Примамка за мишки и плъхове паста 100гр GUSTO CREMA MONDO VERDE

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
13,50 лв.
Примамка за мишки и плъхове 100гр
SKU: 50074
Тегло: 0,100 кг.
Производител: Mondo Verde Италия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Примамка за мишки и плъхове паста 100гр GUSTO CREMA MONDO VERDE

Атрактивна примамка под формата на крем паста за привличане на  мишки и плъхове, използва се като стръв за улавяне на гризачи върху механични капани и без отровни лепливи капани. Примамката е направена от 100% хранителни атрактанти и аромати не съдържа химикали или отрови и химикали безвредна за хора и животни. 

Как действа: GUSTO CREMA е  не токсична примамка за мишки и плъхове по формата на крем паста  използва се за  увеличаване на улавянето на гризачи в механични капани или лепливи плоскости за гризачи.

Употреба на примамката за гризачи: Стръвта за гризачи се поставя в центъра на капана, като вкусният и аромат привлича в него всички видове гризачи

 

Технически характеристики

Документи:

MSDS

Етикет

МАРКА: MondoVerde Площ на покритие: 55 кв.м АДВ:: Хранителен атрактант не съдържа химикали или биоциди Количество:: 100 гр Вид на препарата: Паста Доза на приложение: Поставя се различно количество, в зависимост от капана Предупреждение за опасности: P102 - Пазете от деца. Целеви Вредител: Мишки, плъхове Монтаж и приложение: Външен, Вътрешен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Примамка за мишки и плъхове паста 100гр GUSTO CREMA MONDO VERDE
Вашата оценка:
img
Примамка за мишки и плъхове паста 100гр GUSTO CREMA MONDO VERDE
Може да имате нужда и от това: