Туенти 1 ВП-Препарат за мухи 500гр.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
81,80 лв.

Препарат за унищожаване на мухи Туенти 1

SKU: 500214
Тегло: 1,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Belgagri

Описание и начин на употреба

Туенти 1 ВП-Препарат за мухи 500гр.

Вид на биоцидния препарат: водноомокрящ се прах (ВП) за унищожаване на мухи. Препарата съдържа и атрактанти, които привличат мухите към третираните участъци. Има моментален убиващ ефект и дълго остатъчно действие.

Начин на употреба на препарата за мухи: Прилага се върху повърхности, недостъпни за животни, където се събират мухи (стени и колони над нивото на животните, тавани, заграждения, осветителни тела). Използва се по два начина:

-Чрез намазване с четка: Смесват се 500 г от продукта с 500 мл хладка вода и се разбърква до получаване на гъста, хомогенна смес. През разстояние от 20 см се правят около 30 точкови намазвания. С това количество ефективно се обработват 5-10 м2 площ, което се равнява на около 160 м2 подова площ. Когато не искате или нямате възможност да нанасяте препарата върху стените, намажете парчета картон или дъска и ги окачете на тавана.

-Чрез опръскване: Смесват се 125 г от продукта в 5 л хладка вода за 100 м2 обработена площ, което се равнява на 40 м2 подова площ. Прилага се с помощта на ръчна професионална пръскачка, която трябва да се измива обилно между обработките.

Интервали от време, които трябва да се спазват: Интервал от време между отделните приложения: 6-8 седмици. Интервал от време между употребата на биоцидния препарат и достъпа на хора или животни до третираните зони: след добро проветряване в продължение на 1-2 часа.

Активно вещество: азаметифос - 100 г/кг (CAS №: 35575-96-3; EINECS №: 252-626-0)

Mерки за оказване на първа помощ и антидот:

При вдишване: Изведете пострадалия на чист въздух. При неразположение или съмнение за отравяне незабавно да се потърси медицинска помощ.

При контакт с кожата: Свалете замърсеното облекло и измийте всички изложени кожни участъци с мек сапун и вода, след което изплакнете с топла вода.

При контакт с очите: Да се изплакнат незабавно обилно с вода при широко отворени клепачи в продължение поне на 10 минути. Да се потърси незабавно специализирана медицинска помощ.

Поглъщане: Изплакнете устата с вода без да се поглъща (само ако лицето е в съзнание). Не предизвиквайте повръщане. Незабавно да се потърси медицинска помощ. При възможност да се покаже етикета или опаковката. Антидот: атропин под медицинско наблюдение. Предпазни мерки при употреба, транспорт и съхранение: Носете подходящо предпазно облекло и подходящи ръкавици. Избягвайте прекаленото замърсяване на работното облекло и изпирайте редовно. Не вдишвайте праха или мъглата от спрея. В противен случай носете защитно дихателно оборудване и защита на очите. Измивайте ръцете и откритите участъци от кожата преди хранене и след употреба.

Какво не трабва да правим по време на употреба на препарата:

По време на употреба не се хранете, не пийте и не пушете. Където е разумно и възможно, освен личното защитно оборудване, трябва да се използва технически контрол на експозицията на операторите. Да не се прилага директно върху животни и птици. Преди третиране съберете яйцата и отстранете фуража, водата и млякото. Да се покрият всички водни резервоари. Да не се замърсяват хранителни продукти, прибори за хранене и повърхности, влизащи в контакт с храни. Да се защитят млекопреработвателните машини и млечните контейнери от замърсяване. Специфични изисквания и опасности: Биоцидния препарат съдържа органофосфорно съединение с антихолинестеразна активност. Да не се използва от лица, които имат медицинска препоръка да не работят с такива съединения. Третирането да се извършва в отсъствието на животни в помещенията. 

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Производител: Belgagri SA, Belgium

Технически характеристики

МАРКА: Belgagri Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Туенти 1 ВП-Препарат за мухи 500гр.
Вашата оценка:
img
Туенти 1 ВП-Препарат за мухи 500гр.
Може да имате нужда и от това: