Телефон 0879 400 500

Туенти 1 ВП-Препарат за мухи 500гр.

Цена (с ДДС):
81,80 лв.
В наличност
Брой:

Препарат за унищожаване на мухи Туенти 1

Характеристики

Артикулен номер: 500214

Тегло: 1.0000

Производител: Belgagri

Безплатна доставка

Сподели

Туенти 1 ВП-Препарат за мухи 500гр.

Вид на биоцидния препарат: водноомокрящ се прах (ВП) за унищожаване на мухи. Препарата съдържа и атрактанти, които привличат мухите към третираните участъци. Има моментален убиващ ефект и дълго остатъчно действие.

Начин на употреба на препарата за мухи: Прилага се върху повърхности, недостъпни за животни, където се събират мухи (стени и колони над нивото на животните, тавани, заграждения, осветителни тела). Използва се по два начина:

-Чрез намазване с четка: Смесват се 500 г от продукта с 500 мл хладка вода и се разбърква до получаване на гъста, хомогенна смес. През разстояние от 20 см се правят около 30 точкови намазвания. С това количество ефективно се обработват 5-10 м2 площ, което се равнява на около 160 м2 подова площ. Когато не искате или нямате възможност да нанасяте препарата върху стените, намажете парчета картон или дъска и ги окачете на тавана.

-Чрез опръскване: Смесват се 125 г от продукта в 5 л хладка вода за 100 м2 обработена площ, което се равнява на 40 м2 подова площ. Прилага се с помощта на ръчна професионална пръскачка, която трябва да се измива обилно между обработките.

Интервали от време, които трябва да се спазват: Интервал от време между отделните приложения: 6-8 седмици. Интервал от време между употребата на биоцидния препарат и достъпа на хора или животни до третираните зони: след добро проветряване в продължение на 1-2 часа.

Активно вещество: азаметифос - 100 г/кг (CAS №: 35575-96-3; EINECS №: 252-626-0)

Mерки за оказване на първа помощ и антидот:

При вдишване: Изведете пострадалия на чист въздух. При неразположение или съмнение за отравяне незабавно да се потърси медицинска помощ.

При контакт с кожата: Свалете замърсеното облекло и измийте всички изложени кожни участъци с мек сапун и вода, след което изплакнете с топла вода.

При контакт с очите: Да се изплакнат незабавно обилно с вода при широко отворени клепачи в продължение поне на 10 минути. Да се потърси незабавно специализирана медицинска помощ.

Поглъщане: Изплакнете устата с вода без да се поглъща (само ако лицето е в съзнание). Не предизвиквайте повръщане. Незабавно да се потърси медицинска помощ. При възможност да се покаже етикета или опаковката. Антидот: атропин под медицинско наблюдение. Предпазни мерки при употреба, транспорт и съхранение: Носете подходящо предпазно облекло и подходящи ръкавици. Избягвайте прекаленото замърсяване на работното облекло и изпирайте редовно. Не вдишвайте праха или мъглата от спрея. В противен случай носете защитно дихателно оборудване и защита на очите. Измивайте ръцете и откритите участъци от кожата преди хранене и след употреба.

Какво не трабва да правим по време на употреба на препарата:

По време на употреба не се хранете, не пийте и не пушете. Където е разумно и възможно, освен личното защитно оборудване, трябва да се използва технически контрол на експозицията на операторите. Да не се прилага директно върху животни и птици. Преди третиране съберете яйцата и отстранете фуража, водата и млякото. Да се покрият всички водни резервоари. Да не се замърсяват хранителни продукти, прибори за хранене и повърхности, влизащи в контакт с храни. Да се защитят млекопреработвателните машини и млечните контейнери от замърсяване. Специфични изисквания и опасности: Биоцидния препарат съдържа органофосфорно съединение с антихолинестеразна активност. Да не се използва от лица, които имат медицинска препоръка да не работят с такива съединения. Третирането да се извършва в отсъствието на животни в помещенията. 

Внимание! Използвайте биоцидните препарати безопасно!
Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата!

Производител: Belgagri SA, Belgium

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: