Топи стоп леплив капан за гризачи 10 бр TOPI STOP

В наличност
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
16,20 лв.
Леплив капан за мишки плъхове и съсели TOPI STOP
SKU: 22058
Тегло: 0,100 кг.
Производител: GEA Италия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: GEA Италия

Описание и начин на употреба

Безотровен леплив капан за мишки и плъхове 10 броя TOPI STOP.

Капана за мишки и плъхове с лепило е успешен метод за борба с масово нaнахлуване на гризачи, без използване на отровни примамки. Подходящ за използване в домове, офиси, предприятия от хранително вкусовата промишленост, където има изисквания да се избягва залагането на отровни хранителни примамки. Успешното улавяне на гризачите изисква внимателно позициониране на  безотровния леплив капан по протежение на пътеките, по които се движат мишките и плъховете.

Безотровният капан за мишки с лепило е с вградена миризма на хранителен атрактант и не е задължително да поставяте допълнителна хранителна примамка.Топи стоп може да служи както за мониторинг така и за основно средство за борба с мишки и плъхове при ниска и средна плътност на гризачи. Активността на гризачите може да се установи чрез техните изпражнения, косми, следи от стъпки, наличие на убежища и др.

Капан за мишки с лепило >> Топ цена >> висока ефективност и защита

Къде да поставя капана за гризачи:

Капан за мишки с лепило TOPI STOP се поставя в близост до врати и процепи, канали, електрически табла, складове, работилници, гаражи, основите на сградата и по протежение на помещенията, които трябва да се изчистят от гризачи. 

Поради това, че не е обемист капан за гризачи Топ Стоп може да се постави и под палета за складиране на стоки! Капаните за гризачи са за еднократна употреба и могат лесно да се унищожат след улавяне на гризач. Могат също да се използват за мониторинг за наличие на гризачи, за да се третира с родентициди само когато е наистина необходимо.

Употреба:

Топи Стоп може да се използва отворен или затворен. Затворете капаните, в прашни помещения, за да защитите залепващата повърхност. Лепливата плоскост може да се използва и с живоулавящ капан мутитрап. Ефективен за борба с гризачи мишки,плъхове,съсели без използване на отрова.

 

Технически характеристики

МАРКА: GEA Италия Комплекта съдържа: : 10 броя индивидуални капана за мишки, насекоми. АДВ:: Няма Начин на прилагане: Залага се в зони с наличие на гризачи, насекоми или следи от тях. Предупреждение за опасности: Дръж далече от деца. Категория на потребителите: Масова и професионална Целеви Вредител: Мишки, дребни гризачи. Количество: 10 бр. Размери: В затворено положение: 120 х 76 х 25 мм. В разгърнато положение: 240 х 120 мм Монтаж и приложение: Вътрешен, Под Материал: Водоустойчив картон Технология: Капан Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Топи стоп леплив капан за гризачи 10 бр TOPI STOP
Вашата оценка:
img
Топи стоп леплив капан за гризачи 10 бр TOPI STOP Добави
Може да имате нужда и от това: