Соларен уред против къртици, сляпо куче и мравки с механична вибрация и ултразвук Solar Mole Ant Repegled Deluxe

Изчерпан
5 5
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
78,90 лв.
Уред против къртици с двойно действие ултразвук и моторна вибрация 1250 кв.м.
SKU: 70046
Тегло: 0,530 кг.
Производител: GARDIGO Германия
EAN: 4260277268046
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Gardigo Германия

Описание и начин на употреба

Соларен уред срещу къртици и подземни гризачи  Solar Mole Ant Repellent Deluxe   

Изключително иновативен соларен уред против къртици, сляпо куче и мравки, който съчетава в себе си две технологии ултразвук против къртици и механична вибрация. Уреда е със изцяло соларно захранване чрез голям и мощен соларен панел, който захранва 3 x AA акумулиращи батерии ( включени в комплекта).

Уреда е изработен от високо качествена пластмаса и алуминиево тяло, като върха на уреда има специална резба, която помага да забиете уреда в земята без допълнителни инструменти. Уред против къртици, сляпо куче и мравки Solar Mole Ant Repegled Deluxe има максимална площ на покритие 1250 кв.м.

Соларен уред против къртици>>топ цена>>високо качество

Как работи соларен уред против къртици Solar Mole Ant Repegled Deluxe

Уреда излъчва два различни типа прогонващи сигнали, ултразвук против къртици 400-500 Hz и моторна вибрация, която е индивидуална и се възпроизвежда от електромотор с ексцентрик. Уреда се захранва от соларен панел. Комбинираните сигнали против къртици се излъчват в интервал 2 секунди включен, 50 секунди изключен. Уреда работи и през нощта като тогава се захранва от акумолаторните батерии, които са включени в комплекта на това ултразвуково устройство против къртици.

Как въздейства уреда на подземните гризачи

Къртиците и слепите кучета имат слабо развито зрение, но за сметка на това техният слухов апарат е доста чувствителен към различни звуци и вибрации. Точно тази тяхна биологична особеност и слабост използва уреда против къртици Solar Mole Ant Repegled Deluxe, като включва две различни честоти а именно механична вибрация и ултразвук. Уреда се старае да създаде максимален дискомпфорт на къртици, сляпо куче и мравки, като модифицира средата от благоприятна към неблагоприятна.

Времето за въздействие и ефект зависи от много фактори, като плътност на почвата колкото по плътна е почвата толкова по добър е ефекта на уреда против къртици и обраното колкото по рехава и песъчлива е почвата толкова това намалява ефекта на уреда против къртици.Уреда започва да действа веднага след поставяне в почвата. Пълният ефект на уреда се развива различно в зависимост от вида на почвата, в която е поставен.

Как да поставя правилно соларен уред против къртици, сляпо куче и мравки

Правилното позициониране на уреда е от голямо значение за неговият ефект по отношение на борбата с къртици от двора и градината. За да получите максимални резултати винаги поставяйте уреда в центъра на площта, която искате да защитите.

Уреда се захранва от соларен панел, уверете се, че мястото, на което поставяте апарата против подземни гризачи се ограничава от слънцето така вашият уред ще бъде винаги добре зареден. Ултразвука и механичната вибрация се предават само по плътността на почват и не могат да преминават през бетонови основи, пътеки и др.

За да поставите ефективно вашият уред против къртици го поставете далеч от вкопани в земята основи, огради или пътеки.За да прогоните къртици от двора може да използвате следната система поставете едно или няколко устройства между стената на къщата и най-близката къртичина. Никога не поставяйте устройство директно в къртичината!

Постепенно преместете уреда през интервали от 2 до 3 седмици към края на градината и далеч от къщата. Този период от време е необходим, тъй като ще забележите, че къртиците „мигрират“. Ако къртичините все още са на едно и също място след четири седмици, моля, проверете дали устройството наистина работи (звукът се чува).

Възможно е батериите да са изтощени или да не се зареждат добре поради липса на слънчева светлина върху соларният панел. В такъв случай използвайте нов комплект батерии или заредете уреда добре на слънчева светлина. Продължителността на времето, необходимо за преместване на подземните гризачи, може да варира по редица причини.

Къртиците или сляпото куче може да е по-устойчиво на шум или околната почва е главно песъчлива или съдържа много торф или глина,които намаляват ефекта на уреда, това са главните фактори за бързото действие на уреда.

Никога не използвайте чук или други твърди предмети за забиване на уреда в земята. Уреда има специална резба за изкопаване на гнездо в земята. Чрез бавни и леки движения изкопайте подходяща дупка за поставяне на устройството в мека почвата ако почвата е твърда използвайте друг подходящ инструмент за изкопаване на гнездо за поставяне на уред против къртици. След поставяне на уреда в земята притиснете хубаво почвата около металното стебло на апарата така почвата ще стане плътна и вибрациите ще се предават по добре.

 

 

Технически характеристики

МАРКА: Gardigo Германия Площ на покритие: 1250 кв.м Честотен обхват: 400 Hz - 500 Hz Интервал на работа: : 2 сек. ON / 50 сек. OFF Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Къртици, сляпо куче, подземни гризачи Размери: 9,5 x 33.5 x 9,5 cm Захранване: Соларен панел Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Да Материал: Метал Технология: Ултразвук, Механична вибрация Гаранция: 24м. Безплатна доставка: Да Брой: 1

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Соларен уред против къртици, сляпо куче и мравки с механична вибрация и ултразвук Solar Mole Ant Repegled Deluxe
  Оценка:
  100%
  Много добра работа върши. Много съм доволен.

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Соларен уред против къртици, сляпо куче и мравки с механична вибрация и ултразвук Solar Mole Ant Repegled Deluxe
Вашата оценка:
img
Соларен уред против къртици, сляпо куче и мравки с механична вибрация и ултразвук Solar Mole Ant Repegled Deluxe