Препарат против гризачи и диви животни ANIMALOUT

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
11,90 лв.
Отблъскващ препарат срещу мишки, плъхове и диви животни 50 мл концентрат.
SKU: 90021
Тегло: 0,100 кг.
Производител: Animalout EU
EAN: 3800251844203

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Препарат срещу мишки, плъхове, зайци, елени, диви свине и други  животни 50 мл.

Animalout е концентриран отблъскващ препарат срещу гризачи и  широк спектър диви животни. Изключително мощен натурален препарат без химия, който съдържа екстракт от лют черен пипер , който излъчва неприятен аромат и силно лютив вкус за всички бозайници.

Препарата се използва за прогонване на мишки, плъхове, зайци, елени, диви свине и други животни, които увреждат овошките и посевите (листата).

Този натурален препарат против диви животни, мишки и плъхове има за цел да прогони натрапниците изцяло хуманно и безвредно, той не съдържа биоциди и химия. Продукта е концентрат от който се приготвят водни разтвори, нанася се с ръчна или гръбна пръскачка, четка, валяк или друг подходящ за терена инструмент.

Третират се зони, в които сте забелязали гризачи или зайци, елени, диви свине или друг вид животни.Период на активно отблъскване 30 дни в зависимост от метеорологичните условия ( валежи). При наличие на силни дъждове повторете третирането отново.

Репелент против гризачи и диви животни>>топ цена>>високо качество

Начин на употреба и разходна норма Animalout:

Продукта се използва по три начина, като може да го намажете като защитен лак на листата против наяждане от диви животни, пръскане при по обемисти насаждения и торене на различни реколти, като подхранва почвата и защитава от ровещи животни.

Листно приложение и пръскане  20-30 мл. в 8-10 л. вода за 100 кв. м.
Торене  200 мл. в 50-60 л. за 1 декар От две до три обработки за 1 реколта.
Лак за мазане 25 % лак (50мл. в 200 мл. вода) Нанасяте с четка или валяк, по повърхността на стъблото от земята до височина достъпна за нападателя

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Animalout Интервал на работа: : 30 дни АДВ:: Oleoresin capsicum 5% (екстракт от лют пипер), Разтвор 95% Начин на прилагане: Пръскане, мазане, торене Антидот: Симптоматично Вид на препарата: Течност Доза на приложение: 20-30 мл. в 8-10 л. вода за 100 кв. м Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца! Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: мишки, плъхове, зайци, елени, диви свине и други животни Количество: 50 мл Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Технология: Отблъскващ спрей Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против гризачи и диви животни ANIMALOUT
Вашата оценка:
img
Препарат против гризачи и диви животни ANIMALOUT
Може да имате нужда и от това: