Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Борба с мравки

Артикули 41-71 от 71

на страница
Страница

Често задавани въпроси

Какви са методите за борба с мравки?

Тези пълзящи вредители могат да бъдат много упорити, а популацията им – многобройна. Това поражда нужда от качествени средства за борба против тях с цел премахването им. В зависимост дали вашата цел е унищожаване, или прогонване, има препарати и уреди с доказано висока ефективност.

 

Как да се отървем от мравките вкъщи?

Има различни начини за опазване на дома ви от присъствието им. Трябва да прибирате храни и напитки след консумация, както и да миете посудата и да не държите боклук, който ги привлича. Ремонтирайте всички течове, защото неприятелите са влаголюбиви. Може да използвате препарат за умъртвяване или ултразвуков уред за отблъскване.

Как да се справим с мравките в градината?

Един от методите за унищожаването им е пръскането с отрова. Приложете инсектицида според указанията за ползване. Ако е аерозолен спрей, трябва директно да напръскате върху хоризонталните повърхности, в случай че е концентрат – трябва да приготвите работен разтвор. Използвайте точни пропорции за ефективна борба.

Можете ли да се справите с мравките без помощта на фирма?

Да. Ще се справите с вредителите самостоятелно чрез разнообразните и ефективни средства, които от otrovi.com предлагаме. Те са предназначени за масова и професионална употреба. Въпреки това, ако опитате няколко от продуктите вкъщи и те не дават резултат, е препоръчително да се обърнете към професионалисти в областта.