Уред за борба с къртици GARDIGO SOLAR DIAMANT VIBRATION 1250 кв.м

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
67,90 лв.
Мощен уред против къртици, сляпо куче и мравки със соларен панел 1250 кв.м
SKU: 70045
Тегло: 0,300 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Уред за борба с къртици GARDIGO SOLAR DIAMANT VIBRATION 1250 кв.м

Уред с мощна ултразвукова вибрация за борба с къртици GARDIGO SOLAR DIAMANT VIBRATION уреда има качествен и високо продуктивен соларен панел . Уреда против къртици представлява конструкция от  алуминиево колче и пластмасова основа на соларният панел напълно готов за употреба. Уреда за борба с къртици и сляпо куче излъчва ултразвуков сигнал с честота 400 – 1.000 Hz, която създава силен дискомфорт и стрес в подземните гризачи и някои видове мравки, като ги кара да напуснат защитената с устройството зона. Уреда е напълно безопасен за хора и домашни любимци. Площ на защита от къртици, сляпо куче и мравки на уреда е 1250 кв.м. Високо качествената електроника и мощният соларен панел работят дори и при слаба осветеност на уреда от слънце при добре заредени батерии може да издържи до 7 дни без слънце. 

Употреба на уреда за борба с къртици:

Уреда се забива директно в зоната която искате да защитите.Уреда излъчва ултразвуков сигнал през 25 сек и продължителност 2 сек. Уреда е  готов за употреба не е необходимо да поставяте батерии. Намерете подходящо място, на което да поставите уреда имайте в предвид, че зоната в която трябва да монтирате уреда трябва да бъде огрявана от слънчева светлина за да може уреда да се зарежда и работи правилно. Направете дупка в земята с твърд предмет, диаметъра на дупката трябва да бъде по малък от алуминиевото колче на уреда, след като го поставите ултразвуковите вибрация ще се предават по добре в почвата следователно и ефекта ще бъде по добър. Уреда има копче което служи за активиране и деактивиране на апарата то се намира под соларният панел. 

ВАЖНО: Уреда не е предвиден да работи при екстремно ниски температури заради това препоръчваме да го пребирате през студените зимни месеци.

Технически характеристики:

Корпус: Алуминий (влагозащитена конструкция)
Ефективна площ:  1250 м², в зависимост от плътността на почвата
Честотен диапазон: 400 - 1000 Hz +/- 50 Hz
Интервал: 2 сек. време за включване, 25 секунди време на пауза
Работа: Превключвател за включване / изключване
Захранване: 1.2 V NiMh батерия, 850 mA (вградени в корпуса на уреда)
Размер: 380 x 80 x 80 мм

Гаранция:24м

Производител: GARDIGO Германия

Технически характеристики

МАРКА: Gardigo Германия Безплатна доставка: Не Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Уред за борба с къртици GARDIGO SOLAR DIAMANT VIBRATION 1250 кв.м
Вашата оценка:
img
Уред за борба с къртици GARDIGO SOLAR DIAMANT VIBRATION 1250 кв.м
Може да имате нужда и от това: