Телефон 0879 400 500

Соларен уред против къртици, сляпо куче и мравки с механична вибрация и ултразвук Solar Mole Ant Repegled Deluxe

Цена (с ДДС):
78,90 лв.
В наличност
Брой:
Уред против къртици с двойно действие ултразвук и моторна вибрация 1250 кв.м.
Характеристики

Артикулен номер: 70046

Тегло: 0.5300

Производител: GARDIGO

Безплатна доставка

Сподели

Соларен уред против къртици, сляпо куче и мравки с механична вибрация и ултразвук Solar Mole Ant Repegled Deluxe

Изключително иновативен соларен уред против къртици, сляпо куче и мравки, който съчетава в себе си две технологии ултразвук против къртици и механична вибрация. Уреда е със изцяло соларно захранване чрез голям и мощен соларен панел, който захранва 3 x AA акумулиращи батерии ( включени в комплекта). Уреда е изработен от високо качествена пластмаса и алуминиево тяло, като върха на уреда има специална резба, която помага да забиете уреда в земята без допълнителни инструменти. Уред против къртици, сляпо куче и мравки Solar Mole Ant Repegled Deluxe има максимална площ на покритие 1250 кв.м.

Как работи уред соларен уред против къртици Solar Mole Ant Repegled Deluxe

Уреда излъчва два различни типа прогонващи сигнали, ултразвук против къртици 400-500 Hz и моторна вибрация, която е индивидуална и се възпроизвежда от електромотор с ексцентрик. Уреда се захранва от соларен панел. Комбинираните сигнали против къртици се излъчват в интервал 2 секунди включен, 50 секунди изключен. Уреда работи и през нощта като тогава се захранва от акумолаторните батерии, които са включени в комплекта на това ултразвуково устройство против къртици.

Как въздейства уреда на подземните гризачи:

Къртиците и слепите кучета имат слабо развито зрение, но за сметка на това техният слухов апарат е доста чувствителен към различни звуци и вибрации. Точно тази тяхна биологична особеност и слабост използва уреда против къртици Solar Mole Ant Repegled Deluxe, като включва две различни честоти а именни механична вибрация и ултразвук. Уреда се старае да създаде максимален дискомпфорт на къртици, сляпо куче и мравки, като модифицира средата от благоприятна към неблагоприятна. Времето за въздействие и ефект зависи от много фактори, като плътност на почвата колкото по плътна е почвата толкова по добър е ефекта на уреда против къртици и обраното колкото по рехава и песъчлива е почвата толкова това намалява ефекта на уреда против къртици.Уреда започва да действа веднага след поставяне в почвата. Пълният ефект на уреда се развива различно в зависимост от вида на почвата, в която е поставен.


Как да поставя правилно соларен уред против къртици, сляпо куче и мравки Solar Mole Ant Repegled Deluxe


Правилното позициониране на уреда е от голямо значение за неговият ефект по отношение на прогонване на къртици от двора и градината. За да получите максимални резултати винаги поставяйте уреда в центъра на площта, която искате да защитите. Уреда се захранва от соларен панел, уверете се, че мястото, на което поставяте апарата против подземни гризачи се ограничава от слънцето така вашият уред ще бъде винаги добре зареден. Ултразвука и механичната вибрация се предават само по плътността на почват и не могат да преминават през бетонови основи, пътеки и др. За да поставите ефективно вашият уред против къртици го поставете далеч от вкопани в земята основи, огради или пътеки.За да прогоните къртици от двора може да използвате следната система поставете едно или няколко устройства между стената на къщата и най-близката къртичина. Никога не поставяйте устройство директно в къртичината! Постепенно преместете уреда през интервали от 2 до 3 седмици към края на градината и далеч от къщата. Този период от време е необходим, тъй като ще забележите, че къртиците „мигрират“. Ако къртичините все още са на едно и също място след четири седмици, моля, проверете дали устройството наистина работи (звукът се чува). Възможно е батериите да са изтощени или да не се зареждат добре поради липса на слънчева светлина върху соларният панел. В такъв случай използвайте нов комплект батерии или заредете уреда добре на слънчева светлина. Продължителността на времето, необходимо за преместване на подземните гризачи, може да варира по редица причини. Къртиците или сляпото куче може да е по-устойчиво на шум или околната почва е главно песъчлива или съдържа много торф или глина,които намаляват ефекта на уреда, това са главните фактори за бързото действие на уреда. Никога не използвайте чук или други твърди предмети за забиване на уреда в земята. Уреда има специална резба за изкопаване на гнездо в земята. Чрез бавни и леки движения изкопайте подходяща дупка за поставяне на устройството в мека почвата ако почвата е твърда използвайте друг подходящ инструмент за изкопаване на гнездо за поставяне на уред против къртици. След поставяне на уреда в земята притиснете хубаво почвата около металното стебло на апарата така почвата ще стане плътна и вибрациите ще се предават по добре.

Технически характеристики:

Площ на покритие: 1250 м²
Честота: 400 Hz - 500 Hz
Батерия: 3 x AA Mignon 1,2 V 800 mAh акумулаторна батерия (включена)
Интервал на работа: 2 сек. ON / 50 сек. OFF
Материал: Пласт маса и алуминии
Да не се използва под 0 градуса
Гаранция: 24 м


Производител: GardigО Германия

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: