Прогонващи гранули против къртици, сляпо куче и видри Bio Love 1 kg

Изчерпан
1 Преглед
Оцени
Цена (с ДДС):
24,00 лв.
Препарат против къртици, сляпо куче и видри 1 кг.
SKU: 60022
Тегло: 1,000 кг.
Производител: Farmap Италия
EAN: 8058333002446

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bruer

Описание и начин на употреба

Препарат за защита от  къртици, сляпо куче и видри гранула BIO LOVE 1 кг

Прогонващ препарат против къртици, сляпо куче и видри с репелентно действие. Това е нов напълно натурален продукт безвреден за хора, растения и животни. Препарат против къртици Bio Love е създаден за защита на градини, ливади, овощни и зеленчукови насаждения.

Гранулите против подземни гризачи не се разграждат от вода благодарение на новата си формула, която има за основа естествени етерични масла от силно ароматни растения, които къртиците, сляпото куче и видрите не харесват и избягват. Гранулите създават мощна ароматна бариера, която прогонва вредителите от техните подземни тунели.

Bio Love не може да замести основните средства за борба с къртици, сляпо куче и видри,като капани за къртици или някой химикали но е идеалното решение, когато искате да избегнете отровни вещества. Изцяло натурален продукт против подземни гризачи.

Репелент против змии и гущери>>топ цена>>ефикасна защита

Начин на употреба и дозиране на Bio Love:

Препарат против къртици, сляпо куче и видри Bio Love се използва за защита на ливади, лехи и градини, нападнати или засегнати от къртици, сляпо куче или видри от февруари до ноември.

Поръсете 15-20гр. на всеки квадратен метър от гранулите в тунелите, дупките или бърлогата на животното без да разваляте повърхността. За повърхностна обработка използвайте по 20 гр. на всеки квадратен метър. Обработките и третиранията се повтаря на всеки 3 седмици така ще държите ароматната бариера активна.

Кога да използвам:

От февруари до ноември.

Продължителност на ефекта:

Едно третиране трае 2-3 седмици.

Дъждове или напояване намаляват ефекта на препарата.

Ако е необходимо, повторете третирането при нужда.

Предупреждения при съхранение:

Съхранявайте продукта плътно затворен на хладно и сухо място.

Дръжте далеч от деца и животни.

Не съхранявайте в близост до храна или напитки.

Препоръчва се, както за всички прахообразни вещества, продукта да не влиза в контакт с очи, ръце и дихателни пътища. В случай на контакт с очите или лигавиците, изплакнете обилно с прясна вода.

 

 

 

Технически характеристики

Документи:

Информационен лист за безопасност

МАРКА: Bruer Площ на покритие: 15-20гр. на всеки квадратен метър от гранулите в тунелите Интервал на работа: : 2-3 седмици. АДВ:: инертни гранули, етерично масло, принадлежащо към семейството на amaryllidaceae и euphorbiaceae Друго: Прочетете инструкциите преди употреба. Начин на прилагане: Поръсва се директно от опаковката Количество:: 1 кг Вид на препарата: Гранула Предупреждение за опасности: Препоръчва се, както за всички прахообразни вещества, продукта да не влиза в контакт с очи, ръце и дихателни пътища. В случай на контакт с очите или лигавиците, изплакнете обилно с прясна вода. Целеви Вредител: Къртици, сляпо куче, подземни гризачи Монтаж и приложение: Външен Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

  1. Прогонване гранули
    Отлично

    Оценка от

    Публикувано на

Оценете: Прогонващи гранули против къртици, сляпо куче и видри Bio Love 1 kg
Вашата оценка:
img
Прогонващи гранули против къртици, сляпо куче и видри Bio Love 1 kg
Може да имате нужда и от това: