Димка против къртици и сляпо куче

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
17,40 лв.
Димки против подземни гризачи къртици и сляпо куче 4бр в кутия.
SKU: 500402
Тегло: 0,100 кг.
Производител: Mondo Verde Италия
EAN: 8012526048116

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Димни патрони за прогонване на къртици, сляпо куче и всякакъв вид подземни гризачи  Mondo Verde  Fumond Talpe -4 броя в комплект

Димни патрони с високо качество за прогонване на къртици и сляпо куче чрез дим. При запалване на димният патрон се отделя дим, който се разпространява в тунела на къртиците или сляпото куче, като прави средата непоносима за  тях и подземните гризачи напускат обгазеният тунел.

Димните патрони против подземни гризачи са предназначени за употреба само на открито. Използват се за защита на тревни площи, градини, зони с райграс или други за защита от къртици или слепи кучета, които нанасят щети върху трева, цветни лехи или други насаждения.

Броят на димните патрони  в една опаковка е достатъчен за третиране на площ от 40-50 кв.м но все пак е препоръчително да използвате по един димен патрон за всяка къртичина.

Димки против къртици>>топ качество>>топ цена

Къде се използват:

Продукта се използва само на открито. Идеален за защита на тревни площи, цветни лехи, ливади, открити терен с наличие на къртици или друг вид ровещи подземи гризачи.

Как да използвате димки срещу къртици:


Димният патрон се поставя директно в тунела на къртицата или сляпото куче. Преди да започнете опушването разкопайте тунелите на подземните гризачи след това запалете димката, уверете се, че е запалена трябва да пуши след това я поставете в подготвения тунел запушете тунела с пръст, за да не излезе пушека от тунела. Важно е да се отдалечите от мястото на поставяне на минмум 3-5 метра докато пушека се разпространява в тунела. Изчакайте минимум 15 минути преди да се доближите до вече опушеният тунел.

Един пакет съдържа 4 броя висококачествени димки срещу къртици и сляпо куче и стигат за обработка на площ 40-50кв.м. За максимална ефективност препоръчваме да използвате един димен патрон във всяка отделна къртичина.

След запалване на димката против подземни гризачи тя пуши в продължение на 90 секунди (+/- 20%). Продукта се прилага в отсъствие на други хора и животни в близост до зоната на поставяне. Ако има вятър запалете продукта по посока на вятъра така, че да не излагате себе си и други хора или животни на дим.

как се използва димен патрон против къртици

Съвети за безопасност:

След запалване артикулът пуши около 90 секунди бял дим, който се разпространява в галерията от тунели на подземните гризачи. Димът създава негостоприемна среда за къртици, сляпо куче и други видове подземни гризачи. 

След поставяне и запалване се отдалечете на разстояние 3-5 метра от мястото на къртичината. Изчакайте минимум 15 преди да доближите зоната на опушване.

Ако димката спре да пуши поради някаква причина не се опитвайте да я запалите отново. Използвайте нова като повторите същите стъпки за запалване и поставяне.

P102 - Да се пази от деца, P103 - Прочетете етикета преди употреба, P210 - Да се пази от топлина, искри, открит пламък и горещи, повърхности - Пушенето забранено, P232 - Да се пази от влага, P370 + P380 - В случай на пожар: евакуирайте района, P372 - Риск от експлозия в случай на пожар, P373 – Не гасете огъня, когато огънят достигне експлозиви

Технически характеристики

МАРКА: MondoVerde Площ на покритие: 40-50 кв.м Интервал на работа: : При нужда Комплекта съдържа: : 4 броя димни патрони АДВ:: Артикулът съдържа комбинация от вещества, за да се получи ефект на дим Друго: ГЕНЕРАТОР НА ДИМ - КАТ.: P1 - 1008-P1-69258788 - КАТ. TU.: V D - NEC: 10.1 гр. X 04бр. = 40,4 g. Начин на прилагане: Директно в тунела на подземният гризач Количество:: 1 бр Доза на приложение: Една димка в един тунел на подземен гризач Предупреждение за опасности: H204 Опасност от пожар или изпръскване Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Къртици ,сляпо куче, подземни гризчи Монтаж и приложение: Външен Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Димка против къртици и сляпо куче
Вашата оценка:
img
Димка против къртици и сляпо куче Добави