катерички и порове.
Не се опитвайте да отваряте устройството или да достигате до вътрешните му части.
Ултразвуковото устройство няма да засегне електронното оборудване, вкл. пейсмейкъри, отварящи устройства на гаражни врати, дистанционни устройства и подобни.

Технически характеристики:

Захранване: Соларен панел

Площ на покритие: 100кв.м

Употреба:Външна

Гаранция: 12м

Производител: Swissinno Solutions Швейцария


 

Технически характеристики

Документи: Уреда не се нуждае от специфични документи и сертификатати. МАРКА: Swissinno Solutions Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Ултразвуков уред за защита от кучета,котки и диви животни SWISSINNO SOLUTIONS
Вашата оценка:
img
Ултразвуков уред за защита от кучета,котки и диви животни SWISSINNO SOLUTIONS
Може да имате нужда и от това: